Anbefalede hoteller tæt på Checkpoint Charlie Museum

Find på kortet
Hoteller - Checkpoint Charlie Museum

Checkpoint Charlie MuseumFra  240kr

Anbefalede hoteller

 • Select Hotel Berlin The Wall
  Fra771krPr. nat

  Select Hotel Berlin The Wallstars

  Mitte, Berlin , Zimmerstraße 88 - Kort
  0.12 km fra Checkpoint Charlie Museum
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1185 meninger fra rejsendeBaseret på 1185 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Stedet, der putter sig indenfor 10 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 8 kilometer. I alt 170 værelser er til rådighed for gæsterne. Select Hotel Berlin The Wall blev fuldstændig moderniseret i 2015. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Denne feriebolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Select Hotel Berlin The Wall vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Gat Point Charlie
  Fra928krPr. nat

  Gat Point Charliestars

  Mitte, Berlin , Mauerstrasse 81-82 - Kort
  0.2 km fra Checkpoint Charlie Museum
  4,6/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2232 meninger fra rejsendeBaseret på 2232 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mitte. Der er i alt 140 gæsteværelser på stedet. Gat Point Charlie tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Gat Point Charlie er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mercure Berlin Checkpoint Char
  Fra911krPr. nat

  Mercure Berlin Checkpoint Charstars

  Mitte, Berlin , Schuetzenstrasse 11 - Kort
  0.21 km fra Checkpoint Charlie Museum
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3641 meninger fra rejsendeBaseret på 3641 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Mitte. Placeret indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. I alt 135 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2001. Mercure Berlin Checkpoint Char tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Besøgende behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, fordi dette er et kæledyrsvenligt sted. Mercure Berlin Checkpoint Char tilbyder parkering og garagefaciliteter. Stedet tilbyder sundheds- og wellness-services. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Mercure Berlin Checkpoint Char.

  Se mere
 • Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt
  Fra734krPr. nat

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarktstars

  Mitte, Berlin , Charlottenstrasse 66 - Kort
  0.32 km fra Checkpoint Charlie Museum
  4,2/5
  Kundevurderingaf 62 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 972 meninger fra rejsendeBaseret på 972 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger på en af Europas smukkeste pladser, Gendarmenmarkt samt inden for gåafstand af Berlins seværdigheder, restauranter og butikker. Lufthavnen Berlin Tegel ligger ca. 11 km væk, mens der til lufthavnen Schönefeld er omkring 21 km fra hotellet.Hovedbygningen og sidebygningen, som er moderne og dejligt funktionelle og som har en unik stil og et unikt design, vil afsløre en kreativ atmosfære og tilbyder alle tænkelige bekvemmeligheder, herunder 134 værelser. Hotellet rummer desuden en fjernsynsstue, café, bar, restaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Af andre faciliteter er der ydermere klimaanlæg, foyer, døgnåben reception og check-in service, safeboks, garderobe og elevator.Der er 134 værelser i kategorierne standard og superior med eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Af andre behageligheder på værelset er der minibar, strygejern og strygebræt, radiator og klimaanlæg, internetadgang og safeboks.En kontinental morgenbuffet tilbydes på hotellet.

  Se mere
 • NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie
  Fra1.623krPr. nat

  NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charliestars

  Mitte, Berlin , Leipziger strasse 106-111 - Kort
  0.34 km fra Checkpoint Charlie Museum
  4,4/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2929 meninger fra rejsendeBaseret på 2929 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Berlins turistcentrum blot få meter fra Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, Abgeordnetenhaus og Friedrichstraße. Til Alexanderplatz er der ca. 2 km, mens der er omkring 9 km til byens store messecenter. Det nærmeste stoppested, metrostationen Stadtmitte, ligger kun ca. 300 m væk.Det klimatiserede hotel kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception og elevatorer samt i alt 392 værelser. Herudover er der en restaurant, en bar og en café. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Alle værelser har eget badeværelse. Ydermere er der fjernsyn, minibar og centralt reguleret klimaanlæg.På hotellet finder man et fitnessstudie, et dampbad samt en sauna.Gæsterne har mulighed for at sammensætte morgenmaden fra en buffet.

  Se mere
 • Mondrian Suites Hotel
  Fra1.154krPr. nat

  Mondrian Suites Hotelstars

  Mitte, Berlin , Markgrafenstr 16-16a 16-16a - Kort
  0.34 km fra Checkpoint Charlie Museum
   

  Med sin beliggenhed i Mitte, er dette komfortable hotel optimalt for homoer. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 132 gæsteværelser. Ferieboligen blev opført i 2013. Mondrian Suites Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Mondrian Suites Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Denne feriebolig tillader kæledyr. Stedet har parkering og garage. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Mondrian Suites Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie
  Fra1.454krPr. nat
  0.5 km fra Checkpoint Charlie Museum
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3618 meninger fra rejsendeBaseret på 3618 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Placeret indenfor 1. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Lokaliteten har 127 indbydende soveværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenlige gæsteværelser. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med på hotellet. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hilton Berlin
  Fra1.611krPr. nat

  Hilton Berlinstars

  Mitte, Berlin , mohrenstrasse 30 - Kort
  0.52 km fra Checkpoint Charlie Museum
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5555 meninger fra rejsendeBaseret på 5555 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel er det ideelle opholdssted, hvis man ønsker at gå på opdagelse i byen. Det ligger midt på Gendarmenmarkt kun få meter fra nogle af byens berømte seværdigheder som f.eks. Unter den Linden, Brandenburger Tor, Friedrichstraße og Lafayette med de mange forretninger og butikker. Undergrundsstationen Stadtmitte ligger lige ved hotellet.Det stilfulde hotel er bygget i 1989 og råder over 8 etager med i alt 436 værelser, heraf 96 enkelt- og 171 dobbeltværelser samt 17 suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med elevatorer samt en frisørsalon og flere restauranter og barer. Herudover er der en garage (mod betaling).Alle værelserne er elegant og storslået indrettet. De har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn, minibar, køleskab, klimaanlæg og safeboks.Hotellet råder over et stort og lækkert wellness- og fitnessområde med sauna, solarium og forskellige dampbade, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling) og diverse andre wellnessbehandlinger. Endvidere er der en indendørs pool og et fitnessstudie.

  Se mere
 • Novotel Suites Ber Potsdamer Pl
  Fra881krPr. nat

  Novotel Suites Ber Potsdamer Plstars

  Kreuzberg, Berlin , Anhalter strasse 2 - Kort
  0.6 km fra Checkpoint Charlie Museum
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2487 meninger fra rejsendeBaseret på 2487 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Kreuzberg. Stedet omfatter 229 hyggelige værelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle værelser i Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har kørestolsadgang. Gæster behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, fordi dette er et kæledyrsvenligt sted. Novotel Suites Ber Potsdamer Pl tilbyder parkering og garagefaciliteter. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Berlin City Centre
  Fra1.608krPr. nat

  Holiday Inn Express Berlin City Centrestars

  Kreuzberg, Berlin , Stresemannstrasse 49 - Kort
  0.75 km fra Checkpoint Charlie Museum
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1779 meninger fra rejsendeBaseret på 1779 meninger fra rejsende

  Hotellet har en central beliggenhed kun 800 m fra den berømte Potsdamer Platz. Af seværdigheder finder man Checkpoint Charlie, Friedrichstraße og Brandenburger Tor efter en kort gåtur (ca. 1 km). Fra banegården Anhalter Bahnhof eller metrostationen Möckernbrücke kommer gæsterne til Alexanderplatz, Kurfürstendamm og den livlige bydel Friedrichshain med O2 World-arenaen på bare få minutter. Herudover kan en bus bringe gæsterne til lufthavnen Berlin Tegel (TXL) på kun 20 minutter.Hotellet er funktionelt og moderne. Gæsterne bydes hjerteligt velkommen i en foyer, hvor der er en døgnåben reception, mulighed for at foretage check-out og en dejlig bar. Gratis WLAN/internetadgang er tilgængelig i foyeren og business-centret. Det klimatiserede hotel rummer i alt 256 værelser samt safeboks, garderobe, elevator, morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Mod betaling kan gæsterne desuden bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser er hver især udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Der tilbydes også eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne enten dobbelt- eller kingsize senge.Gæsterne kan nyde den gratis kontinentale morgenbuffet hver dag og om sommeren også i gården.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  73  Hoteller - Checkpoint Charlie Museum
Side  1  af  8
 

Hoteller i nærheden af  Checkpoint Charlie Museum

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser