Hoteller i Hai Phong

Find på kortet
 • Avani Hai Phong Harbour View
  Fra831krPr. nat

  Avani Hai Phong Harbour Viewstars

  Hai Phong, Hanoi and North , No. 12 tran phu street, ngo quyen district 12 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 350 meninger fra rejsendeBaseret på 350 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Hai Phong. Det samlede antal værelser er 122. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig.

  Se mere
 • Heritage Cruises
  Fra2.816krPr. nat

  Heritage Cruisesstars

  Hai Phong, Hanoi and North , Got habour-cat hai ferry terminal, cat hai, cat ba -
   

  Dette enestående hotel kan findes i Hai Phong. Det samlede antal værelser er 20. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Heritage Cruises tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • O'Gallery Lotus Cruise
  Fra1.697krPr. nat

  O'Gallery Lotus Cruisestars

  Hai Phong, Hanoi and North , Got habour-cat hai ferry terminal, cat hai, cat ba -
   

  Dette fremragende hotel er placeret i Hai Phong. Der er i alt 18 soveværelser på O'Gallery Lotus Cruise. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. O'Gallery Lotus Cruise har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. O'Gallery Lotus Cruise er ikke et kæledyrsvenligt sted. O'Gallery Lotus Cruise vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Somerset Central Td Hai Phong City
  Fra593krPr. nat

  Somerset Central Td Hai Phong Citystars

  Hai Phong, Hanoi and North , Tower a, td plaza, lot 20a, le hong phong street, -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 89 meninger fra rejsendeBaseret på 89 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Hai Phong. Somerset Central Td Hai Phong City har i alt 132 værelser. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Receptionsskranken er åben hele dagen. Kæledyr må ikke medbringes til Somerset Central Td Hai Phong City. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Mercure Hai Phong
  Fra735krPr. nat

  Mercure Hai Phongstars

  Hai Phong, Hanoi and North , Lach tray street ngo quyen district 12 -
   

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Hai Phong. Beliggende indenfor 1. 6 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er 3. 7 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 17. 0 kilometer fra stedet. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Hotellet er indenfor 650 meter fra havnen. De 233 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne bolig blev renoveret i 2018. Mercure Hai Phong omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Mercure Hai Phong omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Kæledyr er ikke tilladt på området. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Mercure Hai Phong har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Mercure Hai Phong. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • La Regina Legend Cruise
  Fra11.339krPr. nat

  La Regina Legend Cruisestars

  Hai Phong, Hanoi and North , Got pier, cat hai town, cat ba island -
   

  Dette fremragende hotel er placeret i Hai Phong. Hotellet omfatter 27 hyggelige værelser. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge i La Regina Legend Cruise. Alle soveværelser i denne handicapvenlige feriebolig, har adgang for kørestole. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Hai Phong

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination