Hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller - Hanoi and North

Hanoi and NorthFra  76kr

Anbefalede hoteller - Hanoi and North

 • Wyndham Legend Halong Hotel
  Fra646krPr. nat

  Wyndham Legend Halong Hotelstars

  Halong Bay, Hanoi and North , No. 12 halong street, bai chay ward -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 284 meninger fra rejsendeBaseret på 284 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Halong Bay, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 9 kilometer fra havnen. I alt 210 værelser er til rådighed for gæsterne på Wyndham Legend Halong Hotel. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenligt soveværelse på området. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Flamingo Dai Lai Resort
  Fra434krPr. nat

  Flamingo Dai Lai ResortstarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi and North , Ngoc thanh, phuc yen -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i Hanoi. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ejendommen kan tilbyde i alt 173 soveværelser. Denne feriebolig blev opført i 2012. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24/7. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Flamingo Dai Lai Resort forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Flamingo Dai Lai Resort tilbyder parkering og garagefaciliteter. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Flamingo Dai Lai Resort. Denne bolig er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Takket være fritidstilbuddene på denne ejendom, kan gæster få en sjov oplevelse. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Tirant
  Fra844krPr. nat

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi and North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 658 meninger fra rejsendeBaseret på 658 meninger fra rejsende

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mere
 • Lotte Hanoi
  Fra1.133krPr. nat

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1831 meninger fra rejsendeBaseret på 1831 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen omfatter 318 hyggelige soveværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Lotte Hanoi tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligEndvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne feriebolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. De der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. De besøgende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. De besøgende kan more sig med stedets underholdning. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hilton Hanoi Opera
  Fra594krPr. nat

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2882 meninger fra rejsendeBaseret på 2882 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Hanoi. Det samlede antal værelser er 268. Besøgende kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr må ikke medbringes til Hilton Hanoi Opera. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Hilton Hanoi Opera. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)
  Fra705krPr. nat

  Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)stars

  Hanoi, Hanoi and North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 935 meninger fra rejsendeBaseret på 935 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Hanoi. Hotellet omfatter 257 hyggelige gæsteværelser. Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi) blev fuldstændig renoveret i 2019. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi). Receptionen er åben 24/7. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Med henblik på de rejsendes specialbehov har Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi) nogle soveværelser med kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi). Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi). Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Alle der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi). De der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Silk Path Grand Resort & Spa Sapa
  Fra641krPr. nat

  Silk Path Grand Resort & Spa Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , Doi quan, group 10, sapa town 6 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 123 meninger fra rejsendeBaseret på 123 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kun for voksne, er placeret i Sapa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 900 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Der er offentlige transportmidler 1. 2 kilometer borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 152. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa blev bygget i 2017. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Alle soveværelser i denne handicapvenlige bolig, har adgang for kørestole. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Boligen har parkering og garage. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på stedet. De besøgende kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der er konferencefaciliteter ved denne bolig Silk Path Grand Resort & Spa Sapa tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Denne bolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Vision Premier Hotel & Spa
  Fra220krPr. nat

  Vision Premier Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , 41 phu doan str, hoan kiem dist, hanoi 41 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 471 meninger fra rejsendeBaseret på 471 meninger fra rejsende

  Der er udsigt over Vision Premier Hotel & Spa, der ligger 3 minutter til fods fra Lago Hoan Kiem. Oferecendo quartos bem equipados, com ar condicionado, en propriedade de 8 andares também oferece WiFi gratis som dukker.Hotellet blev bygget i 8 minutter og blev bygget i 5 minutter og blev bygget i 5 etager. Der er 10 minutter til togstationen, og der er ca. 10 minutter til togstationen. Der er ca. 15 minutter til togstationen. O Aeroporto Internacional Noi Bai Fica en 35 km væk en 40 minutter fra Carro.Decorados com bom gosto, os quartos aqui irá proporcionar aos hóspedes uma TV de tela plan a cabo, frigobar e area de estar. Da der er tale om et privatliv, er det ligestillet at udnytte de faglige friheder og chinelos de banho.No Vision Premier Hotel & Spa, der er indrettet til at modtage en 24-timers check-ind sted. Et organiseringsorgan og en kompensation for indkomst er uden betyd

  Se mere
 • Hanoi Boutique Hotel & Spa
  Fra253krPr. nat

  Hanoi Boutique Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , No 7 ngo gach - hang buom 7 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 839 meninger fra rejsendeBaseret på 839 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 40. Dette sted blev bygget i 2010. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hanoi Boutique Hotel & Spa har ikke børnesenge efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Gæster, der bor på Hanoi Boutique Hotel & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæsterne kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Gæster kan drage fordel af ejendommens catering. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Alle gæster der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Vision Boutique Hotel
  Fra212krPr. nat

  Vision Boutique Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Tho xuong lane, au trieu str 08 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 420 meninger fra rejsendeBaseret på 420 meninger fra rejsende

  The hotel is situated in a center of town, down a small, quiet lane, just one block north of the steps of the St. Joseph's Cathedral and 3 minutes walk to Hoan Kiem Lake. The hotel is located perfectly to explore Hanoi's Old Quarter and only 5 minutes walk from the night market.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  291  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  30
 

Beskrivelse af destination

  Nordvietnam er et land som ligger i Asien, hovedstaden er Hanoi, som er et af de vigtigste turiststeder i landet. I Hanoi finder du et fantastisk kulturelt område med monumenter, relikvier efter krigen og museer blandt andre steder. Blandt det mest karakterisktiske for byen finder vi litteraturtemplet, nationalmuseet for den viatnamesiske historie, nationalmuseet for skønne kunstarter, det etnologiske museum og museet for revolutionen. Hvis du kan lide at gå ture, anbefaler vi at besøge det gamle historiske centrum, som er en slags labyrint med omkring 36 gader hvor du kan finde regionale kunsthåndværker, for at købe et minde om dit ophold i Hanoi med hjem. Om aftenen er byen lige så aktiv som om dagen, da der findes et stort antal diskoteker, blandt andre Apocalypse Now, Club eller New Century, samtidig har Hanoi mere rolige omgivelser som pubs og caféer, du vil altid kunne finde det du leder efter. Gå ikke glip af denne charmerende by, oplev Hanoi.

De mest populære områder i  Hanoi and North

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination