Hoteller i Halong Bay

Find på kortet
 • Wyndham Legend Halong Hotel
  Fra672krPr. nat

  Wyndham Legend Halong Hotelstars

  Halong Bay, Hanoi and North , No. 12 halong street, bai chay ward -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 284 meninger fra rejsendeBaseret på 284 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Halong Bay, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 9 kilometer fra havnen. I alt 210 værelser er til rådighed for gæsterne på Wyndham Legend Halong Hotel. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenligt soveværelse på området. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mithrin Hotel Halong
  Fra407krPr. nat

  Mithrin Hotel Halongstars

  Halong Bay, Hanoi and North , Hoang quoc viet road, bai chay, halong city -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 120 meninger fra rejsendeBaseret på 120 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Halong Bay. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 88 soveværelser på stedet. Mithrin Hotel Halong undergik en renovering i 2011. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Mithrin Hotel Halong tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Mithrin Hotel Halong er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Mithrin Hotel Halong har en række middagsoplevelser. Besøgende der bor på dette hotel, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Emperor Cruises Ha Long
  Fra4.354krPr. nat

  Emperor Cruises Ha Longstars

  Halong Bay, Hanoi and North , 2, san ho i road, coral bay villas -
   

  Dette enestående krydstogt kan findes i Halong Bay. Ejendommen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen ligger i umiddelbar nærhed af havnen. Med kun 8 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Emperor Cruises Ha Long blev bygget i 2017. Emperor Cruises Ha Long omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Emperor Cruises Ha Long har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Dette kæledyrsvenlige sted accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Alle der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. De der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Rejsende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi stedet har en række lækre kulinariske muligheder. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Signature Halong Cruise
  Fra1.909krPr. nat

  Signature Halong Cruisestars

  Halong Bay, Hanoi and North , Vinashin wharf- 6 le thanh tong, hon gai -
   

  Dette luksuriøse krydstogt er placeret i Halong Bay. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 12 gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Paradise Luxury Cruise
  Fra3.073krPr. nat

  Paradise Luxury Cruisestars

  Halong Bay, Hanoi and North , Tuan chau island,halong, quang ninh, vietnam na -
   

  Dette komfortable hotel kan findes i Halong Bay. Der er i alt 68 gæsteværelser på Paradise Luxury Cruise. Paradise Luxury Cruise undergik en renovering i 2015. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Denne bolig tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Athena Royal Cruise
  Fra2.337krPr. nat

  Athena Royal Cruisestars

  Halong Bay, Hanoi and North , Le thanh tong, hon gai pier 6 -
   

  Dette enestående hotel ligger i Halong Bay. Der er i alt 30 soveværelser på stedet. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Athena Royal Cruise. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Athena Royal Cruise tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Signature Royal Halong Cruise
  Fra2.050krPr. nat

  Signature Royal Halong Cruisestars

  Halong Bay, Hanoi and North , Le thanh tong, hon gai 6 -
   

  Dette enestående krydstogt er placeret i Halong Bay. Lokaliteten har 16 indbydende værelser. Signature Royal Halong Cruise har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Signature Royal Halong Cruise tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Luxstay Boutique Ha Long Hotel
  Fra237krPr. nat

  Luxstay Boutique Ha Long Hotelstars

  Halong Bay, Hanoi and North , A3-02 monbay, hai long, hong hai ward -
   

  Dette komfortable hotel ligger i Halong Bay. Ferieboligen omfatter 18 hyggelige gæsteværelser. Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Alle badeværelser på Luxstay Boutique Ha Long Hotel er handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på området. De der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen.

  Se mere
 • Emeraude Classic Cruises
  Fra1.561krPr. nat

  Emeraude Classic Cruisesstars

  Halong Bay, Hanoi and North , No 18, dock 2, marina tuan chau -
   

  Dette charmerende hotel er placeret i Halong Bay. De 37 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Emeraude Classic Cruises har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Emeraude Classic Cruises. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig.

  Se mere
 • Muong Thanh Luxury Quang Ninh Hotel
  Fra605krPr. nat

  Muong Thanh Luxury Quang Ninh Hotelstars

  Halong Bay, Hanoi and North , Block 1, area 2, bai chay ward, ha long city -
   

  Dette enestående hotel ligger i Halong Bay. De 508 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Muong Thanh Luxury Quang Ninh Hotel. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr må ikke medbringes til Muong Thanh Luxury Quang Ninh Hotel. Alle der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  15  Hoteller - Halong Bay
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Halong Bay

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination