Anbefalede hoteller tæt på Schloss Bellevue

Find på kortet
Hoteller - Schloss Bellevue

Schloss BellevueFra  159kr

Anbefalede hoteller

 • Ameron Abion Spreebogen Waterside
  Fra713krPr. nat
  0.81 km fra Schloss Bellevue
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1209 meninger fra rejsendeBaseret på 1209 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Charlottenburg. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 3. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Lokaliteten har 224 indbydende gæsteværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2007. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Endvidere tillader denne bolig store kæledyr. Stedet har parkering og garage. De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ameron Abion Spreebogen Waterside.

  Se mere
 • Abion Villa Suites
  Fra1.271krPr. nat

  Abion Villa Suitesstars

  Mitte, Berlin , Alt moabit 99 - Kort
  0.83 km fra Schloss Bellevue
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i Mitte, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. I alt 19 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Abion Villa Suites blev bygget i 2008. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealerne på Abion Villa Suites har kørestolsadgang. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med til stedet. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Steigenberger Hotel am Kanzleramt
  Fra892krPr. nat

  Steigenberger Hotel am Kanzleramtstars

  Mitte, Berlin , Ella-trebe-strasse 5 - Kort
  1.2 km fra Schloss Bellevue
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4630 meninger fra rejsendeBaseret på 4630 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Mitte. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 9 kilometer. I alt 339 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Steigenberger Hotel am Kanzleramt. Steigenberger Hotel am Kanzleramt blev opført i 2014. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Steigenberger Hotel am Kanzleramt forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Dette hotel accepterer små kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De rejsende kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Novotel Ber Tiergarten
  Fra736krPr. nat

  Novotel Ber Tiergartenstars

  Charlottenburg, Berlin , Strasse des 17 juni 106-108 106-108 - Kort
  1.27 km fra Schloss Bellevue
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2236 meninger fra rejsendeBaseret på 2236 meninger fra rejsende

  Med sin centrale placering er dette store, førsteklasses hotel ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Det har 274 moderne værelser fordelt på 6 etager samt elleve komfortable og veludstyrede mødelokaler, der kan huse op til 400 personer. Derudover kan gæsterne slappe af på den smukke solterrasse og nyde den fantastiske udsigt over byen. De komfortable standardværelser er indbegrebet af et sofistikeret design og er udstyret med en række faciliteter, som omfatter højhastigheds-internetadgang, kabel-TV samt the- og kaffemaskiner. Stedets moderne restaurant serverer fremragende mad og tilbyder også en tidlig morgenmad.

  Se mere
 • InterContinental Berlin
  Fra962krPr. nat

  InterContinental BerlinstarsGreenProgram Icon

  Tiergarten, Berlin , budapester strasse 2 - Kort
  1.29 km fra Schloss Bellevue
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2956 meninger fra rejsendeBaseret på 2956 meninger fra rejsende

  Det moderne og luksuriøse business-hotel ligger omringet af 'Tiergarten', den næststørste park i Tyskland placeret i bycentrummet og et sted, som opfordrer gæsterne til at gå ture og jogge. Herudover har det en central beliggenhed mellem Kurfürstendamm og området 'neue Mitte', blot få minutters gang fra den imponerende Potsdamer Platz (ca. 2 km). Til den zoologiske have og banegården Zoologischer Garten er der kun 800 m, hvilket også er afstanden til det traditionelle stormagasin Kaufhaus des Westens (KaDeWe) og til Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. I nærheden ligger ligeledes Berlins populære flagskibsbutikker. På grund af de gode transportforbindelser er det nemt at komme hen til alle turistattraktionerne. Der er ca. 30 minutters gang til regerings- og ambassadekvarteret, Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor.Det traditionelle, luksuriøse hotel tilbyder i alt mere end 584 værelser og 50 suiter fordelt på 14 etager. Gæsterne kan benytte sig af den stilfulde foyer med elevatorer, døgnåben reception, safebokse og vekselbørs. Hertil kommer en café, en stilfuld bar og en virkelig fortræffelig restaurant. Forretningsrejsende kan benytte sig af konferenceindretningerne, hvor der tilbydes et område på i alt 5.750 m², 37 forbundede selskabslokaler, en af byens største balsale og højteknologisk udstyr. Hermed tilbydes det perfekte sted at afholde en hvilken som helst begivenhed. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringsgaragen. Endelig kan gæsterne i Vitality Club få gang i deres energi. Her findes generøse spa- og saunafaciliteter samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Maritim Hotel Berlin
  Fra1.666krPr. nat

  Maritim Hotel Berlinstars

  Mitte, Berlin , Stauffenbergstrasse 26 - Kort
  1.35 km fra Schloss Bellevue
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1552 meninger fra rejsendeBaseret på 1552 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ejendommen består af 505 soveværelser. Denne feriebolig blev bygget i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Denne feriebolig tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Denne bolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hotel A&O Berlin Hauptbahnhof
  Fra880krPr. nat

  Hotel A&O Berlin Hauptbahnhofstars

  Mitte, Berlin , Lehrter strasse 12-15 - Kort
  1.45 km fra Schloss Bellevue
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 646 meninger fra rejsendeBaseret på 646 meninger fra rejsende

  Dette hotel er den første og eneste nye bygning indtil videre i A&O-koncernen og ligger kun ca. 10 minutters gang fra Berlins hovedbanegård. Der er mange seværdigheder i nærheden, herunder Brandenburger Tor, Rigsdagen og Berlins Siegessäule. Endvidere er der henholdsvis 6 og 18 km til lufthavnene Tegel og Schönefeld.Dette city-hotel åbnede i 2010 og består af i alt 328 værelser. I foyeren er der internetadgang og på alle værelser WLAN/internetadgang, som sætter gæsterne i stand til at holde kontakten med omverdenen ved lige i løbet af deres ophold (mod betaling). I den døgnåbne reception står hotellets personale gerne parat til at hjælpe gæsterne med at planlægge deres ophold og sørge for gode råd og billetter til alle herligheder i Berlin. Ydermere kan gæsterne spise og drikke i baren og morgenmadsrestauranten. Af yderligere faciliteter er der elevator, spillelokale, mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling), parkeringsplads og garage (begge dele mod betaling) og udlejning af cykler.Indkvarteringen udgøres af rare enkelt-, dobbelt- eller familieværelser med moderne indretning og udstyr. Alle værelser tilbyder egne badeværelser med brusebad/badekar, toilet og hårtørrer. Herudover er der også dobbeltseng, internetadgang og radiator.Der er mulighed for at spille pool/snooker og leje cykler mod betaling.od betaling af 4 euro kan gæsterne reservere en morgenbuffet med 'All you can eat' i receptionen.Flyver man fra Tegel lufthavn (TXL), tager man bussen TXL (i retning af S- und U-Bahnhof Alexanderplatz) til Hauptbahnhof (hovedbanegården, 6 stop). Flyver man derimod fra Schönefeld (SXF), tager man S-Bahn linje S9 (i retning af S- und U-Bahnhof Pankow) til Ostkreuz (9 stop). Her skifter man til S3, S5, S7 eller S75 til Hauptbahnhof (7 stop).

  Se mere
 • Golden Tulip Berlin Hotel Hamburg
  Fra1.558krPr. nat

  Golden Tulip Berlin Hotel Hamburgstars

  Tiergarten, Berlin , Landgrafenstrasse 4 - Kort
  1.51 km fra Schloss Bellevue
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 789 meninger fra rejsendeBaseret på 789 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 600 m fra stormagasinet KaDeWe og forretningerne på Kurfürstendamm. Til Potsdamer Platz er der kun 8 minutter med metro og til Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 2,5 km. Herudover ligger Schloss Charlottenburg ca. 5 km fra hotellet, mens der til Tegel lufthavn er omkring 8 km og til Schönefeld lufthavn omkring 25 km.Dette familievenlige city-hotel rummer i alt 188 elegante og lyst indrettede værelser og lejligheder. Gæsterne kan vælge mellem 37 enkeltværelser, 122 dobbeltværelser, 27 juniorsuiter og 2 lejligheder fordelt på 11 etager, og hotellet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter til gæsternes rådighed på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk. Hertil kommer en international restaurant med terrasse, og gæsterne vil værdsætte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang med hurtig forbindelse (mod betaling). Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på en privat parkeringsplads eller i den overdækkede parkeringsgarage. Endvidere er der mulighed for at leje cykler på stedet.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. De er desuden udstyret med satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en safeboks. Hertil kommer minibar og regulerbart klimaanlæg som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte. Frokosten kan også vælges som buffet.

  Se mere
 • Hotel Berlin, Berlin
  Fra1.118krPr. nat

  Hotel Berlin, Berlinstars

  Tiergarten, Berlin , Luetzowplatz 17 - Kort
  1.51 km fra Schloss Bellevue
  4,4/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4020 meninger fra rejsendeBaseret på 4020 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Schöneberg på en af byens fineste adresser. Der er ca. 5 minutters gang til KaDeWe og ca. 10 minutters gang til Potsdamer Platz. Det tager heller ikke lang tid at komme frem til Brandenburger Tor. Lige foran hotellet er der forbindelse med bus 100 og metrostationen Nollendorfplatz ligger ca. 5 minutters gang herfra. Endvidere ligger den berømte Kurfürstendamm blot få minutter væk.Hotellet er på 7 etager og råder over 701 værelser og er således blandt de 5 største i Tyskland. Hotellet har en foyer med døgnåben reception, en kiosk og en elevator. Hertil kommer en bar og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de også udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).I Work & Play Fitness/Wellness Center tilbyder hotellet en sauna samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Ibis Berlin Hauptbahnhof
  Fra552krPr. nat

  Ibis Berlin Hauptbahnhofstars

  Tiergarten, Berlin , Invalidenstrasse 53 - Kort
  1.56 km fra Schloss Bellevue
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 838 meninger fra rejsendeBaseret på 838 meninger fra rejsende

  Dette stilfulde og hyggelige hotel er praktisk placering i Berlins livlige bymidte, med kun kort afstand til hovedbanegården, tæt ved regeringskvarteret, Friedrichstrasse og det levende, trendy område omkring Rosenthaler Platz. Derudover er det et ideelt valg for indkvartering for alle, der besøger denne spændende og kontrastfyldte by, uanset om det er forretnings- eller ferierejse. Ejendommen har moderne og komfortable værelser med god lydisolering, klimaanlæg og behagelige madrasser for maksimal søvnkomfort og et velfortjent hvil til at lade batterierne op. Derudover kan dem, der rejser i deres egen bil, efterlade den på hotellets offentlige parkeringsplads.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  65  Hoteller - Schloss Bellevue
Side  1  af  7
 

Hoteller i nærheden af  Schloss Bellevue

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser