Anbefalede hoteller tæt på Jüdisches Museum Berlin

Find på kortet
Hoteller - Jüdisches Museum Berlin

Jüdisches Museum BerlinFra  240kr

Anbefalede hoteller

 • Hotel the Yard
  Fra903krPr. nat

  Hotel the Yardstars

  Kreuzberg, Berlin , Alexandrinenstrasse 125 125 - Kort
  0.41 km fra Jüdisches Museum Berlin
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 56 meninger fra rejsendeBaseret på 56 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Kreuzberg. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 700 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 1 kilometer. Ejendommen omfatter 55 hyggelige værelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2017. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Receptionen er åben 24/7. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr må medbringes i denne feriebolig. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Hotel the Yard. Boligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Mondrian Suites Hotel
  Fra1.154krPr. nat

  Mondrian Suites Hotelstars

  Mitte, Berlin , Markgrafenstr 16-16a 16-16a - Kort
  0.47 km fra Jüdisches Museum Berlin
   

  Med sin beliggenhed i Mitte, er dette komfortable hotel optimalt for homoer. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 132 gæsteværelser. Ferieboligen blev opført i 2013. Mondrian Suites Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Mondrian Suites Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Denne feriebolig tillader kæledyr. Stedet har parkering og garage. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Mondrian Suites Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • NH Berlin Potsdamer Platz
  Fra1.480krPr. nat

  NH Berlin Potsdamer Platzstars

  Kreuzberg, Berlin , Stresemannstrasse 47 - Kort
  0.67 km fra Jüdisches Museum Berlin
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 821 meninger fra rejsendeBaseret på 821 meninger fra rejsende

  Hotellet har en perfekt og ideel beliggenhed i byens centrum kun et par skridt fra Brandenburger Tor og Friedrichstrasse. Beliggenheden tæt på de fremragende offentlige transportmidler betyder, at man nemt og hurtigt kommer til Berlins lufthavne og ICC Messeområde. Til Potsdamer Platz med banegård, restauranter, barer og forretninger er der desuden ca. 800 m. Den nærmeste banegård hedder Anhalter Bahnhof og ligger omkring 250 m fra hotellet. Endvidere er der ca. 17 km til Tegel lufthavn, mens der er omkring 20 km til Schönefeld lufthavn.Business-hotellet blev bygget i 2009 og tilbyder et helt nyt koncept, som er innovativt, moderne og stilfuldt. Der er i alt 89 værelser. Ydermere byder den klimatiserede ejendom gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out servicer. Af faciliteter er der desuden safeboks, garderobe og elevator. Herudover råder hotellet over egen café, bar og morgenmadsrestaurant. Endvidere er etablissementet også den perfekte base for forretningsmøder eller udforskning af de verdensberømte attraktioner i Berlin. Hertil kommer også WLAN/internetadgang uden beregning. Endelig kan gæsterne også bestille vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet i hotellets garage.Hotellet tilbyder komfortable værelser med en lys atmosfære, stilfulde møbler og trægulve. Hvert enkelt værelse har eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. Desuden er der dobbeltsenge, telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, radio, safeboks og internetadgang på værelserne. Hertil kommer klimaanlæg og regulerbare radiatorer som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Der ligger en golfbane ca. 20 km fra hotellet.Der tilbydes en morgenbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Berlin City Centre
  Fra1.608krPr. nat

  Holiday Inn Express Berlin City Centrestars

  Kreuzberg, Berlin , Stresemannstrasse 49 - Kort
  0.69 km fra Jüdisches Museum Berlin
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1779 meninger fra rejsendeBaseret på 1779 meninger fra rejsende

  Hotellet har en central beliggenhed kun 800 m fra den berømte Potsdamer Platz. Af seværdigheder finder man Checkpoint Charlie, Friedrichstraße og Brandenburger Tor efter en kort gåtur (ca. 1 km). Fra banegården Anhalter Bahnhof eller metrostationen Möckernbrücke kommer gæsterne til Alexanderplatz, Kurfürstendamm og den livlige bydel Friedrichshain med O2 World-arenaen på bare få minutter. Herudover kan en bus bringe gæsterne til lufthavnen Berlin Tegel (TXL) på kun 20 minutter.Hotellet er funktionelt og moderne. Gæsterne bydes hjerteligt velkommen i en foyer, hvor der er en døgnåben reception, mulighed for at foretage check-out og en dejlig bar. Gratis WLAN/internetadgang er tilgængelig i foyeren og business-centret. Det klimatiserede hotel rummer i alt 256 værelser samt safeboks, garderobe, elevator, morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Mod betaling kan gæsterne desuden bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser er hver især udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Der tilbydes også eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne enten dobbelt- eller kingsize senge.Gæsterne kan nyde den gratis kontinentale morgenbuffet hver dag og om sommeren også i gården.

  Se mere
 • Select Hotel Berlin The Wall
  Fra771krPr. nat

  Select Hotel Berlin The Wallstars

  Mitte, Berlin , Zimmerstraße 88 - Kort
  0.71 km fra Jüdisches Museum Berlin
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1185 meninger fra rejsendeBaseret på 1185 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Stedet, der putter sig indenfor 10 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 8 kilometer. I alt 170 værelser er til rådighed for gæsterne. Select Hotel Berlin The Wall blev fuldstændig moderniseret i 2015. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Denne feriebolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Select Hotel Berlin The Wall vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Acama Kreuzberg Hotel+Hostel
  Fra493krPr. nat

  Acama Kreuzberg Hotel+Hostelstars

  Lichtenberg, Berlin , Tempelhofer ufer 8-9 - Kort
  0.75 km fra Jüdisches Museum Berlin
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 445 meninger fra rejsendeBaseret på 445 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Lichtenberg. Stedet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. I alt 149 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Acama Kreuzberg Hotel+Hostel. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2005. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med i boligen. Hotellet inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Mercure Berlin Checkpoint Char
  Fra911krPr. nat

  Mercure Berlin Checkpoint Charstars

  Mitte, Berlin , Schuetzenstrasse 11 - Kort
  0.77 km fra Jüdisches Museum Berlin
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3641 meninger fra rejsendeBaseret på 3641 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Mitte. Placeret indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. I alt 135 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2001. Mercure Berlin Checkpoint Char tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Besøgende behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, fordi dette er et kæledyrsvenligt sted. Mercure Berlin Checkpoint Char tilbyder parkering og garagefaciliteter. Stedet tilbyder sundheds- og wellness-services. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Mercure Berlin Checkpoint Char.

  Se mere
 • Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie
  Fra1.454krPr. nat
  0.87 km fra Jüdisches Museum Berlin
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3618 meninger fra rejsendeBaseret på 3618 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Placeret indenfor 1. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Lokaliteten har 127 indbydende soveværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenlige gæsteværelser. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med på hotellet. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Novotel Suites Ber Potsdamer Pl
  Fra881krPr. nat

  Novotel Suites Ber Potsdamer Plstars

  Kreuzberg, Berlin , Anhalter strasse 2 - Kort
  0.9 km fra Jüdisches Museum Berlin
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2487 meninger fra rejsendeBaseret på 2487 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Kreuzberg. Stedet omfatter 229 hyggelige værelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle værelser i Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har kørestolsadgang. Gæster behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, fordi dette er et kæledyrsvenligt sted. Novotel Suites Ber Potsdamer Pl tilbyder parkering og garagefaciliteter. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Gat Point Charlie
  Fra928krPr. nat

  Gat Point Charliestars

  Mitte, Berlin , Mauerstrasse 81-82 - Kort
  0.93 km fra Jüdisches Museum Berlin
  4,6/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2232 meninger fra rejsendeBaseret på 2232 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Mitte. Der er i alt 140 gæsteværelser på stedet. Gat Point Charlie tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Gat Point Charlie er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  57  Hoteller - Jüdisches Museum Berlin
Side  1  af  6
 

Hoteller i nærheden af  Jüdisches Museum Berlin

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser