Hoteller i Halong Bay

Find på kortet
 • Wyndham Legend Halong Hotel
  Fra657krPr. nat

  Wyndham Legend Halong Hotelstars

  Halong Bay, Hanoi and North , No. 12 halong street, bai chay ward -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 284 meninger fra rejsendeBaseret på 284 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Halong Bay, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 9 kilometer fra havnen. I alt 210 værelser er til rådighed for gæsterne på Wyndham Legend Halong Hotel. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenligt soveværelse på området. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Emperor Cruises Ha Long
  Fra3.793krPr. nat

  Emperor Cruises Ha Longstars

  Halong Bay, Hanoi and North , 2, san ho i road, coral bay villas -
   

  Dette enestående krydstogt ligger i Halong Bay. Ejendommen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen er tæt på havnen. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Emperor Cruises Ha Long, som kun består af 8 soveværelser. Ejendommen blev opført i 2017. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hvis rejsende beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Ejendommen accepterer kun små kæledyr. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. De der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Alle der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Mithrin Hotel Halong
  Fra414krPr. nat

  Mithrin Hotel Halongstars

  Halong Bay, Hanoi and North , Hoang quoc viet road, bai chay, halong city -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 120 meninger fra rejsendeBaseret på 120 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Halong Bay. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 88 soveværelser på stedet. Mithrin Hotel Halong undergik en renovering i 2011. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Mithrin Hotel Halong tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Mithrin Hotel Halong er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Mithrin Hotel Halong har en række middagsoplevelser. Besøgende der bor på dette hotel, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • PEARL HOTEL TUAN CHAU
  Fra167krPr. nat

  PEARL HOTEL TUAN CHAUstars

  Halong Bay, Hanoi and North , Kdt tuan chau marina, tuan chau island block 81 -
   

  Dette charmerende hotel ligger i Halong Bay. Der er i alt 69 soveværelser på stedet. Derudover tilbydes der Wi-Fi på stedet. Ferieboligen har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på PEARL HOTEL TUAN CHAU. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Royal Lotus Halong Resort & Villas
  Fra507krPr. nat

  Royal Lotus Halong Resort & Villasstars

  Halong Bay, Hanoi and North , Peninsula 2-hung thang urban area-hung thang ward na -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 133 meninger fra rejsendeBaseret på 133 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er i Halong Bay. Hotellet har i alt 535 soveværelser. Bolig enblev opført i 2017. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Royal Lotus Halong Resort & Villas forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Takket være fritidstilbuddene i denne feriebolig, kan gæster få en sjov oplevelse. Royal Lotus Halong Resort & Villas vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Royal Lotus Hotel Halong
  Fra393krPr. nat

  Royal Lotus Hotel Halongstars

  Halong Bay, Hanoi and North , Block 1, east of hung thang 2, bai chay a13 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 366 meninger fra rejsendeBaseret på 366 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Halong Bay. Der er i alt 147 soveværelser på Royal Lotus Hotel Halong. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2016. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Royal Lotus Hotel Halong har ikke børnesenge efter anmodning. Alle gæsteværelser i denne handicapvenlige feriebolig, har adgang for kørestole. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. Royal Lotus Hotel Halong tilbyder lufthavnstransportservice. Royal Lotus Hotel Halong har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Rejsende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på stedet. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Paradise Suites Hotel
  Fra367krPr. nat

  Paradise Suites Hotelstars

  Halong Bay, Hanoi and North , Tuan chau island ha long quang ninh . -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 675 meninger fra rejsendeBaseret på 675 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Halong Bay. Beliggende indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 8. 0 kilometer fra ejendommen. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 5 kilometer fra ejendommen. Det samlede antal værelser er 156. Paradise Suites Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Ferieboligen har 24 timers åbent. Denne feriebolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen.

  Se mere
 • Signature Halong Cruise
  Fra2.366krPr. nat

  Signature Halong Cruisestars

  Halong Bay, Hanoi and North , Vinashin wharf- 6 le thanh tong, hon gai -
   

  Dette luksuriøse krydstogt er placeret i Halong Bay. Signature Halong Cruise garanterer for et roligt ophold med blot 12 gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Ferieboligen har 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Athena Royal Cruise
  Fra2.493krPr. nat

  Athena Royal Cruisestars

  Halong Bay, Hanoi and North , Le thanh tong, hon gai pier 6 -
   

  Dette fremragende hotel er i Halong Bay. Athena Royal Cruise har i alt 30 værelser. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Athena Royal Cruise har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder Athena Royal Cruise vugger til småbørn efter anmodning. Athena Royal Cruise er ikke et kæledyrsvenligt sted. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Signature Royal Halong Cruise
  Fra2.535krPr. nat

  Signature Royal Halong Cruisestars

  Halong Bay, Hanoi and North , Le thanh tong, hon gai 6 -
   

  Dette enestående krydstogt er placeret i Halong Bay. Lokaliteten har 16 indbydende værelser. Signature Royal Halong Cruise har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Signature Royal Halong Cruise tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  17  Hoteller - Halong Bay
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Halong Bay

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination