Anbefalede hoteller tæt på Gemäldegalerie

Find på kortet
Hoteller - Gemäldegalerie

GemäldegalerieFra  159kr

Anbefalede hoteller

 • Maritim Hotel Berlin
  Fra1.666krPr. nat

  Maritim Hotel Berlinstars

  Mitte, Berlin , Stauffenbergstrasse 26 - Kort
  0.16 km fra Gemäldegalerie
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1552 meninger fra rejsendeBaseret på 1552 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ejendommen består af 505 soveværelser. Denne feriebolig blev bygget i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Denne feriebolig tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Denne bolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Quentin XL Potsdamer Platz
  Fra704krPr. nat

  Quentin XL Potsdamer Platzstars

  Kreuzberg, Berlin , Potsdamer straße 76 - Kort
  0.5 km fra Gemäldegalerie
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel er i Kreuzberg. Hotellet , der putter sig indenfor 900 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet består af i alt 172 dejlige værelser. Quentin XL Potsdamer Platz blev bygget i 2018. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Quentin XL Potsdamer Platz har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Alper Hotel Am Potsdamer Platz
  Fra540krPr. nat

  Alper Hotel Am Potsdamer Platzstars

  Tiergarten, Berlin , Potsdamer str 82-84 - Kort
  0.55 km fra Gemäldegalerie
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 196 meninger fra rejsendeBaseret på 196 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Tiergarten. Der er i alt 49 værelser på Alper Hotel Am Potsdamer Platz. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Hotellet har 24 timers åbent. Denne bolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr må ikke medbringes til Alper Hotel Am Potsdamer Platz.

  Se mere
 • Arabel Design Apartments
  Fra1.273krPr. nat

  Arabel Design Apartmentsstars

  Mitte, Berlin , Potsdamer str. 89 - Kort
  0.78 km fra Gemäldegalerie
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 168 meninger fra rejsendeBaseret på 168 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Mitte. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Der er i alt 22 soveværelser på stedet. Hotellet blev opført i 2014. Arabel Design Apartments tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne ejendom tilbyder ikke 24 timers åbent. Arabel Design Apartments har ikke børnesenge efter anmodning. Både store og små kæledyr er tilladt på Arabel Design Apartments. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Berlin, Berlin
  Fra1.118krPr. nat

  Hotel Berlin, Berlinstars

  Tiergarten, Berlin , Luetzowplatz 17 - Kort
  0.99 km fra Gemäldegalerie
  4,4/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4020 meninger fra rejsendeBaseret på 4020 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Schöneberg på en af byens fineste adresser. Der er ca. 5 minutters gang til KaDeWe og ca. 10 minutters gang til Potsdamer Platz. Det tager heller ikke lang tid at komme frem til Brandenburger Tor. Lige foran hotellet er der forbindelse med bus 100 og metrostationen Nollendorfplatz ligger ca. 5 minutters gang herfra. Endvidere ligger den berømte Kurfürstendamm blot få minutter væk.Hotellet er på 7 etager og råder over 701 værelser og er således blandt de 5 største i Tyskland. Hotellet har en foyer med døgnåben reception, en kiosk og en elevator. Hertil kommer en bar og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de også udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).I Work & Play Fitness/Wellness Center tilbyder hotellet en sauna samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Mövenpick Hotel Berlin
  Fra1.986krPr. nat

  Mövenpick Hotel Berlinstars

  Mitte, Berlin , Schoeneberger strasse 3 - Kort
  1.18 km fra Gemäldegalerie
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2669 meninger fra rejsendeBaseret på 2669 meninger fra rejsende

  Det eksklusive berlinerhotel har en fantastisk beliggenhed i byens nye forretningskvarter. Der er blot få meter til Potsdamer Platz og kvarteret Berlin-Mitte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige i nærheden ligger desuden Rigsdagen, Brandenburger Tor og museumsøen. Til lufthavnene Schönefeld og Tegel er der henholdsvis 45, 25 minutters kørsel.Beliggende i de fredede Siemenshöfe fra 1910 formår hotellet at forene en usædvanlig, nyskabende indendørsarkitektur samt et sandt fyrværkeri af farver, former og materialer med bygningernes historiske atmosfære. De fleste af de i alt 243 værelser (ryger og ikke-ryger), ligger i de fire rolige gårde. Herudover kan man som gæst glæde sig til den imponerende foyer med døgnåben reception med safebokse, vekselbørs, garderobe, internetadgang og elevatorer. Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over restauranten Hof Zwei, hvor der er en mediterran atmosfære, og hvor man alt efter vejret kan åbne glastaget. I den hyggelige Anhalter Bar spilles der god musik, ligesom man også kan nyde videoprojektionerne og de lækre cocktails. Udenfor hotellet er der desuden mulighed for at parkere.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg (regulerbart) og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Golden Tulip Berlin Hotel Hamburg
  Fra1.558krPr. nat

  Golden Tulip Berlin Hotel Hamburgstars

  Tiergarten, Berlin , Landgrafenstrasse 4 - Kort
  1.21 km fra Gemäldegalerie
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 789 meninger fra rejsendeBaseret på 789 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 600 m fra stormagasinet KaDeWe og forretningerne på Kurfürstendamm. Til Potsdamer Platz er der kun 8 minutter med metro og til Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 2,5 km. Herudover ligger Schloss Charlottenburg ca. 5 km fra hotellet, mens der til Tegel lufthavn er omkring 8 km og til Schönefeld lufthavn omkring 25 km.Dette familievenlige city-hotel rummer i alt 188 elegante og lyst indrettede værelser og lejligheder. Gæsterne kan vælge mellem 37 enkeltværelser, 122 dobbeltværelser, 27 juniorsuiter og 2 lejligheder fordelt på 11 etager, og hotellet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter til gæsternes rådighed på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk. Hertil kommer en international restaurant med terrasse, og gæsterne vil værdsætte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang med hurtig forbindelse (mod betaling). Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på en privat parkeringsplads eller i den overdækkede parkeringsgarage. Endvidere er der mulighed for at leje cykler på stedet.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. De er desuden udstyret med satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en safeboks. Hertil kommer minibar og regulerbart klimaanlæg som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte. Frokosten kan også vælges som buffet.

  Se mere
 • Gaijin Hotel
  Fra1.074krPr. nat

  Gaijin Hotelstars

  Schöneberg, Berlin , Nollendorfplatz 2 - Kort
  1.24 km fra Gemäldegalerie
   

  Dette komfortable hotel er i Schöneberg. Det samlede antal værelser er 84. Dette sted blev etableret i 2019. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Gaijin Hotel har 24 timers åbent. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige soveværelser. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med i ferieboligen. Endvidere har Gaijin Hotel en garage til dem, der kommer i bil. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Gaijin Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Novotel Suites Ber Potsdamer Pl
  Fra612krPr. nat

  Novotel Suites Ber Potsdamer Plstars

  Kreuzberg, Berlin , Anhalter strasse 2 - Kort
  1.31 km fra Gemäldegalerie
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2487 meninger fra rejsendeBaseret på 2487 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Kreuzberg, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Der er i alt 229 soveværelser på stedet. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Receptionen er åben 24/7. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle soveværelser i Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har kørestolsadgang. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr i alle størrelser. Denne feriebolig har parkerings- og garagepladser til de besøgendes bekvemmelighed. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Holiday Inn Express berlin City Centre West
  Fra1.314krPr. nat

  Holiday Inn Express berlin City Centre Weststars

  Tiergarten, Berlin , Kurfuerstenstrasse 78 - Kort
  1.33 km fra Gemäldegalerie
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1334 meninger fra rejsendeBaseret på 1334 meninger fra rejsende

  Denne ikke-ryger ejendom er bekvemt beliggende i Berlin, blot 6 minutters gang fra Berlin Zoo og den berømte Kurfürstendamm indkøbsavenue. Gaden er kendt som den tyske ”Champs Elysées” af en årsag, nemlig at den huser nogle af de største modehuse, bilhuse og restauranter, som byen kan tilbyde. Gæsterne på hotellet vil også nyde de bekvemme transportforbindelser med Wittenbergplatz undergrundsstation, blot 7 minutters gang borte, og bus nummer 100, som kører forbi hotellet og til nogle af Berlins berømte attraktioner, herunder Reichstag parlamentet og Brandenburger Tor. Det røde stilfulde murstensydre af lokaliteten forbereder gæsterne på den chikke lobby-bar og hyggelige, veludstyrede værelser.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  71  Hoteller - Gemäldegalerie
Side  1  af  8
 

Hoteller i nærheden af  Gemäldegalerie

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser