Anbefalede hoteller tæt på East Side Gallery

Find på kortet
Hoteller - East Side Gallery

East Side GalleryFra  159kr

Anbefalede hoteller

 • Holiday Inn Berlin City East Side
  Fra1.064krPr. nat

  Holiday Inn Berlin City East Sidestars

  Friedrichshain, Berlin , Wanda-kallenbach str. 2 - Kort
  0.09 km fra East Side Gallery
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 555 meninger fra rejsendeBaseret på 555 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel byder gæsterne velkommen til et af de mest kreative og spændende områder af Berlin. Det ligger ved siden af O2 World indendørsarena i Friedrichshain-Kreuzberg, og gæsterne kan også benytte forskellige offentlige transportforbindelser i nærheden, herunder Ostbahnhof banegård, der ligger 800 meter derfra, samt Warschauer Strasse 400 meter derfra. Dette hotel har et stort udvalg af flot indrettede værelser, der er udsmykket i varme farver og har komfortabelt møblement. Gæsterne kan benytte den trådløse internetforbindelse for at holde kontakt til familien eller kolleger. Dette moderne etablissement er også et ideelt sted til konferencer og møder, da det har et udvalg af konferencefaciliteter med den nyeste teknologi.

  Se mere
 • Nhow Berlin
  Fra698krPr. nat

  Nhow Berlinstars

  Friedrichshain, Berlin , Stralauer allee 3 - Kort
  0.47 km fra East Side Gallery
  4,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3945 meninger fra rejsendeBaseret på 3945 meninger fra rejsende

  Det første musik-hotel i Europa ligger i hjertet af Berlin. Hotellet ligger midt imellem de to trendy kvarterer Friedrichshain og Kreuzberg, og i nærheden finder man en masse forskellige barer og klubber samt en helt ny kunst- og modescene. Desuden er der ca. 3,3 km til centrum af Berlin, og gæsterne vil kunne gå til en række forbindelser med offentlige transportmidler på omkring 8 minutter fra hotellet. Den nærmeste busterminal ligger ca. 1,4 km væk, mens der til Alexanderplatz og Fjernsynstårnet er omkring 3,3 km, til Friedrichstraße ca. 4,3 km, til Rigsdagen omkring 5,3 km og til den berømte boulevard Kurfürstendamm ca. 9 km. Berlins messe, Messe ICC, ligger ca. 11 km fra hotellet.Der er tale om et livsstils-hotel, som er helt unikt i Europa. Det repræsenterer en ny generation af ukonventionelle, livsbekræftende og lokalt orienterede hoteller, som tilbyder enhver verdensborger et hjem. På hotellet handler alting om musik og design, og det er det eneste hotel i Europa med hele 2 professionelle musikstudier. Hotellet blev opført i 2010 og tilbyder i alt 304 værelser fordelt på 10 etager. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der en foyer, en døgnåben reception med mulighed for at foretage check-out samt safeboks, vekselbørs, elevator og en bar og en restaurant. Endvidere er der en række konferenceindretninger til rådighed, ligesom hotellet tilbyder trådløs internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).Hvert værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Endvidere er der dobbelt- eller kingsize senge, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, safeboks og en minibar på værelserne. Herudover er på alle værelser mulighed for at lave te og kaffe og regulerbart klimaanlæg.Hotellet tilbyder et fitness-studie og en sauna.Der stilles en morgenbuffet til rådighed for gæsterne hver dag.

  Se mere
 • Klassik Hotel Berlin
  Fra435krPr. nat

  Klassik Hotel Berlinstars

  Friedrichshain, Berlin , Revaler strasse 6 - Kort
  0.78 km fra East Side Gallery
  3,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 395 meninger fra rejsendeBaseret på 395 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Friedrichshain. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. Ejendommen omfatter 59 hyggelige gæsteværelser. Denne bolig undergik en renovering i 2015. Klassik Hotel Berlin har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette sted, der er ideel til at afholde alle typer events. De rejsende kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Indigo Berlin City - East Side
  Fra1.136krPr. nat

  Hotel Indigo Berlin City - East Sidestars

  Friedrichshain, Berlin , Muhlenstrasse 13-19 - Kort
  0.91 km fra East Side Gallery
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Friedrichshain. Hotel Indigo Berlin City - East Side har i alt 118 værelser.

  Se mere
 • IntercityHotel Berlin Ostbahnhof
  Fra637krPr. nat
  1.12 km fra East Side Gallery
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 555 meninger fra rejsendeBaseret på 555 meninger fra rejsende

  Byhotellet har en central beliggenhed direkte ved Ostbahnhof. Der er 10 km til den nærmeste motorvejstilkørsel og 15 km til lufthavnen. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport.iddelklassehotellet har i alt 163 værelser fordelt på 5 etager. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og elevator. Derudover er der en bar og en restaurant samt en internetterminal. Personbiler kan parkeres i hotellets garage. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, internetadgang, minibar og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • All In Hostel
  Fra158krPr. nat

  All In Hostelstars

  Friedrichshain, Berlin , Grunberger str. 54 - Kort
  1.24 km fra East Side Gallery
  3,5/5
  Kundevurderingaf 91 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 658 meninger fra rejsendeBaseret på 658 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel har beliggenhed i Friedrichshain. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra dette hostel til en række interessante steder. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Ejendommen består af 120 soveværelser. Dette sted blev moderniseret i 2011. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. All In Hostel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • ibis Berlin Ostbahnhof
  Fra592krPr. nat

  ibis Berlin Ostbahnhofstars

  Friedrichshain, Berlin , An der schillingbrucke 2 - Kort
  1.27 km fra East Side Gallery
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1091 meninger fra rejsendeBaseret på 1091 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er i Friedrichshain. Der er i alt 242 værelser på stedet. ibis Berlin Ostbahnhof har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i ibis Berlin Ostbahnhof. Dette sted forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Rejsende behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, fordi dette er en kæledyrsvenlig bolig. Ejendommen har parkering og garage. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på ibis Berlin Ostbahnhof.

  Se mere
 • Select Hotel Berlin Ostbahnhof
  Fra742krPr. nat

  Select Hotel Berlin Ostbahnhofstars

  Friedrichshain, Berlin , Lange strasse 31 - Kort
  1.38 km fra East Side Gallery
  3,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 731 meninger fra rejsendeBaseret på 731 meninger fra rejsende

  Den historiske bygning ligger roligt i hjertet af byen, ca. 150 m fra Berlin Ostbahnhof i den spændende bydel Friedrichshain. Her finder man interessante barer, de bedste diskoteker og storbyens stemning. Med S-tog kommer man hurtigt til Alexanderplatz (2 km) og pragtboulevarden ""Unter den Linden"" (ca. 3 km). Med offentlig transport kommer man endvidere hurtigt til Kurfürstendamm og messeområdet (ca. 7 km). Efter en spændende dag kan man trække sig tilbage og nyde roen på hotellet.Det moderne hotel ligger i en gammel bygning og har i alt 133 værelser, som alle har udsigt over den gønne baggård. Ud over en foyer med elevator, kan hotellet også byde på en bar og en a la carte restaurant samt internetadgang med WLAN accesspoint. Man kan endvidere læse de gratis aviser i den lyse vinterhave. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.De smagfuldt og hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med brusekabine i glas og hårtørrer. Til de videre faciliteter hører telefon, fjernsyn med betalings-tv, radio, internetadgang (mod betaling) og minibar (mod betaling).Hotellet råder over et veludstyret fitness-studie samt over et saunaområde. Herudover er der et solarium og en massageservice (begge mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Almodovar Hotel Biohotel
  Fra1.603krPr. nat

  Almodovar Hotel Biohotelstars

  Friedrichshain, Berlin , Boxhagener strasse 83 - Kort
  1.6 km fra East Side Gallery
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1003 meninger fra rejsendeBaseret på 1003 meninger fra rejsende

  Dette Berlin-hotel byder gæsterne velkommen til hjertet af det trendy Friedrichshain-distrikt. Det er inspireret af den kreative ånd fra den pulserende metropol Berlin, der gør det moderne, kreativt, globalt og livligt. Med en central placering på Boxhagener Strasse har hotellet gode forbindelser til alle distrikter og er det ideelle udgangspunkt til udforskning af byen. Dette venlige design-etablissement, bygget i 2012, har klimaanlæg og består af i alt 60 værelser. Gæsterne er velkomne til at drage fordel af de mange faciliteter og faciliteter på stedet. De kan nyde et forfriskende dyp i svømmepølen, inden der slappes af i solariet, boblebadet eller saunaen. De, der ønsker det, kan forkæle sig selv med en række massage- og spabehandlinger.

  Se mere
 • A&O Berlin Friedrichshain
  Fra413krPr. nat

  A&O Berlin Friedrichshainstars

  Friedrichshain, Berlin , Boxhagener str. 73 - Kort
  1.71 km fra East Side Gallery
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 405 meninger fra rejsendeBaseret på 405 meninger fra rejsende

  Det enkle hostel har en central beliggenhed i bydelen Friedrichshain-Kreuzberg. I de umiddelbare omgivelser (ca. 30 m) finder man diverse restauranter samt omfattende indkøbsmuligheder. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested.Hotellet blev renoveret i år 2000, er på 4 etager og råder over 11 enkelt- og 24 dobbeltværelser. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception og safeboks. Herudover er der et spillerum, en tv-stue og en internetterminal mod betaling.De praktisk indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse og centralvarme.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  23  Hoteller - East Side Gallery
Side  1  af  3
 

Hoteller i nærheden af  East Side Gallery

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser