Hoteller i Sapa

Find på kortet
 • Cosiana Hotel Sapa
  Fra207krPr. nat

  Cosiana Hotel Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , 57 fanxipan road market area sapa town -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 114 meninger fra rejsendeBaseret på 114 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Sapa. Der er i alt 40 gæsteværelser på stedet. Cosiana Hotel Sapa omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Cosiana Hotel Sapa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Silk Path Grand Resort & Spa Sapa
  Fra1.020krPr. nat

  Silk Path Grand Resort & Spa Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , Doi quan 6, group 10, sapa town -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 123 meninger fra rejsendeBaseret på 123 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Sapa. Med sin placering indenfor 900 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ejendommen ligger 1. 2 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa har i alt 152 soveværelser. Dette hotel blev etableret i 2017. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Alle soveværelser i Silk Path Grand Resort & Spa Sapa har kørestolsadgang. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Denne feriebolig har en række middagsoplevelser. De besøgende kan slappe af og få nye kræfter i ejendommens wellness-faciliteter. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Takket være fritidstilbuddene kan alle de der bor på denne ejendom, få en sjov oplevelse. Alle der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Victoria Sapa Resort
  Fra845krPr. nat

  Victoria Sapa Resortstars

  Sapa, Hanoi and North , Sapa district, lao cai province, vietnam -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1557 meninger fra rejsendeBaseret på 1557 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Sapa. Boligen består af 77 soveværelser. Victoria Sapa Resort undergik en renovering i 2008. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Victoria Sapa Resort. Victoria Sapa Resort har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Pao's Sapa Leisure Hotel
  Fra721krPr. nat

  Pao's Sapa Leisure Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , Muong hoa street, sapa town, sapa dist n/a n/a -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 176 meninger fra rejsendeBaseret på 176 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Sapa. Pao's Sapa Leisure Hotel har i alt 223 gæsteværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2017. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Boligen har 24 timers åbent. Pao's Sapa Leisure Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Sundheds- og wellness-tilbudet i feriebolien sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Sapa Charm Hotel
  Fra363krPr. nat

  Sapa Charm Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , Muong hoa 032 -
   

  Dette komfortable hotel kan findes i Sapa. Der er i alt 20 gæsteværelser på Sapa Charm Hotel. Sapa Charm Hotel blev bygget i 2017. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Sapa Charm Hotel. Boligen har 24 timers åbent. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. På dette hotel er alle badeværelser handicapvenlige. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med til Sapa Charm Hotel?Denne ejendom har parkerings- og garagepladser til de rejsendes bekvemmelighed. Middagslokalet inviterer alle gæster der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Sapa Charm Hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Sapa Charm Hotel.

  Se mere
 • BB Hotel Sapa
  Fra382krPr. nat

  BB Hotel Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , No 8, cau may, sapa town, sapa district 333105 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 406 meninger fra rejsendeBaseret på 406 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Sapa. Med sin placering indenfor 350 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 34. 7 kilometer. De 57 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. BB Hotel Sapa har 24 timers åbent. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Denne feriebolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de besøgendes behov. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Bamboo Sapa Hotel
  Fra366krPr. nat

  Bamboo Sapa Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , Muong hoa, sapa city center 18 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 550 meninger fra rejsendeBaseret på 550 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Sapa. Boligen omfatter 109 hyggelige værelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2018. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Kæledyr må ikke medbringes til Bamboo Sapa Hotel. Dette hotel tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Amazing Hotel Sapa
  Fra620krPr. nat

  Amazing Hotel Sapastars

  Sapa, Hanoi and North , Dong loi road, sapa town, sapa district / / -
   

  Med sin beliggenhed i Sapa, er dette komfortable hotel udelukkende for voksne. Med en beliggenhed indenfor 350 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Amazing Hotel Sapa har i alt 81 gæsteværelser. Denne bolig blev opført i 2015. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle værelser i Amazing Hotel Sapa har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. Amazing Hotel Sapa har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i ferieboligen. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i områdets wellness-faciliteter. Med mange middagsmuligheder, vil Amazing Hotel Sapa imødekomme behovene fra alle typer gæster. Ferieboligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Amazing Hotel Sapa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sapa Green Hotel
  Fra267krPr. nat

  Sapa Green Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , Hoang lien, sapa city center 2 -
   

  Dette dejlige hotel er placeret i Sapa. Lokaliteten har 56 indbydende soveværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i Sapa Green Hotel. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne ejendom, kunne forkæle sig selv under deres ophold. De rejsende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Med mange middagsmuligheder, vil Sapa Green Hotel imødekomme behovene fra alle typer gæster.

  Se mere
 • Sapa Panorama Hotel
  Fra200krPr. nat

  Sapa Panorama Hotelstars

  Sapa, Hanoi and North , 10 hoang dieu street -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 639 meninger fra rejsendeBaseret på 639 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Sapa. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet har i alt 45 gæsteværelser. Sapa Panorama Hotel har 24 timers åbent. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  11  Hoteller - Sapa
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Sapa

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination