Anbefalede hoteller tæt på Fernsehturm (television Tower)

Find på kortet
Hoteller - Fernsehturm (television Tower)

Fernsehturm (television Tower)Fra  159kr

Anbefalede hoteller

 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Fra786krPr. nat

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Tunnel alexanderplatz 7 - Kort
  0.34 km fra Fernsehturm (television Tower)
  4,2/5
  Kundevurderingaf 162 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9842 meninger fra rejsendeBaseret på 9842 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel, der er beliggende midt i Berlin, har alt det, man som gæst kan ønske sig. Det er det højeste hotel i Berlin og ligger lige ved siden af det 368 m høje fjernsynstårn samt i nærheden af regeringskvarteret. Det har den perfekte beliggenhed tæt på offentlige transportmidler og er derfor ideelt til såvel forretningsfolk som turister. Der er ikke langt til talrige seværdigheder som f.eks. Museumsøen, Aquadom og museet Sealife, det gamle kvarter Nikolaiviertel, de nyrenoverede baggårde Hackesche Höfe, et teater og de mange barer i det hyggelige kvarter Prenzlauer Berg. Der er endvidere blot to minutters gang fra hotellet til kongrescentret BCC. Og naturligvis er der heller ikke langt til et væld af indkøbsmuligheder, barer og pubber.Hotellet blev bygget i 1970 og råder over 37 etager med i alt 1006 værelser, heraf 12 suiter, 90 enkeltværelser og 904 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer. Herudover rummer bygningen en café, en kiosk og samt diverse andre forretninger. Hotellet har tilmed en klimatiseret à la carte restaurant. Endvidere er der et konferencelokale og et parkeringshus, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. På 37. etage er der forskellige opholdsstuer, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over hele byen.Husets stil kan bedst karakteriseres som moderne og storslået med international flair. De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, køleskab, flisegulv, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks. Prikken over i?et er de store vinduer, hvorfra der er en betagende udsigt ud over byens tage.Hotellets gæster kan slappe af i saunaen eller i solariet samt dyrke motion i fitnessstudiet. Endvidere er der mulighed for at få massage.

  Se mere
 • Adina Apartment Hackescher Markt
  Fra962krPr. nat

  Adina Apartment Hackescher Marktstars

  Lichtenberg, Berlin , An der spandauer brücke 11 - Kort
  0.4 km fra Fernsehturm (television Tower)
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4375 meninger fra rejsendeBaseret på 4375 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Lichtenberg. Ejendommen, der putter sig indenfor 460 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 8 kilometer. Lokaliteten har 145 indbydende soveværelser. Adina Apartment Hackescher Markt omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Adina Apartment Hackescher Markt har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Adina Apartment Hackescher Markt er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige værelser. Gæster behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig i boligen. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Adina Apartment Hackescher Markt er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Adina Apartment Hackescher Markt vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • NH Berlin Alexanderplatz
  Fra995krPr. nat

  NH Berlin Alexanderplatzstars

  Prenzlauer Berg, Berlin , Landsberger allee 26-32 - Kort
  0.59 km fra Fernsehturm (television Tower)
  4,0/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 182 meninger fra rejsendeBaseret på 182 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i bydelen Friedrichshain lige over for parken af samme navn. Der er kun få minutters gang til diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et stoppested. Endvidere er der kun ca. 1 km til den berømte Alexanderplatz. Med offentlig transport kommer man nemt og bekvemt til byens mange seværdigheder. Lufthavnen Tempelhof ligger ca. 7 km fra hotellet, mens der er omkring 10 km til lufthavnen Tegel og 15 km til lufthavnen Schönefeld.Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 225 værelser. I den klimatiserede bygning finder man en døgnåben reception med safeboks og elevatorer. Hotellet har endvidere en hyggelig bar og en tiltalende restaurant. Herudover er der også diverse konferencelokaler, ligesom der er trådløs internetadgang. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vaskeservice. Mod betaling kan man parkere i hotellets garage.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, klimaanlæg og internetadgang.Hotellets gæster har mulighed for at benytte fitnessstudiet med sauna og solarium (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatz
  Fra1.107krPr. nat

  Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Stralauer strasse 45 45 45 - Kort
  0.59 km fra Fernsehturm (television Tower)
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 417 meninger fra rejsendeBaseret på 417 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Mitte. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 1 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 186 gæsteværelser. Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatz har lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Dette kæledyrsvenlige sted accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Ferieboligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel Zoe by Amano Group
  Fra1.037krPr. nat

  Hotel Zoe by Amano Groupstars

  Mitte, Berlin , Grosse praesidentenstrasse 6-7 - Kort
  0.62 km fra Fernsehturm (television Tower)
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1168 meninger fra rejsendeBaseret på 1168 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Mitte. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. I alt 108 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Hotel Zoe by Amano Group. Denne feriebolig blev etableret i 2016. Hotel Zoe by Amano Group omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Hotel Zoe by Amano Group er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Endvidere må alle de der bor her, bo sammen med deres kæledyr på Hotel Zoe by Amano Group. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Indigo Berlin - Alexanderplatz
  Fra1.129krPr. nat

  Indigo Berlin - Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Bernhard weiss str. 5 - Kort
  0.64 km fra Fernsehturm (television Tower)
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2003 meninger fra rejsendeBaseret på 2003 meninger fra rejsende

  Dette charmerende boutique-hotel byder på unikt designede og møblerede værelser lige i hjertet af Berlins bymidte. Det er kun 10 minutters gang fra Alexanderplatz og Berlins TV-tårn, mens attraktioner som Berlins museums-ø og det livlige Hackescher Markt er 15 minutters gang derfra. Gæsterne kan let komme til Brandenburger Tor fra Alexanderplatz med offentlig transport på kun 7 minutter, og metro- og S-Bahn-stationerne har forbindelse til hele byområdet. De hyggelige værelser i boutique-stil er perfekte til afslapning efter en lang og sjov dag. Alle er de unikt udsmykkede og har kaffemaskiner til den vigtige kop kaffe om morgenen. Som en ekstra bonus har de moderne en-suite badeværelser premium AVEDA-toiletartikler. Stedets restaurant byder på lækre retter lavet af sæsonens friske råvarer, der er produceret lokalt.

  Se mere
 • Holiday Inn Berlin - Centre Alexanderplatz
  Fra1.054krPr. nat

  Holiday Inn Berlin - Centre Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Theanolte bahnisch strasse 2 - Kort
  0.64 km fra Fernsehturm (television Tower)
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1654 meninger fra rejsendeBaseret på 1654 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Mitte. Med sin placering indenfor 400 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Lokaliteten har 242 indbydende gæsteværelser. Denne bolig blev opført i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter.

  Se mere
 • monbijou hotel
  Fra2.332krPr. nat

  monbijou hotelstars

  Mitte, Berlin , Monbijouplatz 1 - Kort
  0.68 km fra Fernsehturm (television Tower)
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 615 meninger fra rejsendeBaseret på 615 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Med en beliggenhed indenfor 400 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 101 gæsteværelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. monbijou hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. monbijou hotel tilbyder parkering og garagefaciliteter. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Frederics Berlin City Hackescher Markt
  Fra1.144krPr. nat

  Frederics Berlin City Hackescher Marktstars

  Mitte, Berlin , Grosse hamburger strasse 23 23 - Kort
  0.73 km fra Fernsehturm (television Tower)
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 213 meninger fra rejsendeBaseret på 213 meninger fra rejsende

  Denne enestående lejlighed er homovenlig og ligger i Mitte. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Stedet omfatter 56 hyggelige værelser. Frederics Berlin City Hackescher Markt omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Frederics Berlin City Hackescher Markt tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Gæster med reduceret mobilitet kan bo i denne kørestolsegnede feriebolig, som omfatter handicapvenlige værelser. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mercure Berlin Alexanderplatz
  Fra627krPr. nat

  Mercure Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Mollstrasse 4 - Kort
  0.84 km fra Fernsehturm (television Tower)
  3,9/5
  Kundevurderingaf 103 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1528 meninger fra rejsendeBaseret på 1528 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Berlin lige i nærheden af Alexanderplatz (800 m), Berliner Dom, Museumsøen, Oranienburgerstrasse og de Hackeschen Höfen. Lige i nærheden finder man desuden talrige indkøbsmuligheder og barer (500 m). Ydermere er der forbindelse med metro og S-tog ca. 800 m fra hotellet, ligesom der ligger et busstoppested lige på den anden side af vejen. Det centralt beliggende Neue Mitte (1,3 km) kommer man let til på gåben. Banegården Zoologischer Garten med sine mange regional- og fjerntogsforbindelser ligger 6 km væk. Lufthavnen Tegel ligger ca. 10 km væk.City-hotellet blev bygget i 1970 og er sidenhen blevet komplet renoveret. Det har i alt 158 værelser fordelt på 9 etager, heraf er der 106 dobbeltværelser samt 12 suiter og 40 familielejligheder. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevatorer. Herudover er der en hyggelig bar og internetadgang. Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets egen parkeringsplads.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv og WLAN/internetadgang. Næsten alle værelser er yderligere udstyret med tekøkken og altan. Værelserne opvarmes centralt. På dobbeltværelserne er der enkeltsenge.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  50  Hoteller - Fernsehturm (television Tower)
Side  1  af  5
 

Hoteller i nærheden af  Fernsehturm (television Tower)

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser