Hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller - Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  136kr

Anbefalede hoteller - Hanoi and North

 • Hilton Hanoi Opera
  Fra776krPr. nat

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2773 meninger fra rejsendeBaseret på 2773 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i Hanoi. Stedet omfatter 268 hyggelige gæsteværelser. Der er lednings-internetadgang til rådighed for gæsternes komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel du Parc Hanoi
  Fra619krPr. nat

  Hotel du Parc Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 950 meninger fra rejsendeBaseret på 950 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Hanoi. Ejendommen kan tilbyde i alt 257 værelser. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2015. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er 1 handicapvenlige gæsteværelser på området. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Hotel du Parc Hanoi. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. De rejsende kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hotel du Parc Hanoi.

  Se mere
 • Somerset Grand Hanoi
  Fra818krPr. nat

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 929 meninger fra rejsendeBaseret på 929 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. I alt 185 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne bolig blev etableret i 2011. Somerset Grand Hanoi har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Somerset Grand Hanoi har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Hvis der er brug for forkælelse, kan de alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Golden Lotus Luxury Hotel
  Fra442krPr. nat

  Golden Lotus Luxury Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 53-55 hang trong, hoan kiem district -
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 494 meninger fra rejsendeBaseret på 494 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Hanoi. Hotellet består af 55 gæsteværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Fra2.063krPr. nat

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7630 meninger fra rejsendeBaseret på 7630 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 5 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Der er i alt 210 værelser på stedet. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2007. Sofitel Legend Metropole Hanoi er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Der er ikke 24 timers åben reception. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige værelser. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle besøgende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Pullman Hanoi
  Fra884krPr. nat

  Pullman Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Cat linn street, hanoi 40 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 837 meninger fra rejsendeBaseret på 837 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i Hanoi. De 240 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel blev fuldstændig renoveret i 2000. Pullman Hanoi er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Ferieboligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Pullman Hanoi. Denne bolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Pullman Hanoi.

  Se mere
 • Somerset West Point Hanoi
  Fra559krPr. nat

  Somerset West Point Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No.2 tay ho road, quang an ward, tay ho district -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  Dette dejlige lejligheds-hotel kan findes i Hanoi. Boligen omfatter 284 hyggelige gæsteværelser. Somerset West Point Hanoi omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Somerset West Point Hanoi tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig.

  Se mere
 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Fra434krPr. nat

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Hanoi. Der er i alt 206 værelser på Somerset Hoa Binh Hanoi. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2008. Alle gæster der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Somerset Hoa Binh Hanoi med masser af sundheds- og wellness-muligheder.

  Se mere
 • Diamond Westlake Suites
  Fra509krPr. nat

  Diamond Westlake Suitesstars

  Hanoi, Hanoi and North , 96 to ngoc van, quang an, tay ho, hanoi -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 176 meninger fra rejsendeBaseret på 176 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Lokaliteten har 175 indbydende værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Endvidere tilbyder Diamond Westlake Suites vugger til småbørn efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Diamond Westlake Suites er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Diamond Westlake Suites. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Boligen tilbyder forretningsfaciliteter. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne bolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Rejsende vil værdsætte et sjovt ophold i ferieboligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hilton Garden Inn Hanoi
  Fra436krPr. nat

  Hilton Garden Inn Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 20 phan chu trinh, hoam kien district -
   

  Dette charmerende hotel er placeret i Hanoi. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Ferieboligen har i alt 87 gæsteværelser. Hilton Garden Inn Hanoi blev bygget i 1999. Hotellet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Hilton Garden Inn Hanoi har ikke børnesenge efter anmodning. Hilton Garden Inn Hanoi har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr er ikke tilladt på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Rejsende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Der er konferencefaciliteter ved denne feriebolig. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  138  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Nordvietnam er et land som ligger i Asien, hovedstaden er Hanoi, som er et af de vigtigste turiststeder i landet. I Hanoi finder du et fantastisk kulturelt område med monumenter, relikvier efter krigen og museer blandt andre steder. Blandt det mest karakterisktiske for byen finder vi litteraturtemplet, nationalmuseet for den viatnamesiske historie, nationalmuseet for skønne kunstarter, det etnologiske museum og museet for revolutionen. Hvis du kan lide at gå ture, anbefaler vi at besøge det gamle historiske centrum, som er en slags labyrint med omkring 36 gader hvor du kan finde regionale kunsthåndværker, for at købe et minde om dit ophold i Hanoi med hjem. Om aftenen er byen lige så aktiv som om dagen, da der findes et stort antal diskoteker, blandt andre Apocalypse Now, Club eller New Century, samtidig har Hanoi mere rolige omgivelser som pubs og caféer, du vil altid kunne finde det du leder efter. Gå ikke glip af denne charmerende by, oplev Hanoi.

De mest populære områder i  Hanoi and North

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination