Hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller - Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  149kr

Anbefalede hoteller - Hanoi and North

 • Hilton Hanoi Opera
  Fra970krPr. nat

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2867 meninger fra rejsendeBaseret på 2867 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i Hanoi. Stedet omfatter 268 hyggelige gæsteværelser. Der er lednings-internetadgang til rådighed for gæsternes komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Movenpick Hotel Hanoi
  Fra932krPr. nat

  Movenpick Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 83a ly thuong kiet str., hoan kiem dist, hanoi 83 -
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1644 meninger fra rejsendeBaseret på 1644 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 29. 0 kilometer. Hotellet har i alt 154 soveværelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af hotellet. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. De rejsende kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i ejendommens wellness-faciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Flamingo Dai Lai Resort
  Fra570krPr. nat

  Flamingo Dai Lai Resortstars

  Hanoi, Hanoi and North , Ngoc thanh, phuc yen -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i Hanoi. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen består af i alt 173 dejlige værelser. Flamingo Dai Lai Resort blev bygget i 2012. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Flamingo Dai Lai Resort. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle soveværelser på dette handicapvenlige hotel, har adgang for kørestole. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Hotellet har parkering og garage. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Alle der bor på denne ejendom, kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Takket være fritidstilbuddene i denne bolig, kan besøgende få en sjov oplevelse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Somerset Grand Hanoi
  Fra799krPr. nat

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street 49 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 968 meninger fra rejsendeBaseret på 968 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette enestående hotel optimalt for familier. Somerset Grand Hanoi har i alt 185 soveværelser. Denne bolig blev bygget i 2011. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Gæster, der bor på Somerset Grand Hanoi, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Boligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hotel du Parc Hanoi
  Fra619krPr. nat

  Hotel du Parc Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 934 meninger fra rejsendeBaseret på 934 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Hanoi. Hotel du Parc Hanoi har i alt 257 gæsteværelser. Denne ejendom blev moderniseret i 2019. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Hotel du Parc Hanoi vugger til småbørn efter anmodning. Gæster med reduceret mobilitet kan bo i denne kørestolsegnede bolig, som omfatter handicapvenlige soveværelser. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes på dette charmerende sted. De rejsende kan slappe af og få nye kræfter i ejendommens wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Vision Premier Hotel & Spa
  Fra190krPr. nat

  Vision Premier Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , 41 phu doan str, hoan kiem dist, hanoi 41 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 471 meninger fra rejsendeBaseret på 471 meninger fra rejsende

  Der er udsigt over Vision Premier Hotel & Spa, der ligger 3 minutter til fods fra Lago Hoan Kiem. Oferecendo quartos bem equipados, com ar condicionado, en propriedade de 8 andares também oferece WiFi gratis som dukker.Hotellet blev bygget i 8 minutter og blev bygget i 5 minutter og blev bygget i 5 etager. Der er 10 minutter til togstationen, og der er ca. 10 minutter til togstationen. Der er ca. 15 minutter til togstationen. O Aeroporto Internacional Noi Bai Fica en 35 km væk en 40 minutter fra Carro.Decorados com bom gosto, os quartos aqui irá proporcionar aos hóspedes uma TV de tela plan a cabo, frigobar e area de estar. Da der er tale om et privatliv, er det ligestillet at udnytte de faglige friheder og chinelos de banho.No Vision Premier Hotel & Spa, der er indrettet til at modtage en 24-timers check-ind sted. Et organiseringsorgan og en kompensation for indkomst er uden betyd

  Se mere
 • Lotte Hanoi
  Fra934krPr. nat

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1816 meninger fra rejsendeBaseret på 1816 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Hanoi. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet kan tilbyde i alt 318 gæsteværelser. Lotte Hanoi er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Hotellet har 24 timers åbent. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsplads ved Lotte Hanoi. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Lotte Hanoi har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Gæster kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Lotte Hanoi.

  Se mere
 • Calypso Suites Hotel Hanoi
  Fra359krPr. nat

  Calypso Suites Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Trung yen lane, dinh liet, hoan kiem dis 11a -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 942 meninger fra rejsendeBaseret på 942 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Hanoi. Der er i alt 20 gæsteværelser på Calypso Suites Hotel Hanoi. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2013. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Calypso Suites Hotel Hanoi tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Atrium Hanoi Hotel
  Fra149krPr. nat

  Atrium Hanoi Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Dao duy tu street, hoan kiem district 32a -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 59 meninger fra rejsendeBaseret på 59 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Hanoi. Der er i alt 35 værelser på stedet. Atrium Hanoi Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Dette sted har en række middagsoplevelser. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Atrium Hanoi Hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Besøgende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på hotellet.

  Se mere
 • Melia Hanoi
  Fra762krPr. nat

  Melia HanoistarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi and North , 44 ly thuong kiet street, hanoi 44 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette fremragende hotel kan findes i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 700 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 5 kilometer. Ejendommen kan tilbyde i alt 306 soveværelser. Melia Hanoi blev fuldstændig moderniseret i 2010. Rejsende kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Melia Hanoi anvender en bæredygtig politik. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Melia Hanoi. Denne ejendom har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de rejsendes behov.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  210  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Nordvietnam er et land som ligger i Asien, hovedstaden er Hanoi, som er et af de vigtigste turiststeder i landet. I Hanoi finder du et fantastisk kulturelt område med monumenter, relikvier efter krigen og museer blandt andre steder. Blandt det mest karakterisktiske for byen finder vi litteraturtemplet, nationalmuseet for den viatnamesiske historie, nationalmuseet for skønne kunstarter, det etnologiske museum og museet for revolutionen. Hvis du kan lide at gå ture, anbefaler vi at besøge det gamle historiske centrum, som er en slags labyrint med omkring 36 gader hvor du kan finde regionale kunsthåndværker, for at købe et minde om dit ophold i Hanoi med hjem. Om aftenen er byen lige så aktiv som om dagen, da der findes et stort antal diskoteker, blandt andre Apocalypse Now, Club eller New Century, samtidig har Hanoi mere rolige omgivelser som pubs og caféer, du vil altid kunne finde det du leder efter. Gå ikke glip af denne charmerende by, oplev Hanoi.

De mest populære områder i  Hanoi and North

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination