Hoteller i Hai Phong

Find på kortet
 • Avani Hai Phong Harbour View
  Fra665krPr. nat

  Avani Hai Phong Harbour Viewstars

  Hai Phong, Hanoi and North , No. 12 tran phu street, ngo quyen district 12 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 350 meninger fra rejsendeBaseret på 350 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Hai Phong. Ejendommen består af i alt 122 dejlige værelser. Avani Hai Phong Harbour View har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Avani Hai Phong Harbour View tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Heritage Cruises
  Fra3.456krPr. nat

  Heritage Cruisesstars

  Hai Phong, Hanoi and North , Got habour-cat hai ferry terminal, cat hai, cat ba -
   

  Dette enestående hotel kan findes i Hai Phong. Det samlede antal værelser er 20. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Heritage Cruises tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • La Regina Epic Cruise
  Fra11.491krPr. nat

  La Regina Epic Cruisestars

  Hai Phong, Hanoi and North , Got habour-cat hai ferry terminal, cat hai, cat ba -
   

  Dette enestående hotel er placeret i Hai Phong. Ferieboligen har i alt 28 gæsteværelser. Dette sted blev bygget i 2019. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel.

  Se mere
 • O'Gallery Lotus Cruise
  Fra3.222krPr. nat

  O'Gallery Lotus Cruisestars

  Hai Phong, Hanoi and North , Got habour-cat hai ferry terminal, cat hai, cat ba -
   

  Dette enestående hotel er placeret i Hai Phong. Boligen består af i alt 18 dejlige soveværelser. O'Gallery Lotus Cruise er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til O'Gallery Lotus Cruise. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mercure Hai Phong
  Fra685krPr. nat

  Mercure Hai Phongstars

  Hai Phong, Hanoi and North , Lach tray street ngo quyen district 12 -
   

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Hai Phong, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1. 6 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 3. 7 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 17. 0 kilometer fra ferieboligen. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. Ferieboligen er indenfor 650 meter fra havnen. Lokaliteten har 233 indbydende værelser. Mercure Hai Phong blev fuldstændig moderniseret i 2018. Mercure Hai Phong omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Mercure Hai Phong forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDerudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Mercure Hai Phong. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Mercure Hai Phong er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Hvis der er behov for det, kan de rejsende benytte sig af sundheds- og wellness-services. De der bor på denne ejendom, vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Hai Phong

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination