Hoteller i Hanoi

Find på kortet
 • Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)
  Fra804krPr. nat

  Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)stars

  Hanoi, Hanoi and North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 935 meninger fra rejsendeBaseret på 935 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Hanoi. Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi) har i alt 257 gæsteværelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2019. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi) har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har dette handicapvenlige hotel en række værelser med kørestolsadgang. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi). Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Rejsende kan drage fordel af ejendommens catering. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle gæster der bor på denne ejendom. Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Somerset Grand Hanoi
  Fra885krPr. nat

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street 49 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 971 meninger fra rejsendeBaseret på 971 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Hanoi. Ferieboligen har i alt 185 værelser. Dette sted blev opført i 2011. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Somerset Grand Hanoi. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Pan Pacific Hanoi
  Fra1.017krPr. nat

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Thanh nien road ba dinh district 1 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2188 meninger fra rejsendeBaseret på 2188 meninger fra rejsende

  It is a well known area, next to west lake and near to the Hochiminh Mouselium. Along its tree-lined avenues, visitors can shop for lacquer ware, ceramics, silver and embroidery.

  Se mere
 • Hanoi Boutique Hotel & Spa
  Fra281krPr. nat

  Hanoi Boutique Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , No 7 ngo gach - hang buom 7 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 839 meninger fra rejsendeBaseret på 839 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 40. Dette sted blev bygget i 2010. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hanoi Boutique Hotel & Spa har ikke børnesenge efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Gæster, der bor på Hanoi Boutique Hotel & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæsterne kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Gæster kan drage fordel af ejendommens catering. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Alle gæster der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Tirant
  Fra650krPr. nat

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi and North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 658 meninger fra rejsendeBaseret på 658 meninger fra rejsende

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mere
 • The Palmy Hotel & Spa Hanoi
  Fra375krPr. nat

  The Palmy Hotel & Spa Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Bao khanh alley, hoan kiem district 4a-4b -
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 425 meninger fra rejsendeBaseret på 425 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Hanoi. Der er i alt 55 soveværelser på The Palmy Hotel & Spa Hanoi. Hotellet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Denne ejendom er ideel for familier der rejser med børn, tilbyder denne ejendom gæsteværelser med vugger til de små. Kæledyr må ikke medbringes til The Palmy Hotel & Spa Hanoi. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Flamingo Dai Lai Resort
  Fra444krPr. nat

  Flamingo Dai Lai Resortstars

  Hanoi, Hanoi and North , Ngoc thanh, phuc yen -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Hanoi. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. De 173 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Flamingo Dai Lai Resort blev opført i 2012. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Alle soveværelser i Flamingo Dai Lai Resort har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Flamingo Dai Lai Resort tilbyder parkering og garagefaciliteter. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. De besøgende kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De besøgende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Flamingo Dai Lai Resort.

  Se mere
 • Hilton Hanoi Opera
  Fra943krPr. nat

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi and North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2882 meninger fra rejsendeBaseret på 2882 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Hanoi. I alt 268 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Hilton Hanoi Opera. Rejsende kan drage fordel af internetadgang på Hilton Hanoi Opera. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Hilton Hanoi Opera har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må ikke medbringes til Hilton Hanoi Opera. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Der er konferencefaciliteter ved denne ejendom. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hanoi Peridot Hotel
  Fra418krPr. nat

  Hanoi Peridot Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Bat su, hoan kiem dist 52 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 766 meninger fra rejsendeBaseret på 766 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 40. 0 kilometer fra havnen. Hanoi Peridot Hotel har i alt 50 gæsteværelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Hotellet har 24 timers åbent. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster, der bor på Hanoi Peridot Hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne.

  Se mere
 • Daewoo Hanoi
  Fra667krPr. nat

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 598 meninger fra rejsendeBaseret på 598 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Hanoi. Stedet, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20 meter. I alt 411 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Daewoo Hanoi. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Hotellet har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Daewoo Hanoi. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Denne feriebolig er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Daewoo Hanoi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  233  Hoteller - Hanoi
Side  1  af  24
 

De mest solgte hoteller - Hanoi

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination