Hoteller i Ninh Binh

Find på kortet
 • Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort
  Fra590krPr. nat

  Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resortstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , No.9 tam coc-bich dong tourist center n/a n/a -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 717 meninger fra rejsendeBaseret på 717 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Ninh Binh. Placeret indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet omfatter 98 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2016. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Alle badeværelser på Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort er handicapvenlige. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Sundheds- og wellness-tilbudet i boligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Reed Hotel
  Fra341krPr. nat

  The Reed Hotelstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , Dinh dien street, dong thanh ward 153 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 139 meninger fra rejsendeBaseret på 139 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Ninh Binh. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 1. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 153 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på dette sted. The Reed Hotel har kørestolsadgang til fællesarealerne. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. The Reed Hotel tilbyder parkering og garagefaciliteter. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. The Reed Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommen tilbyder forretningsfaciliteter. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende bolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold.

  Se mere
 • Emeralda Resort Ninh Binh
  Fra892krPr. nat

  Emeralda Resort Ninh Binhstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , Van long reserve, gia van commune, gia vien distri -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1147 meninger fra rejsendeBaseret på 1147 meninger fra rejsende

  Ninh Binh - Vietnam's ancient royal capital, with much of its building credited to King Le Dai Hanh of the eighth century dynasty - is now home to Emeralda Ninh Binh. The resort sits on the edge of the Van Long Nature Reserve, a primeval tropical forest. It is a leisurely placed a125-minute drive on National Highway 1 to Hanoi. The trip takes guests through a picturesque landscape of wetlands with caves and hot springs, and the towering mountains of Non Nuoc and Canh Dieu nearby.

  Se mere
 • Buffalo Eco Garden
  Fra246krPr. nat

  Buffalo Eco Gardenstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , Binh khe hamlet, ninh nhat commune s/n -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 56 meninger fra rejsendeBaseret på 56 meninger fra rejsende

  Denne komfortable hytte ligger i Ninh Binh. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. I alt 16 værelser er til rådighed for gæsterne. Buffalo Eco Garden blev opført i 2017. Rejsende kan gøre brug af den trådløse internetforbindelse, der findes på alle offentlige områder i ferieboligen. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Store kæledyr er tilladt på dette sted. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Gæster kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Med mange middagsmuligheder, vil Buffalo Eco Garden imødekomme behovene fra alle typer gæster.

  Se mere
 • Hoang Son Peace
  Fra301krPr. nat

  Hoang Son Peacestars

  Ninh Binh, Hanoi and North , 1st square trinh tu road ninh khanh ward ninh -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 87 meninger fra rejsendeBaseret på 87 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Ninh Binh. Hoang Son Peace har i alt 137 værelser. Hoang Son Peace er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ferieboligen har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Hoang Son Peace vugger til småbørn efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. Rejsende er velkomne i den miljøbevidste feriebolig. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne feriebolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. De rejsende kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Gæster kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Ninh Binh Legend Hotel
  Fra319krPr. nat

  Ninh Binh Legend Hotelstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , Le thai to -
   

  Dette dejlige hotel kan findes i Ninh Binh. I alt 108 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Ninh Binh Legend Hotel. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette hotel. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har denne handicapvenlige feriebolig en række soveværelser med kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Ninh Binh Legend Hotel. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Bai Dinh Hotel
  Fra209krPr. nat

  Bai Dinh Hotelstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , Bai dinh pagoda precinct - gia sinh commune -
   

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Ninh Binh. Ferieboligen omfatter 55 hyggelige værelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge i Bai Dinh Hotel. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hoa Lu Hotel 2
  Fra113krPr. nat

  Hoa Lu Hotel 2stars

  Ninh Binh, Hanoi and North , Chien thang, dong thanh ward no 60 -
   

  Dette komfortable hotel er placeret i Ninh Binh. I alt 25 værelser er til rådighed for gæsterne. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligEndvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne.

  Se mere
 • Tam Coc Rice Fields Resort
  Fra286krPr. nat

  Tam Coc Rice Fields Resortstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , Hai nham, ninh hai, hoa lu district -
   

  Dette charmerende hotel ligger i Ninh Binh. I alt 18 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Tam Coc Rice Fields Resort har ikke børnesenge efter anmodning. Gæster behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, fordi dette er en kæledyrsvenlig feriebolig.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Ninh Binh

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination