Anbefalede hoteller tæt på Nye Synagoge

Find på kortet
Hoteller - Nye Synagoge

Nye SynagogeFra  240kr

Anbefalede hoteller

 • Generator Berlin Mitte
  Fra605krPr. nat

  Generator Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , 65 oranienburger strasse 65 - Kort
  0.19 km fra Nye Synagoge
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1947 meninger fra rejsendeBaseret på 1947 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hostel er kun for voksne og ligger i Mitte. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra dette hostel til en række interessante steder. Indenfor 80 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 8 kilometer. Lokaliteten har 139 indbydende soveværelser. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Generator Berlin Mitte. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Rejsende kan drage fordel af ejendommens catering. Generator Berlin Mitte vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • TOP VCH Hotel Augustinenhof Berlin
  Fra609krPr. nat

  TOP VCH Hotel Augustinenhof Berlinstars

  Mitte, Berlin , Auguststraße 82 - Kort
  0.2 km fra Nye Synagoge
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 255 meninger fra rejsendeBaseret på 255 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Boligen består af 63 gæsteværelser. Besøgende holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. TOP VCH Hotel Augustinenhof Berlin har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig.

  Se mere
 • Frederics Berlin City Hackescher Markt
  Fra750krPr. nat

  Frederics Berlin City Hackescher Marktstars

  Mitte, Berlin , Grosse hamburger strasse 23 23 - Kort
  0.39 km fra Nye Synagoge
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 213 meninger fra rejsendeBaseret på 213 meninger fra rejsende

  Denne enestående lejlighed kan findes i Mitte. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 56 værelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Frederics Berlin City Hackescher Markt har ikke 24 timers åben reception. Frederics Berlin City Hackescher Markt tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Med henblik på gæsternes specialbehov har Frederics Berlin City Hackescher Markt nogle værelser med kørestolsadgang. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • monbijou hotel
  Fra934krPr. nat

  monbijou hotelstars

  Mitte, Berlin , Monbijouplatz 1 - Kort
  0.44 km fra Nye Synagoge
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 615 meninger fra rejsendeBaseret på 615 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Mitte. Med sin placering indenfor 400 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Lokaliteten har 101 indbydende værelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Zoe by Amano Group
  Fra730krPr. nat

  Hotel Zoe by Amano Groupstars

  Mitte, Berlin , Grosse praesidentenstrasse 6-7 - Kort
  0.5 km fra Nye Synagoge
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1168 meninger fra rejsendeBaseret på 1168 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Mitte. Hotellet , der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Boligen består af 108 værelser. Hotel Zoe by Amano Group blev bygget i 2016. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel Zoe by Amano Group er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Hotel Zoe by Amano Group har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr betragtes som en del af familien på dette sted. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Melia Berlin
  Fra3.262krPr. nat

  Melia BerlinstarsGreenProgram Icon

  Mitte, Berlin , Friedrichstrasse 103 - Kort
  0.55 km fra Nye Synagoge
  4,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af den tyske hovedstad lige ved Friedrichstrasse og floden Spree og inden for gåafstand af alle de store attraktioner. Der er ca. 100 m til busstationen og banegården. Endvidere er der ca. 8 km til lufthavnen Berlin Tegel, mens der til lufthavnen Berlin Schönefeld er omkring 20 km fra hotellet.Hotellet, som har en forkærlighed for det spanske og sans for detaljer, er ideelt både for forretningsrejsende og feriegæster takket være faciliteterne og de 364 værelser og suiter, ligesom der er 1.200 m² konferencerum, klubben The Level i kategorien executive, restaurant Café Madrid med panoramaudsigt og baren Meliá Tapas. Det klimatiserede etablissement tilbyder desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, elevator samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Gæster i bil kan efterlade køretøjet i garagen mod betaling.De komfortable værelser er rolige, vender til gården og er støjisoleret. Fra 2. til 6. etage vender værelserne ud til gaden. Herudover er værelserne indrettet med rummelige skriveborde, WLAN/internetadgang, dobbeltsenge, telefon, satellit-/kabel-tv og en safeboks. Et tekøkken med minibar finder man også på alle værelser som standardindretning. Endvidere er der eget badeværelse med gulvvarme, hårtørrer og bidet. Hertil kommer også klimaanlæg og radiatorer, som er regulerbare.Gæsterne kan slappe af på solterrassen eller træne fysikken i hotellets fitness-studie. Der er også en sauna. Herudover kan man spille golf i Pankow Golf Resort omkring 12 km væk.

  Se mere
 • Eurostars Berlin
  Fra904krPr. nat

  Eurostars Berlinstars

  Mitte, Berlin , Freidrichstrasse 99 - Kort
  0.58 km fra Nye Synagoge
  4,2/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2262 meninger fra rejsendeBaseret på 2262 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed på den berømte Friedrichstrasse lige i centrum af Berlin, få minutter fra det prestigefyldte indkøbsområde og i nærheden af de vigtigste seværdigheder i den tyske hovedstad. Hotellet er perfekt forbundet med lufthavnene i bil såvel som med tog. Fra S-Bahn-stationen Friedrichstrasse, som ligger lige ved siden af hotellet, tager turen til Schönefeld lufthavn (Flughafen Berlin Brandenburg) mindre end 30 minutter. Til lufthavnen Tegel er der ca. 23 km.Hotellet tilbyder en spektakulær arkitektur og en flot indretning. Det har 221 værelser og mødelokaler. Dette luksuriøse hotel har en udformning af tidløs elegance og komfort. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og en garderobe. Ydermere kan forretningsrejsende benytte konferenceindretningerne. Der er også en café, en restaurant og en bar. Af yderligere faciliteter er der internetadgang via trådløs forbindelse eller kabel. Mod betaling kan man bestille roomservice og vasketøjsservice samt parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De elegante værelser med flot indretning er udstyret med støjisolerede vinduer og andre standardfaciliteter såsom safeboks, minibar og fjernsyn. Herudover er der eget rummeligt badeværelse og en ekstra telefon og eksklusive kropsplejeprodukter samt brusebad, badekar og hårtørrer. Hertil kommer af behageligheder desuden også dobbelt- eller kingsize seng, telefon, internetadgang, tekøkken med mulighed for at lave te og kaffe såvel som strygejern og strygebræt. Endvidere er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare.Gæsterne kan benytte spa-faciliteterne (sauna og tyrkisk bad) samt den store indendørs swimmingpool og fitness-studiet.

  Se mere
 • Leonardo Hotel Berlin Mitte
  Fra755krPr. nat

  Leonardo Hotel Berlin Mittestars

  Mitte, Berlin , Bertolt-brecht-platz 4 - Kort
  0.6 km fra Nye Synagoge
  4,4/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1404 meninger fra rejsendeBaseret på 1404 meninger fra rejsende

  Med sin placering i hjertet af kosmopolen, det historierige Berlin, er dette elegante byhotel et fremragende valg til forretnings- eller ferierejsende. Indenfor få minutter kan gæsterne finde adskillige butikker og restauranter, den charmerende Spree-flod og Berlin Friedrichstraße banegård indenfor 500 meter fra hotellet. Dette vidunderlige etablissement er ideelt placeret indenfor det berømte Friedrichstraße handelsområde og er indenfor gåafstand til nogle af Berlins mest elskede attraktioner, herunder Brandenburger Tor og Postdamer Platz. Dette smukke etablissement tilbyder lyse og smukt indrettede værelser med naturlige toner og moderne møbler. Om morgenen kan gæsterne nyde en varieret og lækker morgenmad og få en god start på dagen. Hotellet har også en hyggelig bar, wellness-område, et fitness-center og alsidige mødefaciliteter.

  Se mere
 • Hotel Mani by Amano Group
  Fra818krPr. nat

  Hotel Mani by Amano Groupstars

  Mitte, Berlin , Torstraße 136 - Kort
  0.62 km fra Nye Synagoge
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 858 meninger fra rejsendeBaseret på 858 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Mitte. Placeret indenfor 1. 6 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 5 kilometer. Hotel Mani by Amano Group har i alt 63 soveværelser. Hotel Mani by Amano Group har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Alle der bor i denne feriebolig, behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, men kan tage dem med. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Apartments Rosenthal Residence
  Fra2.906krPr. nat

  Apartments Rosenthal Residencestars

  Mitte, Berlin , Rosenthaler strasse 71 - Kort
  0.67 km fra Nye Synagoge
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 125 meninger fra rejsendeBaseret på 125 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Mitte. Der er i alt 18 gæsteværelser på stedet. Ferieboligen blev opført i 2015. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dette hotel har ikke 24 timers åbent. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  64  Hoteller - Nye Synagoge
Side  1  af  7
 

Hoteller i nærheden af  Nye Synagoge

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser