Anbefalede hoteller tæt på Gemäldegalerie

Find på kortet
Hoteller - Gemäldegalerie

GemäldegalerieFra  240kr

Anbefalede hoteller

 • Maritim Hotel Berlin
  Fra2.198krPr. nat

  Maritim Hotel Berlinstars

  Mitte, Berlin , Stauffenbergstrasse 26 - Kort
  0.16 km fra Gemäldegalerie
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1552 meninger fra rejsendeBaseret på 1552 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Mitte. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Boligen består af 505 gæsteværelser. Maritim Hotel Berlin blev bygget i 2005. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Maritim Hotel Berlin. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Maritim Hotel Berlin vugger til småbørn efter anmodning. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Kæledyr betragtes som en del af familien i denne bolig. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Maritim Hotel Berlin. Der er konferencefaciliteter ved denne bolig De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Quentin XL Potsdamer Platz
  Fra509krPr. nat

  Quentin XL Potsdamer Platzstars

  Kreuzberg, Berlin , Potsdamer straße 76 - Kort
  0.5 km fra Gemäldegalerie
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel er i Kreuzberg. Hotellet , der putter sig indenfor 900 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet består af i alt 172 dejlige værelser. Quentin XL Potsdamer Platz blev bygget i 2018. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Quentin XL Potsdamer Platz har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Alper Hotel Am Potsdamer Platz
  Fra438krPr. nat

  Alper Hotel Am Potsdamer Platzstars

  Tiergarten, Berlin , Potsdamer str 82-84 - Kort
  0.55 km fra Gemäldegalerie
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 196 meninger fra rejsendeBaseret på 196 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Tiergarten. Det samlede antal værelser er 49. Hotellet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne bolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 • Arabel Design Apartments
  Fra1.119krPr. nat

  Arabel Design Apartmentsstars

  Mitte, Berlin , Potsdamer str. 89 - Kort
  0.78 km fra Gemäldegalerie
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 168 meninger fra rejsendeBaseret på 168 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Mitte. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Der er i alt 22 soveværelser på stedet. Hotellet blev opført i 2014. Arabel Design Apartments tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne ejendom tilbyder ikke 24 timers åbent. Arabel Design Apartments har ikke børnesenge efter anmodning. Både store og små kæledyr er tilladt på Arabel Design Apartments. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Delta
  Fra605krPr. nat

  Deltastars

  Tiergarten, Berlin , Pohlstrasse 58 - Kort
  0.85 km fra Gemäldegalerie
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 346 meninger fra rejsendeBaseret på 346 meninger fra rejsende

  Fra dette hotel kommer man nemt og hurtigt til Potsdamer Platz (1 km) med bygningskomplekset Sony Center, indkøbscenteret Potsdamer Platz Arkaden, musical-teatret og museumsområdet Kulturforum, ligesom det berømte variete-teater Wintergarten ligger lige om hjørnet. De nærmeste forbindelser til offentlig transport vil gæsterne finde kun 200 m fra hotellet, ligesom der er 4 km til byens centrum og Alexanderplatz. Endelig er der 11 km til lufthavnen Berlin Tegel og 19 km til lufthavnen Berlin Schönefeld.Dette city-hotel rummer i alt 53 værelser og tilbyder det ideelle logi både i forbindelse med forretningsrejser og kortere ophold. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en elevator, en bar, en morgenmadsrestaurant samt WLAN/internetadgang. Gæsterne kan ligeledes benytte sig af vasketøjsservice samt parkere bilen på den almindelige eller den overdækkede parkeringsplads.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad, toilet, et sminkespejl og hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en radio, kabel-tv, WLAN/internetadgang, en telefon med voicemail samt mulighed for at vælge LAN/internetadgang. Herudover er der et strygejern og strygebræt, en dobbelt- eller kingsize seng, centralvarme samt en safeboks på alle værelser.Efter en god nattesøvn kan gæsterne begynde dagen med nogle styrkende forfriskninger fra morgenmadsbuffeten.Hvis man kommer i bil ad motorvejen, skal man følge motorvejsskiltene til Berlin-Zentrum/Berlin-Charlottenburg, indtil man kommer til Funkturm-krydset. Man kører fra motorvejen i afkørslen Innsbrucker Platz og bliver ved med at køre mod Berlin Mitte/Tiergarten på Hauptstraße (hovedvejen), som bliver til vejen Potsdamer Straße. Man kører forbi metrostationerne (U-Bahn) Bülowstraße og Kurfürstenstraße. I næste lyskryds drejer man til venstre ind i Pohlstraße og hotellet ligger på højre hånd.

  Se mere
 • Hotel Berlin, Berlin
  Fra651krPr. nat

  Hotel Berlin, Berlinstars

  Tiergarten, Berlin , Luetzowplatz 17 - Kort
  0.99 km fra Gemäldegalerie
  4,4/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4020 meninger fra rejsendeBaseret på 4020 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Schöneberg på en af byens fineste adresser. Der er ca. 5 minutters gang til KaDeWe og ca. 10 minutters gang til Potsdamer Platz. Det tager heller ikke lang tid at komme frem til Brandenburger Tor. Lige foran hotellet er der forbindelse med bus 100 og metrostationen Nollendorfplatz ligger ca. 5 minutters gang herfra. Endvidere ligger den berømte Kurfürstendamm blot få minutter væk.Hotellet er på 7 etager og råder over 701 værelser og er således blandt de 5 største i Tyskland. Hotellet har en foyer med døgnåben reception, en kiosk og en elevator. Hertil kommer en bar og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de også udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).I Work & Play Fitness/Wellness Center tilbyder hotellet en sauna samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Mercure Hotel Berlin Mitte
  Fra1.026krPr. nat

  Mercure Hotel Berlin Mittestars

  Kreuzberg, Berlin , Luckenwalder strasse 11 - Kort
  1.15 km fra Gemäldegalerie
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 965 meninger fra rejsendeBaseret på 965 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Kreuzberg. Med en beliggenhed indenfor 700 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. I alt 120 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette hotel blev etableret i 1980. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i Mercure Hotel Berlin Mitte. Kæledyr må medbringes til Mercure Hotel Berlin Mitte. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Luetzow
  Fra685krPr. nat

  Luetzowstars

  Tiergarten, Berlin , Keithstrasse 38 - Kort
  1.17 km fra Gemäldegalerie
  3,7/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Tiergarten. Ejendommen, der putter sig indenfor 7. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 22. 2 kilometer. Lokaliteten har 72 indbydende gæsteværelser. Luetzow har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Luetzow er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Rejsende med reduceret mobilitet kan bo på Luetzow, som omfatter nogle handicapvenlige soveværelser. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Movenpick Hotel Berlin
  Fra929krPr. nat

  Movenpick Hotel BerlinstarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , Schoeneberger strasse 3 - Kort
  1.18 km fra Gemäldegalerie
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2669 meninger fra rejsendeBaseret på 2669 meninger fra rejsende

  Det eksklusive berlinerhotel har en fantastisk beliggenhed i byens nye forretningskvarter. Der er blot få meter til Potsdamer Platz og kvarteret Berlin-Mitte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige i nærheden ligger desuden Rigsdagen, Brandenburger Tor og museumsøen. Til lufthavnene Schönefeld og Tegel er der henholdsvis 45, 25 minutters kørsel.Beliggende i de fredede Siemenshöfe fra 1910 formår hotellet at forene en usædvanlig, nyskabende indendørsarkitektur samt et sandt fyrværkeri af farver, former og materialer med bygningernes historiske atmosfære. De fleste af de i alt 243 værelser (ryger og ikke-ryger), ligger i de fire rolige gårde. Herudover kan man som gæst glæde sig til den imponerende foyer med døgnåben reception med safebokse, vekselbørs, garderobe, internetadgang og elevatorer. Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over restauranten Hof Zwei, hvor der er en mediterran atmosfære, og hvor man alt efter vejret kan åbne glastaget. I den hyggelige Anhalter Bar spilles der god musik, ligesom man også kan nyde videoprojektionerne og de lækre cocktails. Udenfor hotellet er der desuden mulighed for at parkere.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg (regulerbart) og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Golden Tulip Berlin Hotel Hamburg
  Fra789krPr. nat

  Golden Tulip Berlin Hotel Hamburgstars

  Tiergarten, Berlin , Landgrafenstrasse 4 - Kort
  1.21 km fra Gemäldegalerie
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 789 meninger fra rejsendeBaseret på 789 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 600 m fra stormagasinet KaDeWe og forretningerne på Kurfürstendamm. Til Potsdamer Platz er der kun 8 minutter med metro og til Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 2,5 km. Herudover ligger Schloss Charlottenburg ca. 5 km fra hotellet, mens der til Tegel lufthavn er omkring 8 km og til Schönefeld lufthavn omkring 25 km.Dette familievenlige city-hotel rummer i alt 188 elegante og lyst indrettede værelser og lejligheder. Gæsterne kan vælge mellem 37 enkeltværelser, 122 dobbeltværelser, 27 juniorsuiter og 2 lejligheder fordelt på 11 etager, og hotellet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter til gæsternes rådighed på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk. Hertil kommer en international restaurant med terrasse, og gæsterne vil værdsætte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang med hurtig forbindelse (mod betaling). Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på en privat parkeringsplads eller i den overdækkede parkeringsgarage. Endvidere er der mulighed for at leje cykler på stedet.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. De er desuden udstyret med satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en safeboks. Hertil kommer minibar og regulerbart klimaanlæg som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte. Frokosten kan også vælges som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  92  Hoteller - Gemäldegalerie
Side  1  af  10
 

Hoteller i nærheden af  Gemäldegalerie

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser