Hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller - Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  87kr

Anbefalede hoteller - Hanoi and North

 • Flamingo Dai Lai Resort
  Fra435krPr. nat

  Flamingo Dai Lai Resortstars

  Hanoi, Hanoi and North , Ngoc thanh, phuc yen -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i Hanoi. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen består af i alt 173 dejlige værelser. Flamingo Dai Lai Resort blev bygget i 2012. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Flamingo Dai Lai Resort. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle soveværelser på dette handicapvenlige hotel, har adgang for kørestole. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Hotellet har parkering og garage. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Alle der bor på denne ejendom, kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Takket være fritidstilbuddene i denne bolig, kan besøgende få en sjov oplevelse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Wyndham Legend Halong Hotel
  Fra645krPr. nat

  Wyndham Legend Halong Hotelstars

  Halong Bay, Hanoi and North , No. 12 halong street, bai chay ward -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 284 meninger fra rejsendeBaseret på 284 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Halong Bay, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 9 kilometer fra havnen. I alt 210 værelser er til rådighed for gæsterne på Wyndham Legend Halong Hotel. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenligt soveværelse på området. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)
  Fra636krPr. nat

  Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)stars

  Hanoi, Hanoi and North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 935 meninger fra rejsendeBaseret på 935 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Hanoi. Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi) har i alt 257 gæsteværelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2019. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi) har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har dette handicapvenlige hotel en række værelser med kørestolsadgang. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi). Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Rejsende kan drage fordel af ejendommens catering. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle gæster der bor på denne ejendom. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Wyndham Garden Hanoi
  Fra353krPr. nat

  Wyndham Garden Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hh01, t? h?u, street -
   

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Hanoi. I alt 112 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Wyndham Garden Hanoi. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. I denne bolig er alle badeværelser handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne bolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Sundheds- og wellness-tilbudet i ferieboligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Gæster vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hilton Hanoi Opera
  Fra923krPr. nat

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2882 meninger fra rejsendeBaseret på 2882 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i Hanoi. Stedet omfatter 268 hyggelige gæsteværelser. Der er lednings-internetadgang til rådighed for gæsternes komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Super Hotel Candle
  Fra492krPr. nat

  Super Hotel Candlestars

  Hanoi, Hanoi and North , 287- 301 doi can street, ba dinh district -
   

  Dette komfortable hotel er i Hanoi. Super Hotel Candle har i alt 72 værelser. Dette hotel blev bygget i 2013. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Super Hotel Candle har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Super Hotel Candle forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Middagslokalet inviterer alle gæster der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Gæsterne kan slappe af og få nye kræfter i ejendommens wellness-faciliteter. Ejendommen tilbyder forretningsfaciliteter.

  Se mere
 • The Light Hotel
  Fra446krPr. nat

  The Light Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Hang bong str 128-130 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 507 meninger fra rejsendeBaseret på 507 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hotellet er 1. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdetIndenfor 800 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Der er i alt 89 værelser på The Light Hotel. Hotellet blev opført i 2016. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. The Light Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Hvis der er behov for det, kan alle der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. Besøgende kan svælge i lækre måltider udbudt i boligen. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på The Light Hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • O Gallery Premier Hotel & Spa
  Fra470krPr. nat

  O Gallery Premier Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , Hang bong street, hoan kiem district, hanoi ci 122 -
   

  Dette charmerende hotel er placeret i Hanoi. Ferieboligen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor en afstand af 3. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Lokaliteten har 55 indbydende gæsteværelser. Dette sted blev sidst renoveret i 2018. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. O Gallery Premier Hotel & Spa har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. O Gallery Premier Hotel & Spa forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr må ikke medbringes til O Gallery Premier Hotel & Spa. Gæster, der bor på O Gallery Premier Hotel & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. O Gallery Premier Hotel & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • O Gallery Classy Hotel & Spa
  Fra539krPr. nat

  O Gallery Classy Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , Cho cau go 2 -
   

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Hanoi. Ferieboligen består af 48 værelser. Denne feriebolig blev bygget i 2018. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. O Gallery Classy Hotel & Spa er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. nullDette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Hvis der er behov for det, kan de rejsende benytte sig af sundheds- og wellness-services. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes på dette charmerende sted. O Gallery Classy Hotel & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • O Gallery Majestic Hotel & Spa
  Fra793krPr. nat

  O Gallery Majestic Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , Tran phu 38a -
   

  Dette dejler ige hotel er i Hanoi. Der er i alt 55 gæsteværelser på stedet. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. O Gallery Majestic Hotel & Spa tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Rejsende med reduceret mobilitet kan bo på O Gallery Majestic Hotel & Spa, som omfatter nogle handicapvenlige soveværelser. Kæledyr må ikke medbringes til O Gallery Majestic Hotel & Spa. Alle der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Rejsende kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende bolig. O Gallery Majestic Hotel & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  279  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  28
 

Beskrivelse af destination

  Nordvietnam er et land som ligger i Asien, hovedstaden er Hanoi, som er et af de vigtigste turiststeder i landet. I Hanoi finder du et fantastisk kulturelt område med monumenter, relikvier efter krigen og museer blandt andre steder. Blandt det mest karakterisktiske for byen finder vi litteraturtemplet, nationalmuseet for den viatnamesiske historie, nationalmuseet for skønne kunstarter, det etnologiske museum og museet for revolutionen. Hvis du kan lide at gå ture, anbefaler vi at besøge det gamle historiske centrum, som er en slags labyrint med omkring 36 gader hvor du kan finde regionale kunsthåndværker, for at købe et minde om dit ophold i Hanoi med hjem. Om aftenen er byen lige så aktiv som om dagen, da der findes et stort antal diskoteker, blandt andre Apocalypse Now, Club eller New Century, samtidig har Hanoi mere rolige omgivelser som pubs og caféer, du vil altid kunne finde det du leder efter. Gå ikke glip af denne charmerende by, oplev Hanoi.

De mest populære områder i  Hanoi and North

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination