Anbefalede hoteller tæt på Jüdisches Museum Berlin

Find på kortet
Hoteller - Jüdisches Museum Berlin

Jüdisches Museum BerlinFra  159kr

Anbefalede hoteller

 • Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
  Fra1.194krPr. nat

  Select Hotel Berlin Checkpoint Charliestars

  Kreuzberg, Berlin , Hedemannstrasse 11-12 11-12 - Kort
  0.44 km fra Jüdisches Museum Berlin
  4,4/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1322 meninger fra rejsendeBaseret på 1322 meninger fra rejsende

  Berlin er en by, hvor verdens historie, kulturer, livsstile og politiske meninger mødes. Dette kan ses på de imponerende bygninger og monumenter, som omgiver hotellet i Berlins nye centrum. Disse inkluderer Checkpoint Charlie, Gendarmenmarkt, Deutsche Guggenheim, Deutsche Staatsoper og Reichstagsgebäude. Herudover findes der restauranter, barer, natteliv, indkøbsmuligheder samt forbindelser med offentlig transport i form af metrostation og busstoppested lige i nærheden. Endvidere er der til lufthavnen Berlin Tegel omkring 10 km, mens der til lufthavnen Berlin Schönefeld er omkring 17 km.Bag facaden på dette historiske city-hotel vil gæsterne finde moderne arkitektur samt faciliteter og behageligheder perfekt for internationale forretningsrejsende med hang til kulturel stimulans. Det rummer i alt 112 værelser fordelt på 4 etager med foyer med døgnåben reception, en safeboks, garderobe, elevator, en café, bar, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Designer-værelserne tilbyder maksimal komfort plus multifunktionelle fladskærme, safeboks med plads til laptop, rum til opbevaring af bagage samt det seneste inden for telekommunikation og multimediaudstyr. Værelserne rummer eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, radiator, strygejern og strygebræt. Herudover er der dobbeltsenge som standard.orgenmaden serveres som kontinental buffet.Fra alle retninger skal man blot følge skiltene mod Mitte eller Reichstag. Så kommer man til den berømte Brandenburg Gate. Gaden, som ligger i forlængelse af porten, hedder Unter den Linden. Kommer man fra Mitte mod porten, er den 3. sidegade før porten på Unter den Linden Friedrichstraße; drej venligst til venstre her og kryds sidegaderne Leipziger Straße og Kochstraße. Efter Kochstraße er 2. vej på højre hånd Hedemannstraße. Hotellet ligger på venstre hånd (nummer 11/12).

  Se mere
 • Mondrian Suites Hotel
  Fra1.245krPr. nat

  Mondrian Suites Hotelstars

  Mitte, Berlin , Markgrafenstr 16-16a 16-16a - Kort
  0.47 km fra Jüdisches Museum Berlin
   

  Med sin beliggenhed i Mitte, er dette komfortable hotel optimalt for homoer. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 132 gæsteværelser. Ferieboligen blev opført i 2013. Mondrian Suites Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Mondrian Suites Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Denne feriebolig tillader kæledyr. Stedet har parkering og garage. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Mondrian Suites Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • NH Berlin Potsdamer Platz
  Fra1.186krPr. nat

  NH Berlin Potsdamer Platzstars

  Kreuzberg, Berlin , Stresemannstrasse 47 - Kort
  0.67 km fra Jüdisches Museum Berlin
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 821 meninger fra rejsendeBaseret på 821 meninger fra rejsende

  Hotellet har en perfekt og ideel beliggenhed i byens centrum kun et par skridt fra Brandenburger Tor og Friedrichstrasse. Beliggenheden tæt på de fremragende offentlige transportmidler betyder, at man nemt og hurtigt kommer til Berlins lufthavne og ICC Messeområde. Til Potsdamer Platz med banegård, restauranter, barer og forretninger er der desuden ca. 800 m. Den nærmeste banegård hedder Anhalter Bahnhof og ligger omkring 250 m fra hotellet. Endvidere er der ca. 17 km til Tegel lufthavn, mens der er omkring 20 km til Schönefeld lufthavn.Business-hotellet blev bygget i 2009 og tilbyder et helt nyt koncept, som er innovativt, moderne og stilfuldt. Der er i alt 89 værelser. Ydermere byder den klimatiserede ejendom gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out servicer. Af faciliteter er der desuden safeboks, garderobe og elevator. Herudover råder hotellet over egen café, bar og morgenmadsrestaurant. Endvidere er etablissementet også den perfekte base for forretningsmøder eller udforskning af de verdensberømte attraktioner i Berlin. Hertil kommer også WLAN/internetadgang uden beregning. Endelig kan gæsterne også bestille vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet i hotellets garage.Hotellet tilbyder komfortable værelser med en lys atmosfære, stilfulde møbler og trægulve. Hvert enkelt værelse har eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. Desuden er der dobbeltsenge, telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, radio, safeboks og internetadgang på værelserne. Hertil kommer klimaanlæg og regulerbare radiatorer som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Der ligger en golfbane ca. 20 km fra hotellet.Der tilbydes en morgenbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Berlin City Centre
  Fra828krPr. nat

  Holiday Inn Express Berlin City Centrestars

  Kreuzberg, Berlin , Stresemannstrasse 49 - Kort
  0.69 km fra Jüdisches Museum Berlin
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1779 meninger fra rejsendeBaseret på 1779 meninger fra rejsende

  Hotellet har en central beliggenhed kun 800 m fra den berømte Potsdamer Platz. Af seværdigheder finder man Checkpoint Charlie, Friedrichstraße og Brandenburger Tor efter en kort gåtur (ca. 1 km). Fra banegården Anhalter Bahnhof eller metrostationen Möckernbrücke kommer gæsterne til Alexanderplatz, Kurfürstendamm og den livlige bydel Friedrichshain med O2 World-arenaen på bare få minutter. Herudover kan en bus bringe gæsterne til lufthavnen Berlin Tegel (TXL) på kun 20 minutter.Hotellet er funktionelt og moderne. Gæsterne bydes hjerteligt velkommen i en foyer, hvor der er en døgnåben reception, mulighed for at foretage check-out og en dejlig bar. Gratis WLAN/internetadgang er tilgængelig i foyeren og business-centret. Det klimatiserede hotel rummer i alt 256 værelser samt safeboks, garderobe, elevator, morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Mod betaling kan gæsterne desuden bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser er hver især udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Der tilbydes også eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne enten dobbelt- eller kingsize senge.Gæsterne kan nyde den gratis kontinentale morgenbuffet hver dag og om sommeren også i gården.

  Se mere
 • Select Hotel Berlin The Wall
  Fra1.308krPr. nat

  Select Hotel Berlin The Wallstars

  Mitte, Berlin , Zimmerstraße 88 - Kort
  0.71 km fra Jüdisches Museum Berlin
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1185 meninger fra rejsendeBaseret på 1185 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Stedet, der putter sig indenfor 10 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 8 kilometer. I alt 170 værelser er til rådighed for gæsterne. Select Hotel Berlin The Wall blev fuldstændig moderniseret i 2015. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Denne feriebolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Select Hotel Berlin The Wall vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mercure Berlin Checkpoint Char
  Fra811krPr. nat

  Mercure Berlin Checkpoint Charstars

  Mitte, Berlin , Schuetzenstrasse 11 - Kort
  0.77 km fra Jüdisches Museum Berlin
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3641 meninger fra rejsendeBaseret på 3641 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Mitte. Beliggende indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Boligen kan tilbyde i alt 135 gæsteværelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2001. Internetforbindelse (lednings- og trådløs) findes i fællesområderne for dem, der har brug for at være i forbindelse. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med på dette hotel?Rejsende vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie
  Fra1.310krPr. nat
  0.87 km fra Jüdisches Museum Berlin
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3618 meninger fra rejsendeBaseret på 3618 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Placeret indenfor 1. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Lokaliteten har 127 indbydende soveværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenlige gæsteværelser. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med på hotellet. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Adina Apartment Hotel Berlin Checkpoint Charlie vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Novotel Suites Ber Potsdamer Pl
  Fra612krPr. nat

  Novotel Suites Ber Potsdamer Plstars

  Kreuzberg, Berlin , Anhalter strasse 2 - Kort
  0.9 km fra Jüdisches Museum Berlin
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2487 meninger fra rejsendeBaseret på 2487 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Kreuzberg, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Der er i alt 229 soveværelser på stedet. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Receptionen er åben 24/7. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle soveværelser i Novotel Suites Ber Potsdamer Pl har kørestolsadgang. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr i alle størrelser. Denne feriebolig har parkerings- og garagepladser til de besøgendes bekvemmelighed. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mövenpick Hotel Berlin
  Fra1.986krPr. nat

  Mövenpick Hotel Berlinstars

  Mitte, Berlin , Schoeneberger strasse 3 - Kort
  1.05 km fra Jüdisches Museum Berlin
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2669 meninger fra rejsendeBaseret på 2669 meninger fra rejsende

  Det eksklusive berlinerhotel har en fantastisk beliggenhed i byens nye forretningskvarter. Der er blot få meter til Potsdamer Platz og kvarteret Berlin-Mitte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige i nærheden ligger desuden Rigsdagen, Brandenburger Tor og museumsøen. Til lufthavnene Schönefeld og Tegel er der henholdsvis 45, 25 minutters kørsel.Beliggende i de fredede Siemenshöfe fra 1910 formår hotellet at forene en usædvanlig, nyskabende indendørsarkitektur samt et sandt fyrværkeri af farver, former og materialer med bygningernes historiske atmosfære. De fleste af de i alt 243 værelser (ryger og ikke-ryger), ligger i de fire rolige gårde. Herudover kan man som gæst glæde sig til den imponerende foyer med døgnåben reception med safebokse, vekselbørs, garderobe, internetadgang og elevatorer. Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over restauranten Hof Zwei, hvor der er en mediterran atmosfære, og hvor man alt efter vejret kan åbne glastaget. I den hyggelige Anhalter Bar spilles der god musik, ligesom man også kan nyde videoprojektionerne og de lækre cocktails. Udenfor hotellet er der desuden mulighed for at parkere.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg (regulerbart) og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie
  Fra1.547krPr. nat

  NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charliestars

  Mitte, Berlin , Leipziger strasse 106-111 - Kort
  1.09 km fra Jüdisches Museum Berlin
  4,4/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2929 meninger fra rejsendeBaseret på 2929 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Berlins turistcentrum blot få meter fra Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, Abgeordnetenhaus og Friedrichstraße. Til Alexanderplatz er der ca. 2 km, mens der er omkring 9 km til byens store messecenter. Det nærmeste stoppested, metrostationen Stadtmitte, ligger kun ca. 300 m væk.Det klimatiserede hotel kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception og elevatorer samt i alt 392 værelser. Herudover er der en restaurant, en bar og en café. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Alle værelser har eget badeværelse. Ydermere er der fjernsyn, minibar og centralt reguleret klimaanlæg.På hotellet finder man et fitnessstudie, et dampbad samt en sauna.Gæsterne har mulighed for at sammensætte morgenmaden fra en buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  44  Hoteller - Jüdisches Museum Berlin
Side  1  af  5
 

Hoteller i nærheden af  Jüdisches Museum Berlin

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser