Hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller - Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  85kr

Anbefalede hoteller - Hanoi and North

 • Hilton Hanoi Opera
  Fra970krPr. nat

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2882 meninger fra rejsendeBaseret på 2882 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Hanoi. I alt 268 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Hilton Hanoi Opera. Rejsende kan drage fordel af internetadgang på Hilton Hanoi Opera. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Hilton Hanoi Opera har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må ikke medbringes til Hilton Hanoi Opera. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Der er konferencefaciliteter ved denne ejendom. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Somerset West Lake Hanoi
  Fra483krPr. nat

  Somerset West Lake Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No 254d thuy khue road 254d -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 156 meninger fra rejsendeBaseret på 156 meninger fra rejsende

  The hotel is a 20-minute drive away from Hanoi Train Station and a 40-minute drive away from Noi Bai International Airport.

  Se mere
 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Fra500krPr. nat

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 127 meninger fra rejsendeBaseret på 127 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Hanoi. Der er i alt 206 værelser på Somerset Hoa Binh Hanoi. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2008. Alle gæster der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Somerset Hoa Binh Hanoi med masser af sundheds- og wellness-muligheder.

  Se mere
 • Daewoo Hanoi
  Fra667krPr. nat

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 598 meninger fra rejsendeBaseret på 598 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20 meter. De 411 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel undergik en renovering i 2005. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Daewoo Hanoi tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Daewoo Hanoi har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Daewoo Hanoi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Anise Hanoi Hotel & Spa
  Fra312krPr. nat

  Anise Hanoi Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , Quán thánh, hoàn ki?m, hà n?i 22 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 36 meninger fra rejsendeBaseret på 36 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Hanoi. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Indenfor 15 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Det samlede antal værelser er 50. Dette hotel blev sidst renoveret i 2019. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Anise Hanoi Hotel & Spa tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Silk Path Hotel
  Fra719krPr. nat

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district 106 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3531 meninger fra rejsendeBaseret på 3531 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. I alt 106 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Silk Path Hotel. Dette hotel blev opført i 2010. Silk Path Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Silk Path Hotel har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Silk Path Hotel tilbyder lufthavnstransportservice. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Med mange middagsmuligheder, vil denne bolig imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Silk Path Hotel.

  Se mere
 • Hanoi Boutique Hotel & Spa
  Fra292krPr. nat

  Hanoi Boutique Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , No 7 ngo gach - hang buom 7 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 839 meninger fra rejsendeBaseret på 839 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 40. Dette sted blev bygget i 2010. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hanoi Boutique Hotel & Spa har ikke børnesenge efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Gæster, der bor på Hanoi Boutique Hotel & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæsterne kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Gæster kan drage fordel af ejendommens catering. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Alle gæster der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Tirant
  Fra769krPr. nat

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi and North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 658 meninger fra rejsendeBaseret på 658 meninger fra rejsende

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mere
 • Skylark Hotel
  Fra348krPr. nat

  Skylark Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 phan dinh phung street ba dinh district -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 595 meninger fra rejsendeBaseret på 595 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Hanoi. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 1 kilometer. I alt 50 værelser er til rådighed for gæsterne på Skylark Hotel. Dette hotel blev opført i 2012. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Boss Legend Hotel
  Fra495krPr. nat

  Boss Legend Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 21 hang thung, hoan kiem district 21 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 697 meninger fra rejsendeBaseret på 697 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Hanoi. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet omfatter 80 hyggelige værelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Boss Legend Hotel er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  300  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  30
 

Beskrivelse af destination

  Nordvietnam er et land som ligger i Asien, hovedstaden er Hanoi, som er et af de vigtigste turiststeder i landet. I Hanoi finder du et fantastisk kulturelt område med monumenter, relikvier efter krigen og museer blandt andre steder. Blandt det mest karakterisktiske for byen finder vi litteraturtemplet, nationalmuseet for den viatnamesiske historie, nationalmuseet for skønne kunstarter, det etnologiske museum og museet for revolutionen. Hvis du kan lide at gå ture, anbefaler vi at besøge det gamle historiske centrum, som er en slags labyrint med omkring 36 gader hvor du kan finde regionale kunsthåndværker, for at købe et minde om dit ophold i Hanoi med hjem. Om aftenen er byen lige så aktiv som om dagen, da der findes et stort antal diskoteker, blandt andre Apocalypse Now, Club eller New Century, samtidig har Hanoi mere rolige omgivelser som pubs og caféer, du vil altid kunne finde det du leder efter. Gå ikke glip af denne charmerende by, oplev Hanoi.

De mest populære områder i  Hanoi and North

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination