Hoteller i Ninh Binh

Find på kortet
 • Emeralda Resort Ninh Binh
  Fra679krPr. nat

  Emeralda Resort Ninh Binhstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , Van long reserve, gia van commune, gia vien distri -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1147 meninger fra rejsendeBaseret på 1147 meninger fra rejsende

  Ninh Binh - Vietnam's ancient royal capital, with much of its building credited to King Le Dai Hanh of the eighth century dynasty - is now home to Emeralda Ninh Binh. The resort sits on the edge of the Van Long Nature Reserve, a primeval tropical forest. It is a leisurely placed a125-minute drive on National Highway 1 to Hanoi. The trip takes guests through a picturesque landscape of wetlands with caves and hot springs, and the towering mountains of Non Nuoc and Canh Dieu nearby.

  Se mere
 • Hoa Lu Hotel 2
  Fra127krPr. nat

  Hoa Lu Hotel 2stars

  Ninh Binh, Hanoi and North , Chien thang, dong thanh ward no 60 -
   

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Ninh Binh. I alt 25 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Hoa Lu Hotel 2 omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen.

  Se mere
 • The Reed Hotel
  Fra429krPr. nat

  The Reed Hotelstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , Dinh dien street, dong thanh ward 153 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 139 meninger fra rejsendeBaseret på 139 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Ninh Binh. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 1. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 153 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på dette sted. The Reed Hotel har kørestolsadgang til fællesarealerne. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. The Reed Hotel tilbyder parkering og garagefaciliteter. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. The Reed Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommen tilbyder forretningsfaciliteter. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende bolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold.

  Se mere
 • Bai Dinh Hotel
  Fra236krPr. nat

  Bai Dinh Hotelstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , Bai dinh pagoda precinct - gia sinh commune -
   

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Ninh Binh. Ejendommen består af i alt 55 dejlige soveværelser. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Bai Dinh Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Bai Dinh Hotel.

  Se mere
 • Hoang Son Peace
  Fra303krPr. nat

  Hoang Son Peacestars

  Ninh Binh, Hanoi and North , 1st square trinh tu road ninh khanh ward ninh -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 87 meninger fra rejsendeBaseret på 87 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Ninh Binh. Hoang Son Peace har i alt 137 soveværelser. Rejsende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Stedet har 24 timers åbent. Dette sted er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Hoang Son Peace har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må ikke medbringes til Hoang Son Peace. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Hoang Son Peace. Det er en øko-venlig ferieboligGæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Rejsende kan drage fordel af ejendommens catering. Hvis der er behov for det, kan alle gæster der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Ninh Binh

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination