Anbefalede hoteller tæt på Fernsehturm (television Tower)

Find på kortet
Hoteller - Fernsehturm (television Tower)

Fernsehturm (television Tower)Fra  240kr

Anbefalede hoteller

 • Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz
  Fra654krPr. nat

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Tunnel alexanderplatz 7 - Kort
  0.34 km fra Fernsehturm (television Tower)
  4,2/5
  Kundevurderingaf 164 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9842 meninger fra rejsendeBaseret på 9842 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel, der er beliggende midt i Berlin, har alt det, man som gæst kan ønske sig. Det er det højeste hotel i Berlin og ligger lige ved siden af det 368 m høje fjernsynstårn samt i nærheden af regeringskvarteret. Det har den perfekte beliggenhed tæt på offentlige transportmidler og er derfor ideelt til såvel forretningsfolk som turister. Der er ikke langt til talrige seværdigheder som f.eks. Museumsøen, Aquadom og museet Sealife, det gamle kvarter Nikolaiviertel, de nyrenoverede baggårde Hackesche Höfe, et teater og de mange barer i det hyggelige kvarter Prenzlauer Berg. Der er endvidere blot to minutters gang fra hotellet til kongrescentret BCC. Og naturligvis er der heller ikke langt til et væld af indkøbsmuligheder, barer og pubber.Hotellet blev bygget i 1970 og råder over 37 etager med i alt 1006 værelser, heraf 12 suiter, 90 enkeltværelser og 904 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer. Herudover rummer bygningen en café, en kiosk og samt diverse andre forretninger. Hotellet har tilmed en klimatiseret à la carte restaurant. Endvidere er der et konferencelokale og et parkeringshus, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. På 37. etage er der forskellige opholdsstuer, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over hele byen.Husets stil kan bedst karakteriseres som moderne og storslået med international flair. De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, køleskab, flisegulv, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks. Prikken over i?et er de store vinduer, hvorfra der er en betagende udsigt ud over byens tage.Hotellets gæster kan slappe af i saunaen eller i solariet samt dyrke motion i fitnessstudiet. Endvidere er der mulighed for at få massage.

  Se mere
 • Adina Apartment Hackescher Markt
  Fra785krPr. nat

  Adina Apartment Hackescher Marktstars

  Lichtenberg, Berlin , An der spandauer brücke 11 - Kort
  0.4 km fra Fernsehturm (television Tower)
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4375 meninger fra rejsendeBaseret på 4375 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Lichtenberg. Ferieboligen, der putter sig indenfor 460 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 8 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 145 gæsteværelser. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Denne er en handicapvenlig ejendom, hvor der er adgang til fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Alle gæster der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • NH Berlin Alexanderplatz
  Fra1.590krPr. nat

  NH Berlin Alexanderplatzstars

  Prenzlauer Berg, Berlin , Landsberger allee 26-32 - Kort
  0.59 km fra Fernsehturm (television Tower)
  4,0/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 182 meninger fra rejsendeBaseret på 182 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i bydelen Friedrichshain lige over for parken af samme navn. Der er kun få minutters gang til diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et stoppested. Endvidere er der kun ca. 1 km til den berømte Alexanderplatz. Med offentlig transport kommer man nemt og bekvemt til byens mange seværdigheder. Lufthavnen Tempelhof ligger ca. 7 km fra hotellet, mens der er omkring 10 km til lufthavnen Tegel og 15 km til lufthavnen Schönefeld.Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 225 værelser. I den klimatiserede bygning finder man en døgnåben reception med safeboks og elevatorer. Hotellet har endvidere en hyggelig bar og en tiltalende restaurant. Herudover er der også diverse konferencelokaler, ligesom der er trådløs internetadgang. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vaskeservice. Mod betaling kan man parkere i hotellets garage.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, klimaanlæg og internetadgang.Hotellets gæster har mulighed for at benytte fitnessstudiet med sauna og solarium (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatz
  Fra635krPr. nat

  Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Stralauer strasse 45 45 45 - Kort
  0.59 km fra Fernsehturm (television Tower)
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 417 meninger fra rejsendeBaseret på 417 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel ligger i Mitte. Hotellet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 1 kilometer. Ferieboligen har i alt 186 værelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Kun små kæledyr må medbringes på dette hotel. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Dette sted har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Holiday Inn Express Berlin-Alexanderplatz vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Zoe by Amano Group
  Fra730krPr. nat

  Hotel Zoe by Amano Groupstars

  Mitte, Berlin , Grosse praesidentenstrasse 6-7 - Kort
  0.62 km fra Fernsehturm (television Tower)
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1168 meninger fra rejsendeBaseret på 1168 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Mitte. Hotellet , der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Boligen består af 108 værelser. Hotel Zoe by Amano Group blev bygget i 2016. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel Zoe by Amano Group er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Hotel Zoe by Amano Group har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr betragtes som en del af familien på dette sted. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Indigo Berlin - Alexanderplatz
  Fra661krPr. nat

  Indigo Berlin - Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Bernhard weiss str. 5 - Kort
  0.64 km fra Fernsehturm (television Tower)
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2003 meninger fra rejsendeBaseret på 2003 meninger fra rejsende

  Dette charmerende boutique-hotel byder på unikt designede og møblerede værelser lige i hjertet af Berlins bymidte. Det er kun 10 minutters gang fra Alexanderplatz og Berlins TV-tårn, mens attraktioner som Berlins museums-ø og det livlige Hackescher Markt er 15 minutters gang derfra. Gæsterne kan let komme til Brandenburger Tor fra Alexanderplatz med offentlig transport på kun 7 minutter, og metro- og S-Bahn-stationerne har forbindelse til hele byområdet. De hyggelige værelser i boutique-stil er perfekte til afslapning efter en lang og sjov dag. Alle er de unikt udsmykkede og har kaffemaskiner til den vigtige kop kaffe om morgenen. Som en ekstra bonus har de moderne en-suite badeværelser premium AVEDA-toiletartikler. Stedets restaurant byder på lækre retter lavet af sæsonens friske råvarer, der er produceret lokalt.

  Se mere
 • Holiday Inn Berlin - Centre Alexanderplatz
  Fra604krPr. nat

  Holiday Inn Berlin - Centre Alexanderplatzstars

  Mitte, Berlin , Theanolte bahnisch strasse 2 - Kort
  0.64 km fra Fernsehturm (television Tower)
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1654 meninger fra rejsendeBaseret på 1654 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Mitte. Stedet, der putter sig indenfor 400 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen omfatter 242 hyggelige soveværelser. Dette sted blev bygget i 2012. Gæster kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Denne bolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle der bor her, nyder alle dele af deres ophold.

  Se mere
 • monbijou hotel
  Fra934krPr. nat

  monbijou hotelstars

  Mitte, Berlin , Monbijouplatz 1 - Kort
  0.68 km fra Fernsehturm (television Tower)
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 615 meninger fra rejsendeBaseret på 615 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Mitte. Med sin placering indenfor 400 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Lokaliteten har 101 indbydende værelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Frederics Berlin City Hackescher Markt
  Fra750krPr. nat

  Frederics Berlin City Hackescher Marktstars

  Mitte, Berlin , Grosse hamburger strasse 23 23 - Kort
  0.74 km fra Fernsehturm (television Tower)
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 213 meninger fra rejsendeBaseret på 213 meninger fra rejsende

  Denne enestående lejlighed kan findes i Mitte. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 56 værelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Frederics Berlin City Hackescher Markt har ikke 24 timers åben reception. Frederics Berlin City Hackescher Markt tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Med henblik på gæsternes specialbehov har Frederics Berlin City Hackescher Markt nogle værelser med kørestolsadgang. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hampton Inn Berlin City Centre Alexanderplatz
  Fra653krPr. nat
  0.81 km fra Fernsehturm (television Tower)
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1080 meninger fra rejsendeBaseret på 1080 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel kan findes i Friedrichshain.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  62  Hoteller - Fernsehturm (television Tower)
Side  1  af  7
 

Hoteller i nærheden af  Fernsehturm (television Tower)

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser