Anbefalede hoteller tæt på Siegessäule (Berlin Victory Column)

Find på kortet
Hoteller - Siegessäule (Berlin Victory Column)

Siegessäule (Berlin Victory Column)Fra  240kr

Anbefalede hoteller

 • InterContinental Berlin
  Fra1.834krPr. nat

  InterContinental BerlinstarsGreenProgram Icon

  Tiergarten, Berlin , budapester strasse 2 - Kort
  0.89 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2956 meninger fra rejsendeBaseret på 2956 meninger fra rejsende

  Det moderne og luksuriøse business-hotel ligger omringet af 'Tiergarten', den næststørste park i Tyskland placeret i bycentrummet og et sted, som opfordrer gæsterne til at gå ture og jogge. Herudover har det en central beliggenhed mellem Kurfürstendamm og området 'neue Mitte', blot få minutters gang fra den imponerende Potsdamer Platz (ca. 2 km). Til den zoologiske have og banegården Zoologischer Garten er der kun 800 m, hvilket også er afstanden til det traditionelle stormagasin Kaufhaus des Westens (KaDeWe) og til Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. I nærheden ligger ligeledes Berlins populære flagskibsbutikker. På grund af de gode transportforbindelser er det nemt at komme hen til alle turistattraktionerne. Der er ca. 30 minutters gang til regerings- og ambassadekvarteret, Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor.Det traditionelle, luksuriøse hotel tilbyder i alt mere end 584 værelser og 50 suiter fordelt på 14 etager. Gæsterne kan benytte sig af den stilfulde foyer med elevatorer, døgnåben reception, safebokse og vekselbørs. Hertil kommer en café, en stilfuld bar og en virkelig fortræffelig restaurant. Forretningsrejsende kan benytte sig af konferenceindretningerne, hvor der tilbydes et område på i alt 5.750 m², 37 forbundede selskabslokaler, en af byens største balsale og højteknologisk udstyr. Hermed tilbydes det perfekte sted at afholde en hvilken som helst begivenhed. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringsgaragen. Endelig kan gæsterne i Vitality Club få gang i deres energi. Her findes generøse spa- og saunafaciliteter samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Luetzow
  Fra685krPr. nat

  Luetzowstars

  Tiergarten, Berlin , Keithstrasse 38 - Kort
  0.94 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  3,7/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Tiergarten. Ejendommen, der putter sig indenfor 7. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 22. 2 kilometer. Lokaliteten har 72 indbydende gæsteværelser. Luetzow har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Luetzow er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Rejsende med reduceret mobilitet kan bo på Luetzow, som omfatter nogle handicapvenlige soveværelser. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Novotel Ber Tiergarten
  Fra737krPr. nat

  Novotel Ber Tiergartenstars

  Charlottenburg, Berlin , Strasse des 17 juni 106-108 106-108 - Kort
  1 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2236 meninger fra rejsendeBaseret på 2236 meninger fra rejsende

  Med sin centrale placering er dette store, førsteklasses hotel ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Det har 274 moderne værelser fordelt på 6 etager samt elleve komfortable og veludstyrede mødelokaler, der kan huse op til 400 personer. Derudover kan gæsterne slappe af på den smukke solterrasse og nyde den fantastiske udsigt over byen. De komfortable standardværelser er indbegrebet af et sofistikeret design og er udstyret med en række faciliteter, som omfatter højhastigheds-internetadgang, kabel-TV samt the- og kaffemaskiner. Stedets moderne restaurant serverer fremragende mad og tilbyder også en tidlig morgenmad.

  Se mere
 • Ameron Abion Spreebogen Waterside
  Fra752krPr. nat
  1.01 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1209 meninger fra rejsendeBaseret på 1209 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Charlottenburg. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 3. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Lokaliteten har 224 indbydende gæsteværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2007. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Endvidere tillader denne bolig store kæledyr. Stedet har parkering og garage. De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ameron Abion Spreebogen Waterside.

  Se mere
 • Abion Villa Suites
  Fra1.266krPr. nat

  Abion Villa Suitesstars

  Mitte, Berlin , Alt moabit 99 - Kort
  1.03 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Mitte. Beliggende indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. I alt 19 værelser er til rådighed for gæsterne på Abion Villa Suites. Denne feriebolig blev etableret i 2008. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Abion Villa Suites. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. For ekstra bekvemmelighed kan alle de der bor på denne ejendom, måske bruge garagefaciliteterne. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Pullman Berlin Schweizerhof
  Fra989krPr. nat

  Pullman Berlin Schweizerhofstars

  Charlottenburg, Berlin , Budapester strasse 25 - Kort
  1.03 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3957 meninger fra rejsendeBaseret på 3957 meninger fra rejsende

  Hotellet rummer en moderne beliggenhed og ligger i hjertet af Berlin mellem Kurfürstendamm og Potsdamer Platz tæt på zoologisk have. Inden for 500 m af hotellets omkreds finder man forretninger, natteliv, en park samt forbindelse med offentlige transportmidler. Til Brandenburger Tor er der 2 km, mens der til Siegessäule er omkring 1,5 km. Endvidere er der ca. 2,5 km til hovedbanegården, ca. 7 km til lufthavnen Tegel og ca. 18 km til lufthavnen Schönefeld.City-hotellet rummer 383 elegante værelser og 18 moderne konferencelokaler med prestigefuld indretning til store konferencer, møder og begivenheder. Det elegante hotel er kombineret med komfortabelt design og førsteklasses funktionalitet og egner sig ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster. Til faciliteterne i den klimatiserede bygning hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs, 4 elevatorer, bar, restaurant og WLAN/internetadgang (mod betaling). Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling), ligesom gæsterne kan parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.Gæsterne har mulighed for at slappe af på værelserne eller suiterne, der præcis som fællesområderne er designet i samme glinsende og rummelige stil som resten af hotellet. På alle værelser er der endvidere eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar. Herudover er der safeboks, radiator samt regulerbart klimaanlæg.I Le Spa finder gæsterne alt, hvad man kan ønske sig inden for fitness og wellness: Berlins største hotelswimmingpool med solterrasse (indendørs), 3 saunaer, dampbad, massage-/skønhedsbehandlinger (mod betaling) for ren afslapning og en gymnastiksal med det nyeste, teknologiske cardioudstyr. Endvidere er der også en pool-/snackbar.

  Se mere
 • Golden Tulip Berlin Hotel Hamburg
  Fra789krPr. nat

  Golden Tulip Berlin Hotel Hamburgstars

  Tiergarten, Berlin , Landgrafenstrasse 4 - Kort
  1.14 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 789 meninger fra rejsendeBaseret på 789 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 600 m fra stormagasinet KaDeWe og forretningerne på Kurfürstendamm. Til Potsdamer Platz er der kun 8 minutter med metro og til Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 2,5 km. Herudover ligger Schloss Charlottenburg ca. 5 km fra hotellet, mens der til Tegel lufthavn er omkring 8 km og til Schönefeld lufthavn omkring 25 km.Dette familievenlige city-hotel rummer i alt 188 elegante og lyst indrettede værelser og lejligheder. Gæsterne kan vælge mellem 37 enkeltværelser, 122 dobbeltværelser, 27 juniorsuiter og 2 lejligheder fordelt på 11 etager, og hotellet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter til gæsternes rådighed på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk. Hertil kommer en international restaurant med terrasse, og gæsterne vil værdsætte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang med hurtig forbindelse (mod betaling). Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på en privat parkeringsplads eller i den overdækkede parkeringsgarage. Endvidere er der mulighed for at leje cykler på stedet.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. De er desuden udstyret med satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en safeboks. Hertil kommer minibar og regulerbart klimaanlæg som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte. Frokosten kan også vælges som buffet.

  Se mere
 • Hotel Berlin, Berlin
  Fra651krPr. nat

  Hotel Berlin, Berlinstars

  Tiergarten, Berlin , Luetzowplatz 17 - Kort
  1.18 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,4/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4020 meninger fra rejsendeBaseret på 4020 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Schöneberg på en af byens fineste adresser. Der er ca. 5 minutters gang til KaDeWe og ca. 10 minutters gang til Potsdamer Platz. Det tager heller ikke lang tid at komme frem til Brandenburger Tor. Lige foran hotellet er der forbindelse med bus 100 og metrostationen Nollendorfplatz ligger ca. 5 minutters gang herfra. Endvidere ligger den berømte Kurfürstendamm blot få minutter væk.Hotellet er på 7 etager og råder over 701 værelser og er således blandt de 5 største i Tyskland. Hotellet har en foyer med døgnåben reception, en kiosk og en elevator. Hertil kommer en bar og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de også udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).I Work & Play Fitness/Wellness Center tilbyder hotellet en sauna samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Holiday Inn Express berlin City Centre West
  Fra904krPr. nat

  Holiday Inn Express berlin City Centre Weststars

  Tiergarten, Berlin , Kurfuerstenstrasse 78 - Kort
  1.2 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1334 meninger fra rejsendeBaseret på 1334 meninger fra rejsende

  Denne ikke-ryger ejendom er bekvemt beliggende i Berlin, blot 6 minutters gang fra Berlin Zoo og den berømte Kurfürstendamm indkøbsavenue. Gaden er kendt som den tyske ”Champs Elysées” af en årsag, nemlig at den huser nogle af de største modehuse, bilhuse og restauranter, som byen kan tilbyde. Gæsterne på hotellet vil også nyde de bekvemme transportforbindelser med Wittenbergplatz undergrundsstation, blot 7 minutters gang borte, og bus nummer 100, som kører forbi hotellet og til nogle af Berlins berømte attraktioner, herunder Reichstag parlamentet og Brandenburger Tor. Det røde stilfulde murstensydre af lokaliteten forbereder gæsterne på den chikke lobby-bar og hyggelige, veludstyrede værelser.

  Se mere
 • Maritim Hotel Berlin
  Fra2.198krPr. nat

  Maritim Hotel Berlinstars

  Mitte, Berlin , Stauffenbergstrasse 26 - Kort
  1.23 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1552 meninger fra rejsendeBaseret på 1552 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Mitte. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Boligen består af 505 gæsteværelser. Maritim Hotel Berlin blev bygget i 2005. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Maritim Hotel Berlin. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Maritim Hotel Berlin vugger til småbørn efter anmodning. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Kæledyr betragtes som en del af familien i denne bolig. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Maritim Hotel Berlin. Der er konferencefaciliteter ved denne bolig De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  86  Hoteller - Siegessäule (Berlin Victory Column)
Side  1  af  9
 

Hoteller i nærheden af  Siegessäule (Berlin Victory Column)

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser