Hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller - Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  137kr

Anbefalede hoteller - Hanoi and North

 • Hilton Hanoi Opera
  Fra860krPr. nat

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2716 meninger fra rejsendeBaseret på 2716 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Hanoi. Det samlede antal gæsteværelser er 268. Der tilbydes internetadgang for at gøre gæsternes ophold endnu mere behageligt. Hilton Hanoi Opera har 24 timers åbent. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Hilton Hanoi Opera. Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Fra421krPr. nat

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 114 meninger fra rejsendeBaseret på 114 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Hanoi. Somerset Hoa Binh Hanoi har i alt 206 gæsteværelser. Dette hotel blev opført i 2008. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Somerset Hoa Binh Hanoi. Alle der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet.

  Se mere
 • Nikko Hanoi
  Fra625krPr. nat

  Nikko Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 943 meninger fra rejsendeBaseret på 943 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Hanoi. Nikko Hanoi har i alt 257 gæsteværelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2015. Nikko Hanoi er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Denne veludstyrede bolig har i alt 1 handicapvenlige gæsteværelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. Alle der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Gæsterne kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i ejendommens wellness-faciliteter. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Nikko Hanoi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Fra3.402krPr. nat

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7485 meninger fra rejsendeBaseret på 7485 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er i Hanoi. Stedet, der putter sig indenfor 5 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. I alt 210 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Sofitel Legend Metropole Hanoi blev fuldstændig renoveret i 2007. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Sofitel Legend Metropole Hanoi har ikke 24 timers åbent. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige soveværelser. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Dette hotel tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. De rejsende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Sofitel Legend Metropole Hanoi har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Boligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Gæster kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hanoi Boutique Hotel & Spa
  Fra286krPr. nat

  Hanoi Boutique Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , No 7 ngo gach - hang buom 7 -
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 799 meninger fra rejsendeBaseret på 799 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Hanoi Boutique Hotel & Spa har i alt 40 soveværelser. Ferieboligen blev opført i 2010. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Hanoi Boutique Hotel & Spa har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Hvis der er brug for forkælelse, kan de rejsende drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Gæster kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Hotellet tilbyder forretningsfaciliteter. Gæster kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hanoi Boutique Hotel & Spa.

  Se mere
 • Daewoo Hanoi
  Fra638krPr. nat

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 540 meninger fra rejsendeBaseret på 540 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20 meter. Stedet består af 411 gæsteværelser. Dette hotel blev renoveret i 2005. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed i denne ejendom med masser af sundheds- og wellness-muligheder. De besøgende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Gæster kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle der bor på denne ejendom. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Somerset West Point Hanoi
  Fra560krPr. nat

  Somerset West Point Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No.2 tay ho road, quang an ward, tay ho district -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 55 meninger fra rejsendeBaseret på 55 meninger fra rejsende

  Dette dejlige lejligheds-hotel kan findes i Hanoi. I alt 284 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Somerset West Point Hanoi. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Somerset West Point Hanoi tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 • Hilton Garden Inn Hanoi
  Fra624krPr. nat

  Hilton Garden Inn Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 20 phan chu trinh, hoam kien district -
   

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Boligen består af i alt 87 dejlige værelser. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 1999. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Hilton Garden Inn Hanoi har ikke børnesenge efter anmodning. Hilton Garden Inn Hanoi har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må ikke medbringes til Hilton Garden Inn Hanoi. Hilton Garden Inn Hanoi har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Thang Long Opera Hotel
  Fra401krPr. nat

  Thang Long Opera Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Tong dan street, hoan kiem 1c -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 226 meninger fra rejsendeBaseret på 226 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 29. 3 kilometer. Der er i alt 101 soveværelser på Thang Long Opera Hotel. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2016. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Thang Long Opera Hotel. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. De der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. De besøgende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Somerset Grand Hanoi
  Fra820krPr. nat

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 895 meninger fra rejsendeBaseret på 895 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er specielt designet til familier og er i Hanoi. Stedet omfatter 185 hyggelige værelser. Dette sted blev opført i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Somerset Grand Hanoi er ikke et kæledyrsvenligt sted. Somerset Grand Hanoi tilbyder parkering og garagefaciliteter. Somerset Grand Hanoi tilbyder lufthavnstransportservice. De rejsende kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  125  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Nordvietnam er et land som ligger i Asien, hovedstaden er Hanoi, som er et af de vigtigste turiststeder i landet. I Hanoi finder du et fantastisk kulturelt område med monumenter, relikvier efter krigen og museer blandt andre steder. Blandt det mest karakterisktiske for byen finder vi litteraturtemplet, nationalmuseet for den viatnamesiske historie, nationalmuseet for skønne kunstarter, det etnologiske museum og museet for revolutionen. Hvis du kan lide at gå ture, anbefaler vi at besøge det gamle historiske centrum, som er en slags labyrint med omkring 36 gader hvor du kan finde regionale kunsthåndværker, for at købe et minde om dit ophold i Hanoi med hjem. Om aftenen er byen lige så aktiv som om dagen, da der findes et stort antal diskoteker, blandt andre Apocalypse Now, Club eller New Century, samtidig har Hanoi mere rolige omgivelser som pubs og caféer, du vil altid kunne finde det du leder efter. Gå ikke glip af denne charmerende by, oplev Hanoi.

De mest populære områder i  Hanoi and North

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination