Hoteller i Sapa

Find på kortet
 • Silk Path Grand Resort & Spa Sapa
  Fra597krPr. nat

  Silk Path Grand Resort & Spa Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , Doi quan 6, group 10 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 123 meninger fra rejsendeBaseret på 123 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kun for voksne, er placeret i Sapa. Med en beliggenhed indenfor 900 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Ejendommen ligger 1. 2 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. I alt 152 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette sted blev bygget i 2017. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Silk Path Grand Resort & Spa Sapa. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at de der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed i denne ejendom med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. De der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Gæster kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Silk Path Grand Resort & Spa Sapa.

  Se mere
 • Cosiana Hotel Sapa
  Fra220krPr. nat

  Cosiana Hotel Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , 57 fanxipan road market area sapa town -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 114 meninger fra rejsendeBaseret på 114 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Sapa. Cosiana Hotel Sapa har i alt 40 værelser. Cosiana Hotel Sapa omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Cosiana Hotel Sapa har ikke børnesenge efter anmodning. Cosiana Hotel Sapa er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • BB Hotel Sapa
  Fra375krPr. nat

  BB Hotel Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , No 8, cau may, sapa town, sapa district 333105 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 406 meninger fra rejsendeBaseret på 406 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Sapa. Med sin placering indenfor 350 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Der er offentlige transportmidler 34. 7 kilometer borte. Det samlede antal soveværelser er 57. BB Hotel Sapa har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Rejsende kan bruge transportservice til lufthavnen. Denne bolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Boligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Victoria Sapa Resort
  Fra693krPr. nat

  Victoria Sapa Resortstars

  Sapa, Hanoi and North , Sapa district, lao cai province, vietnam -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1557 meninger fra rejsendeBaseret på 1557 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Sapa. Stedet omfatter 77 hyggelige gæsteværelser. Dette sted blev moderniseret i 2008. Victoria Sapa Resort har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Stedet har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. På dette sted er der masser af sundheds- og wellness-services, som gæsterne kan drage fordel af. Gæster vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Amazing Hotel Sapa
  Fra443krPr. nat

  Amazing Hotel Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , Dong loi road, sapa town, sapa district / / -
   

  Med sin beliggenhed i Sapa, er dette komfortable hotel udelukkende for voksne. Med en beliggenhed indenfor 350 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Amazing Hotel Sapa har i alt 81 gæsteværelser. Denne bolig blev opført i 2015. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle værelser i Amazing Hotel Sapa har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. Amazing Hotel Sapa har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i ferieboligen. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Med mange middagsmuligheder, vil Amazing Hotel Sapa imødekomme behovene fra alle typer gæster. Ferieboligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Amazing Hotel Sapa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sapa Charm Hotel
  Fra267krPr. nat

  Sapa Charm Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , Muong hoa 032 -
   

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Sapa. Hotellet har i alt 20 soveværelser. Sapa Charm Hotel blev bygget i 2017. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Sapa Charm Hotel. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Sapa Charm Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. I denne feriebolig er alle badegæsteværelser handicapvenlige. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Dette sted har en række middagsoplevelser. De rejsende kan slappe af og få nye kræfter i ejendommens wellness-faciliteter. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Sapa Charm Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sapa House Hotel
  Fra108krPr. nat

  Sapa House Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , Thac bac, sapa city center 3a -
   

  Dette dejler ige hotel er i Sapa. Der er i alt 20 værelser på Sapa House Hotel. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Sapa House Hotel. Denne feriebolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom.

  Se mere
 • Sapa Green Hotel
  Fra237krPr. nat

  Sapa Green Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , Hoang lien, sapa city center 2 -
   

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Sapa. Lokaliteten har 56 indbydende gæsteværelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Sapa Green Hotel. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Sapa Green Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligOmrådet har parkeringsplads og garagefaciliteter. Gæster, der bor på Sapa Green Hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. De besøgende kan slappe af og få nye kræfter i ejendommens wellness-faciliteter. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service.

  Se mere
 • Sapa Romance Hotel
  Fra125krPr. nat

  Sapa Romance Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , Nhanh noi 10, sapa town, sapa city center no 16 -
   

  Dette uhøjtidelige hotel er i Sapa. Stedet har i alt 20 værelser. Sapa Romance Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Sapa Romance Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Sapa Romance Hotel.

  Se mere
 • Sapa Panorama Hotel
  Fra191krPr. nat

  Sapa Panorama Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , 10 hoang dieu street -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 639 meninger fra rejsendeBaseret på 639 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Sapa. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 45 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Receptionsskranken er åben hele dagen. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Sapa

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination