Anbefalede hoteller tæt på Siegessäule (Berlin Victory Column)

Find på kortet
Hoteller - Siegessäule (Berlin Victory Column)

Siegessäule (Berlin Victory Column)Fra  159kr

Anbefalede hoteller

 • InterContinental Berlin
  Fra962krPr. nat

  InterContinental BerlinstarsGreenProgram Icon

  Tiergarten, Berlin , budapester strasse 2 - Kort
  0.89 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2956 meninger fra rejsendeBaseret på 2956 meninger fra rejsende

  Det moderne og luksuriøse business-hotel ligger omringet af 'Tiergarten', den næststørste park i Tyskland placeret i bycentrummet og et sted, som opfordrer gæsterne til at gå ture og jogge. Herudover har det en central beliggenhed mellem Kurfürstendamm og området 'neue Mitte', blot få minutters gang fra den imponerende Potsdamer Platz (ca. 2 km). Til den zoologiske have og banegården Zoologischer Garten er der kun 800 m, hvilket også er afstanden til det traditionelle stormagasin Kaufhaus des Westens (KaDeWe) og til Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. I nærheden ligger ligeledes Berlins populære flagskibsbutikker. På grund af de gode transportforbindelser er det nemt at komme hen til alle turistattraktionerne. Der er ca. 30 minutters gang til regerings- og ambassadekvarteret, Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor.Det traditionelle, luksuriøse hotel tilbyder i alt mere end 584 værelser og 50 suiter fordelt på 14 etager. Gæsterne kan benytte sig af den stilfulde foyer med elevatorer, døgnåben reception, safebokse og vekselbørs. Hertil kommer en café, en stilfuld bar og en virkelig fortræffelig restaurant. Forretningsrejsende kan benytte sig af konferenceindretningerne, hvor der tilbydes et område på i alt 5.750 m², 37 forbundede selskabslokaler, en af byens største balsale og højteknologisk udstyr. Hermed tilbydes det perfekte sted at afholde en hvilken som helst begivenhed. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringsgaragen. Endelig kan gæsterne i Vitality Club få gang i deres energi. Her findes generøse spa- og saunafaciliteter samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Novotel Ber Tiergarten
  Fra736krPr. nat

  Novotel Ber Tiergartenstars

  Charlottenburg, Berlin , Strasse des 17 juni 106-108 106-108 - Kort
  1 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2236 meninger fra rejsendeBaseret på 2236 meninger fra rejsende

  Med sin centrale placering er dette store, førsteklasses hotel ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Det har 274 moderne værelser fordelt på 6 etager samt elleve komfortable og veludstyrede mødelokaler, der kan huse op til 400 personer. Derudover kan gæsterne slappe af på den smukke solterrasse og nyde den fantastiske udsigt over byen. De komfortable standardværelser er indbegrebet af et sofistikeret design og er udstyret med en række faciliteter, som omfatter højhastigheds-internetadgang, kabel-TV samt the- og kaffemaskiner. Stedets moderne restaurant serverer fremragende mad og tilbyder også en tidlig morgenmad.

  Se mere
 • Ameron Abion Spreebogen Waterside
  Fra713krPr. nat
  1.01 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1209 meninger fra rejsendeBaseret på 1209 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Charlottenburg. Ferieboligen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 3. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 8 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Lokaliteten har 224 indbydende gæsteværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2007. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Endvidere tillader denne bolig store kæledyr. Stedet har parkering og garage. De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ameron Abion Spreebogen Waterside.

  Se mere
 • Abion Villa Suites
  Fra1.271krPr. nat

  Abion Villa Suitesstars

  Mitte, Berlin , Alt moabit 99 - Kort
  1.03 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i Mitte, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. I alt 19 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Abion Villa Suites blev bygget i 2008. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealerne på Abion Villa Suites har kørestolsadgang. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med til stedet. De rejsende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Golden Tulip Berlin Hotel Hamburg
  Fra1.558krPr. nat

  Golden Tulip Berlin Hotel Hamburgstars

  Tiergarten, Berlin , Landgrafenstrasse 4 - Kort
  1.14 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 789 meninger fra rejsendeBaseret på 789 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 600 m fra stormagasinet KaDeWe og forretningerne på Kurfürstendamm. Til Potsdamer Platz er der kun 8 minutter med metro og til Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 2,5 km. Herudover ligger Schloss Charlottenburg ca. 5 km fra hotellet, mens der til Tegel lufthavn er omkring 8 km og til Schönefeld lufthavn omkring 25 km.Dette familievenlige city-hotel rummer i alt 188 elegante og lyst indrettede værelser og lejligheder. Gæsterne kan vælge mellem 37 enkeltværelser, 122 dobbeltværelser, 27 juniorsuiter og 2 lejligheder fordelt på 11 etager, og hotellet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter til gæsternes rådighed på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk. Hertil kommer en international restaurant med terrasse, og gæsterne vil værdsætte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang med hurtig forbindelse (mod betaling). Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på en privat parkeringsplads eller i den overdækkede parkeringsgarage. Endvidere er der mulighed for at leje cykler på stedet.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. De er desuden udstyret med satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en safeboks. Hertil kommer minibar og regulerbart klimaanlæg som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte. Frokosten kan også vælges som buffet.

  Se mere
 • Hotel Berlin, Berlin
  Fra1.118krPr. nat

  Hotel Berlin, Berlinstars

  Tiergarten, Berlin , Luetzowplatz 17 - Kort
  1.18 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,4/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4020 meninger fra rejsendeBaseret på 4020 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Schöneberg på en af byens fineste adresser. Der er ca. 5 minutters gang til KaDeWe og ca. 10 minutters gang til Potsdamer Platz. Det tager heller ikke lang tid at komme frem til Brandenburger Tor. Lige foran hotellet er der forbindelse med bus 100 og metrostationen Nollendorfplatz ligger ca. 5 minutters gang herfra. Endvidere ligger den berømte Kurfürstendamm blot få minutter væk.Hotellet er på 7 etager og råder over 701 værelser og er således blandt de 5 største i Tyskland. Hotellet har en foyer med døgnåben reception, en kiosk og en elevator. Hertil kommer en bar og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de også udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).I Work & Play Fitness/Wellness Center tilbyder hotellet en sauna samt et fitness-studie.

  Se mere
 • Holiday Inn Express berlin City Centre West
  Fra1.314krPr. nat

  Holiday Inn Express berlin City Centre Weststars

  Tiergarten, Berlin , Kurfuerstenstrasse 78 - Kort
  1.2 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1334 meninger fra rejsendeBaseret på 1334 meninger fra rejsende

  Denne ikke-ryger ejendom er bekvemt beliggende i Berlin, blot 6 minutters gang fra Berlin Zoo og den berømte Kurfürstendamm indkøbsavenue. Gaden er kendt som den tyske ”Champs Elysées” af en årsag, nemlig at den huser nogle af de største modehuse, bilhuse og restauranter, som byen kan tilbyde. Gæsterne på hotellet vil også nyde de bekvemme transportforbindelser med Wittenbergplatz undergrundsstation, blot 7 minutters gang borte, og bus nummer 100, som kører forbi hotellet og til nogle af Berlins berømte attraktioner, herunder Reichstag parlamentet og Brandenburger Tor. Det røde stilfulde murstensydre af lokaliteten forbereder gæsterne på den chikke lobby-bar og hyggelige, veludstyrede værelser.

  Se mere
 • Maritim Hotel Berlin
  Fra1.666krPr. nat

  Maritim Hotel Berlinstars

  Mitte, Berlin , Stauffenbergstrasse 26 - Kort
  1.23 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1552 meninger fra rejsendeBaseret på 1552 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Mitte. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ejendommen består af 505 soveværelser. Denne feriebolig blev bygget i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Denne feriebolig tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Denne bolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • SORAT Hotel Ambassador Berlin
  Fra524krPr. nat

  SORAT Hotel Ambassador Berlinstars

  Schöneberg, Berlin , Bayreuther str. 42-43 - Kort
  1.3 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1173 meninger fra rejsendeBaseret på 1173 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Schöneberg. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. Lokaliteten har 218 indbydende gæsteværelser. Dette hotel blev renoveret i 2010. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge i SORAT Hotel Ambassador Berlin. Rejsende behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, de kan tage dem med på denne ejendom. Boligen har parkering og garage. Gæster kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hotel Palace Berlin
  Fra1.790krPr. nat

  Hotel Palace Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Budapester strasse 45 - Kort
  1.32 km fra Siegessäule (Berlin Victory Column)
  4,5/5
  Kundevurderingaf 66 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2582 meninger fra rejsendeBaseret på 2582 meninger fra rejsende

  Det charmerende luksushotel har en ideel beliggenhed i bymidten i nærheden af Gedächtniskirche og stormagasinet KaDeWe. Det er omgivet af biografer, kabareter, teatre, revyer, gallerier og museer. Lige foran hoveddøren ligger zoologisk have. Lufthavnen Tegel ligger endvidere ca. 15 minutters kørsel fra hotellet, og banegården Bahnhof Zoo ligger ligeledes få minutters gang fra hotellet. Herfra kører der et væld af metrotog og s-tog til alle dele af byen.Byhotellet er elegant og stilfuldt indrettet og blev bygget i år 1968. Det råder over 9 etager med i alt 278 værelser. Hotellet har endvidere en foyer med sofagrupper og elevatorer samt en café, en bar.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon (mod betaling) og safeboks (mod betaling). Desuden er de udstyret med minibar mod betaling.Hotellet råder over et storslået wellnessområde med indendørs swimmingpool, fitnessstudie, sauna, solarium (mod betaling) og whirlpool.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  67  Hoteller - Siegessäule (Berlin Victory Column)
Side  1  af  7
 

Hoteller i nærheden af  Siegessäule (Berlin Victory Column)

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser