Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  252kr

Anbefalede hoteller - London

 • St. James Court, A Taj Hotel
  Fra2.542krPr. nat

  St. James Court, A Taj Hotelstars

  Victoria Station, London , Buckingham gate 54 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 58 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4588 meninger fra rejsendeBaseret på 4588 meninger fra rejsende

  Dette kvalitetshotel ligger ideelt i hjertet af kvarteret Westminster i London. De gode forbindelser med den lokale metro giver let adgang til talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de vigtigste turistattraktioner såsom Buckingham Palace, Big Ben og Westminster Abbey efter ca. 600 m, London Eye efter ca. 1,2 km og Nationalgalleriet efter ca. 1,9 km. Endvidere er der ca. 16 km til city lufthavnen, mens der til lufthavnen Heathrow ca. er 24 km, til Gatwick ca. 44 km, til lufthavnen i Luton omkring 56 km og endelig til Stansted lufthavn ca. 63 km.Cityhotellet råder over forskellige behageligheder. Det er klimatiseret og har 7 etager med i alt 342 værelser, heraf 11 suiter og 3 handicapvenlige værelser samt et vidtstrakt haveanlæg. Hotellet kan tilbyde sine gæster en foyer med elevatorer, en døgnåben reception med vekselbørs, en café, en hyggelig bar, en pub, en fjernsynsstue samt en klimatiseret a la carte restaurant. Værdigenstande kan opbevares i hotellets safeboks. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene, som er udstyret med internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice. Der tilbydes endvidere udlejning af cykler.De komfortabelt og moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt satellit-tv, telefon, internetadgang, minibar, køleskab, elkedel, strygejern, strygebræt og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille radiatorerne og klimaanlægget.ed hensyn til indretningen er der tale om den nyeste teknik, herunder også fitness-studie, saunaer, dampbade og solarium. Det engagerede hold af personlige trænere og velkvalificerede terapeuter lægger vægt på individuelle behov, hvilket afspejles i de talrige tilbud om ansigts- og kropsbehandlinger, massage og manicure, ansigtspakker og revitaliserende kropsbehandling. Bortset fra behandlingerne kan indretningerne afbenyttes gratis.

  Se mere
 • The Bloomsbury Hotel
  Fra2.696krPr. nat

  The Bloomsbury Hotelstars

  Oxford Street, London , Great russell street 16-22 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4079 meninger fra rejsendeBaseret på 4079 meninger fra rejsende

  Dette moderne London hotel ligger centralt og blot 2 minutter fra undergrundsstationen Tottenham Court Road. Talrige indkøbsmuligheder samt restauranter, barer og pubs lader sig nemt og bekvemt besøge fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2000 og har 8 etager med i alt 170 værelser, heraf 7 enkelt- og 157 dobbeltværelser. Hotellet kan tilbyde en døgnåben reception med garderobe, foyer, elevator samt internetadgang. Det er ligeledes muligt for gæsterne at veksle, værdigenstande kan opbevares i hotellets eget pengeskab. I hotellets klimatiserede restaurant, som har en separat ikke-ryger afdeling, kan man nyde mange smagfulde retter. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, tekedel, kaffemaskine, dobbeltseng og safe, ligesom der også er centralvarme. Værelserne er endvidere belagte med væg-til-væg tæpper og er delvist flisebelagte.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra morgenmadsbuffeten. Frokost og aftensmad kan vælges som menu.

  Se mere
 • Ambassadors
  Fra907krPr. nat

  Ambassadorsstars

  Earl's Court, London , Collingham road 16 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1636 meninger fra rejsendeBaseret på 1636 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i bydelen Kensington og der er gode forbindelser med det lokale undergrundsnet. De nærmeste undergrundsstationer hedder ""Cloucester Road"" og ""Earls Court"" og ligger mellem 200 og 300 m fra hotellet. Således når man nemt og bekvemt talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige turistattraktioner.Det enkle hotel har i alt 140 værelser fordelt på 6 etager. Heraf er 29 enkelt- og 32 dobbeltværelser. Hotellet tilbyder sine gæster mange bekvemmeligheder såsom en foyer med reception og elevator, safeboks, en café og en morgenmadssal. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte Internet.De praktisk indrettede værelser har centralvarme, hårtørrer, telefon, satellit-TV, stereoanlæg og radio samt internet. Hvert enkelt har ligeledes væg-til-væg tæpper.

  Se mere
 • Royal National
  Fra1.092krPr. nat

  Royal Nationalstars

  Russell Square area, London , Bedford way 38-51 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 402 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9569 meninger fra rejsendeBaseret på 9569 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel er centralt beliggende i gåafstand fra attraktioner som f.eks. British Museum, Covent Garden, Oxford Street, Piccadilly Circus eller Regent's Park. Det er det største hotel i centrum af London med over 1.600 værelser. Derudover er der 3 restauranter, en bar og en hyggelig London-pub. Undergrundsstationen Russel Square er blot 2 minutter borte og giver adgang til alle områder i byen.

  Se mere
 • Copthorne Tara Hotel London Kensington
  Fra1.573krPr. nat

  Copthorne Tara Hotel London Kensingtonstars

  Kensington, London , Scarsdale place, wrights lane - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7811 meninger fra rejsendeBaseret på 7811 meninger fra rejsende

  Det kendte hotel ligger i Kensington High Street. De vigtigste turistattraktioner såsom Victoria & Albert Muséet, Kensington Gardens samt talrige indkøbs- og underholdningsmuligeder befinder sig i umiddelbar nærhed af hotellet og er med offentlige transportmidler lette og bekvemme at nå. Der er ligeledes gode forbindelser til Londons andre kvarterer.Hotellet er moderne og komfortabelt udstyret og har en foyer med elevatorer, en altid åben reception og muligheden for at veksle penge, ligesom det også har en Café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med et separat ikke-ryger område. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene, som er udstyret med internetadgang. Yderligere services, som gæsterne tilbydes, er roomservice og vaskeservice.De 833 moderne udstyrede værelser har eget badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer samt telefon, satellit-TV, internetadgang.Hotelgæsterne tilbydes hver dag velsmagende og afvekslende retter. Der er også mulighed for at få en speciel diætmenu.

  Se mere
 • The Langham London
  Fra5.130krPr. nat

  The Langham Londonstars

  Oxford Street, London , 1c portland place - regent street 1c - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1294 meninger fra rejsendeBaseret på 1294 meninger fra rejsende

  Dette første klasses hotel ligger centralt på Regent Street ikke langt fra Bond- og Oxford Street. Hermed er det placeret direkte på en af Londons mest eksklusive indkøbsgader og lige i nærheden af talløse museer, restauranter og andre seværdigheder. Alligevel har hotellet en rolig beliggenhed, hvor man midt i Londons hektiske byliv kan slappe fuldstændig af.Luksushotellet er bygget i 1865 og blev renoveret i 2008. Det er på 9 etager og råder over i alt 160 værelser, heraf 150 dobbeltværelser og 10 junior suiter. Hertil kommer en foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs og safeboks. I bygningen finder man endvidere en frisør, en bar, en klimatiseret restaurant med ryger- og ikke-ryger-afdeling samt et morgenmadsrum. Der er desuden mulighed for at benytte hotellets internetterminal. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt mod betaling at benytte en vaskemaskine.Værelserne har en fornem indretning med eget badeværelse samt hårtørrer og brusebad. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg og internetadgang. Til standard hører endvidere minibar/køleskab, regulerbart klimaanlæg og radiatorer samt centralvarme, væg-til-væg tæpper og safeboks.I den luksuriøse bygning er der mulighed for mod betaling at benytte hotellets opvarmede, indendørs swimmingpool, saunaen, solariet og dampbadet samt få massage eller dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter.

  Se mere
 • Phoenix Hotel
  Fra1.184krPr. nat

  Phoenix Hotelstars

  Bayswater, London , Kensington gardens square 1-8 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 71 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2033 meninger fra rejsendeBaseret på 2033 meninger fra rejsende

  Dette attraktive hotel ligger i nærheden af Londons Hyde Park og bymidten. Talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubs ligger blot 800 meter fra hotellet. Offentlig transport (undergrundsbanen) ligger ca. 100 m væk.Hotellet råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 125 værelser, heraf 42 enkelt- og 73 dobbeltværelser samt 10 suiter. Hotellet har desuden en døgnåben reception med elevator. Ydermere findes der på en bar og en pub. Der er ligeledes mulighed for at gå på Internettet samt bestille roomservice og vasketøjsservice.De fantastisk indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit- kabel-tv, trådløs internetadgang, flisegulv, væg-til-væg tæpper og centralvarme.

  Se mere
 • The Kensington Hotel
  Fra2.512krPr. nat

  The Kensington Hotelstars

  South Kensington, London , Queen's gate 109-113 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3577 meninger fra rejsendeBaseret på 3577 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Kensington Gardens i det elegante kvarter Kensington. Med undergrunden eller til fods når man nemt og bekvemt talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige turistattraktioner.Hotellet blev renoveret i 2003 og har ialt 173 værelser fordelt på 5 etager. Heraf er 16 enkelt- og 152 doppeltværelser. Hertil kommer 3 suiter. Hotellet kan tilbyde sine gæster adskillige bekvemmeligheder såsom en garderobe, elevator, pengeskab og en reception, som har åbent alle døgnets 24 timer. Dertil kommer, at hotellet har en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Herudover kan hotellets gæster benytte sig af den offentlige internetadgang samt room- og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer samt centralvarme, telefon, satellit-TV, egen internetadgang, minibar og pengeskab.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra morgenmadsbuffeten. Aftensmaden kan vælges fra menu.

  Se mere
 • Park Grand London Hyde Park
  Fra1.387krPr. nat

  Park Grand London Hyde Parkstars

  Paddington, London , 78-82 westbourne terrace - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2549 meninger fra rejsendeBaseret på 2549 meninger fra rejsende

  Med en beliggenhed midt i turistcentrum egner dette hotel sig ideelt til rundture i byen. Indkøbsmuligheder, barer, diskoteker og offentlig transport ligger blot få meter fra hotellet.Hotellet er bygget i begyndelsen af det forrige århundrede og blev i 2004 renoveret. Det har en foyer med elevator og døgnåben reception. Ydermere finder man en a la carte restaurant, et konferencerum, internetadgang og room- samt vaskeservice på hotellet.De 119 værelser, hvoraf 39 er enkeltværelser og 27 dobbeltværelser, er udstyrede med hårtørrer, telefon, satellit-TV, radio og internet. Videre har alle standardværelser minibar, centralvarme og pengeskab.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte morgenmad, frokost og aftensmad fra buffet. Frokost og aftensmad kan ligeledes bestilles a la Carte.

  Se mere
 • City Continental Kensington
  Fra842krPr. nat

  City Continental Kensingtonstars

  Earl's Court, London , Penywern road earls court london sw5 9tt 11-13 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder

  Hotellet ligger i distriktet Kensington blot 2 minutters gang fra metrostationen Earl's Court. På grund af den centrale beliggenhed i hjertet af London er hotellet det perfekte opholdssted for såvel turister som forretningsfolk. Fra hotellet kommer man hurtigt til mange af byens seværdigheder som f.eks. stormagasinet Harrod's og Royal Albert Hall.Cityhotellet, der ligger på en hovedgade, er bygget i 1904 og blev renoveret i 2004. Fordelt på 6 etager har det i alt 60 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception samt ikke-rygeretager. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet og bestille vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv og internetadgang. Værelserne opvarmes centralt.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  585  Hoteller - London
Side  1  af  59
 

Beskrivelse af destination

  Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele. Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme. Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens. I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse. London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • The Tower Hotel
  The Tower Hotel
  4,2/5
  Kundevurderingaf  88 Muligheder

  Pænt og rent. Lidt gåtur til undergrund.

  Can82
  Hotelopia-kunde, 04/11/2019

  Fra1.386krSe mere

 • Dorsett Shepherds Bush
  Dorsett Shepherds Bush
  4,6/5
  Kundevurderingaf  22 Muligheder

  Vi havde et godt ophold og fik god og venlig betjening af personalet. Ved vores ankomst talte manden bag skranken meget dårligt engelsk, men ellers var alt fint. Vi spiste ikke på hotellet så derfor i ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/07/2015

  Fra1.496krSe mere

 • Circus Apartments by BridgeStreet
  Circus Apartments by BridgeStreet
  4,8/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Her i Cirkus Apartments får man virkelig valuta for pengene. En kæmpe lejlighed med to soveværelser og to badeværelser i fin kvalitet og pænt og rent. Dertil hotelforplejning som sengelinned, håndklæd ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/02/2015

  Fra1.285krSe mere