Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  242kr

Anbefalede hoteller - London

 • Orchard Paddington Hotel
  Fra865krPr. nat

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 320 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 618 meninger fra rejsendeBaseret på 618 meninger fra rejsende

  Dette byhotel er centralt beliggende i den travle metropol London. Hotellet tilbyder de ideelle rammer, hvorfra gæsterne kan nyde det spændende natteliv, underholdningscentre, fantastiske indkøbsmuligheder og udsøgte spisemuligheder, som byen har at tilbyde. Gæsterne finder ud af, at de er inden for nem adgang til de fantastiske attraktioner, denne fascinerende by har at byde på. Hotellet nyder godt af en fantastisk victoriansk arkitekturstil, der giver det mulighed for at passe helt ind i de historiske omgivelser. Gæsterne inviteres ind i de smukke omgivelser i lobbyen, som har en minimalistisk stil. Gæsteværelserne er smagfuldt dekoreret med en glad stil. Rummene tilbyder en indbydende flugt fra byens travlhed. Gæsterne inviteres til at nyde en traditionel ”English breakfast” om morgenen, så de helt sikkert bliver klar til en lang dags sightseeing.

  Se mere
 • House of Toby
  Fra1.198krPr. nat

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 158 meninger fra rejsendeBaseret på 158 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Kings Cross. Beliggende indenfor 3. 9 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 7 kilometer. Hotellet består af i alt 24 dejlige værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ambassadors
  Fra871krPr. nat

  Ambassadorsstars

  Earl's Court, London , Collingham road 16 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1612 meninger fra rejsendeBaseret på 1612 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i bydelen Kensington og der er gode forbindelser med det lokale undergrundsnet. De nærmeste undergrundsstationer hedder ""Cloucester Road"" og ""Earls Court"" og ligger mellem 200 og 300 m fra hotellet. Således når man nemt og bekvemt talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige turistattraktioner.Det enkle hotel har i alt 140 værelser fordelt på 6 etager. Heraf er 29 enkelt- og 32 dobbeltværelser. Hotellet tilbyder sine gæster mange bekvemmeligheder såsom en foyer med reception og elevator, safeboks, en café og en morgenmadssal. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte Internet.De praktisk indrettede værelser har centralvarme, hårtørrer, telefon, satellit-TV, stereoanlæg og radio samt internet. Hvert enkelt har ligeledes væg-til-væg tæpper.

  Se mere
 • Baglioni Hotel London
  Fra2.886krPr. nat

  Baglioni Hotel Londonstars

  South Kensington, London , 60 hyde park gate 60 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 977 meninger fra rejsendeBaseret på 977 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i centrum af London kun få minutter fra det eksklusive shoppingkvarter Knightsbridge og fra Kensington Palace. Hotellet er det ideelle udgangspunkt for at gå på opdagelse i hjertet af London med dets mange seværdigheder, barer og restauranter samt et spændende natteliv og rolige parker.Det arkitektonisk spændende first-class-hotel blev renoveret i 2004 og råder over 18 dobbeltværelser samt 50 suiter. Konceptet med individuelt design, varme farver og et fremragende køkken samt utvungen venlighed skaber en helt særlig atmosfære, som er medvirkende til, at man midt i London kan opleve essensen af Italien. I hotellets elegante foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safebokse, vekselbørs, garderobe og elevatorer. Til faciliteterne hører desuden en frisør, en bar, et diskotek, en fortrinlig restaurant med børnestole samt et konferencerum og en internetterminal. Herudover er der selvfølgelig vaskeservice og roomservice, ligesom der også ydes hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant og komfortabelt indrettede værelser er udstyret med king size seng, centralvarme og en lille sofagruppe.Hotellet råder over et wellness-center med sauna og dampbad, og hvor det er muligt at få massage og andre spa-behandlinger.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Town Hall Hotel & Apartments
  Fra1.589krPr. nat

  Town Hall Hotel & Apartmentsstars

  Liverpool Street, London , Patriot square 8 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1507 meninger fra rejsendeBaseret på 1507 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på pladsen Patriot Square i London. Denne ejendom har en central beliggenhed i hjertet af Londons livlige East End. Herudover kan man se moderne kunst på museet Whitechapel Gallery i nærheden. Den nærmeste banegård ligger omkring 100 m fra hotellet.Lejligheds-hotellet tilbyder et udvalg af 98 rummelige, velholdte og stilfulde soveværelser. Stedet er klimatiseret og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet. Af faciliteter er der også safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer café, restaurant og en smart cocktailbar. Hotellet tilbyder også swimmingpool, gratis WLAN/internetadgang og fitness-udstyr. Herudover tilbydes forretningsrejsende konferenceindretninger, ligesom alle gæster på hotellet kan bestille roomservice og vasketøjsservice.De rummelige og luftige lejligheder er indrettet med et veludstyret køkken med køleskab, komfur, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Der tilbydes ydermere eget luksuriøst badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Der er separate opholds-, spise- og soverum (med dobbeltsenge). Af yderligere behageligheder er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks. Ydermere tilbydes der en vaskemaskine, strygejern og strygebræt, ligesom regulerbare klimaanlæg og regulerbare radiatorer udgør standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne tilbydes helse- og skønhedsbehandlinger på værelserne. Desuden kan gæsterne træne fysikken i fitness-studiet og tage en dukkert i hotellets opvarmede indendørs swimmingpool.I restauranten er der mulighed for at spise fin middag, og der tilbydes en kontinental morgenbuffet.

  Se mere
 • So Arch
  Fra808krPr. nat

  So Archstars

  Hampstead, London , Pemberton gardens archway 1a - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 236 meninger fra rejsendeBaseret på 236 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Hampstead. Hotellet, der putter sig indenfor 7. 9 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportmidler findes 1. 7 kilometer borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 1 kilometer. Der er i alt 20 gæsteværelser på So Arch. Lokalerne har til huse i en bygning, der daterer sig tilbage i 1830 men er blevet fuldt moderniseret i 2013. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. So Arch har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne.

  Se mere
 • So Paddington
  Fra813krPr. nat

  So Paddingtonstars

  Paddington, London , Norfolk square 6-8 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 382 meninger fra rejsendeBaseret på 382 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Paddington. De 31 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. So Paddington har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • London Bridge Hotel
  Fra2.251krPr. nat

  London Bridge Hotelstars

  Tower Bridge, London , 8-18 london bridge street - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3002 meninger fra rejsendeBaseret på 3002 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Tower Bridge. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 5 kilometer. I alt 140 værelser er til rådighed for gæsterne på London Bridge Hotel . Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. London Bridge Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Danubius Regents Park
  Fra1.143krPr. nat

  Danubius Regents Parkstars

  Regent's Park, London , Lodge road, st johns wood 18 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 72 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1222 meninger fra rejsendeBaseret på 1222 meninger fra rejsende

  Det fornemme hotel ligger centralt med udsigt til Regents Park og stadionet Lord's Cricket Stadium. Efter få minutters gang (400 m) når man et væld af restauranter og pubber. Der er ydermere kun en kort køretur til de store turistattraktioner i Londons West End. Fra metrostationen St John's Wood ca. 500 m fra hotellet er der kun 5 minutters kørsel til gaden Baker Street og det verdensberømte vokskabinet Madame Tussaud's. Lige i nærheden finder man også stationerne Marylebone og Paddington, hvorfra toget Heathrow Express afgår. Foran hotellet ligger der ydermere et busstoppested, hvor der er 5 minutter til byens centrum.Dette hotel blev totalrenoveret i 2002 og rummer i alt 366, herunder 78 dobbeltværelser og 13 suiter, fordelt på 11 etager. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe, frisørsalon, 11 konferencelokaler, elevator samt en garage og parkeringsplads til bilen. På det gastronomiske område tilbydes gæsterne Pavilion Bar og Minsky's New York Deli. Af yderligere faciliteter er der fælles computer med internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice 24 timer i døgnet.De komfortabelt og stilfuldt indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse, hårtørrer, telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv med mulighed for betalings-tv. Herudover er der minibar, køleskab, buksepresse, mulighed for at lave te og kaffe, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og gulvtæppe. Desuden kan ikke-rygerværelser reserveres.Ønsker gæster at holde sig i form, kan de besøge hotellets veludstyrede fitness-studie.En morgenbuffet står til rådighed for hotellets gæster hver morgen. Frokost og aftensmad kan vælges som menu.Fra Stansted lufthavn tager man National Express-bussen, som sætter gæsterne af lige uden for hotellet (stoppestedet Park Road).

  Se mere
 • St. George' s Inn Victoria
  Fra1.051krPr. nat

  St. George' s Inn Victoriastars

  Victoria Station, London , Belgrave road 25 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 211 meninger fra rejsendeBaseret på 211 meninger fra rejsende

  Dette hotel er et ideelt sted til fornøjelses- og forretningsrejsende, da det har en førsteklasses beliggenhed i hjertet af London, stedet, for den historiske fortid og levende nutid kommer til live. Dette komfortable etablissement ligger tæt på det fashionable Belgravia distrikt og i kort gåafstand fra nogle af de vigtigste turistattraktioner i byen, herunder Buckingham Palace, Houses of Parliament, London Eye, nogle teatre og en lang række restauranter. Denne ejendom er en elegant bygning fra det 19. århundrede og er bekvemt beliggende blot 2 minutter fra Victoria undergrundsstationen, så der er nem adgang til andre dele af byen. Gæsterne finder et udvalg af forskellige værelsestyper, så alle rejsendes behov imødekommes, nydeligt indrettet til klassisk standard. Det venlige personale vil hjælpe gæsterne med at planlægge deres ophold i London, og tilvejebringe oplysninger om ture, spisning eller shopping.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  530  Hoteller - London
Side  1  af  53
 

Beskrivelse af destination

  Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele. Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme. Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens. I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse. London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser