3-stjernede hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
3-stjernede hoteller i Hanoi and North

3-stjernede hoteller i Hanoi and NorthFra  52kr

Anbefalede 3-stjernede hoteller i Hanoi and North

 • Hanoi Boutique Hotel & Spa
  Fra281krPr. nat

  Hanoi Boutique Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , No 7 ngo gach - hang buom 7 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 839 meninger fra rejsendeBaseret på 839 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 40. Dette sted blev bygget i 2010. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hanoi Boutique Hotel & Spa har ikke børnesenge efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Gæster, der bor på Hanoi Boutique Hotel & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæsterne kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Gæster kan drage fordel af ejendommens catering. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Alle gæster der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotel
  Fra345krPr. nat

  Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 62 hang be, hoan kiem, hanoi -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 279 meninger fra rejsendeBaseret på 279 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Hanoi. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 350 meter. Det samlede antal soveværelser er 25. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotel. Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotel har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotel tilbyder lufthavnstransportservice. Rejsende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ancient Town Hotel
  Fra245krPr. nat

  Ancient Town Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 17 trung yen lane, dinh liet street, hoan kiem dis 19 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 500 meninger fra rejsendeBaseret på 500 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette charmerende hotel optimalt for familier. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. I alt 36 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2012. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Ancient Town Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hanoi La Siesta Hotel Diamond
  Fra748krPr. nat

  Hanoi La Siesta Hotel Diamondstars

  Hanoi, Hanoi and North , 32 lo su streethoan kiem district -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1358 meninger fra rejsendeBaseret på 1358 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Hanoi. I alt 34 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette sted blev sidst renoveret i 2014. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Hotellet har 24 timers åbent. Hanoi La Siesta Hotel Diamond har ikke børnesenge efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Hanoi La Siesta Hotel Diamond tilbyder lufthavnstransportservice. Ferieboligen tilbyder sundheds- og wellness-services.

  Se mere
 • Vision Boutique Hotel
  Fra211krPr. nat

  Vision Boutique Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Tho xuong lane, au trieu str 08 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 420 meninger fra rejsendeBaseret på 420 meninger fra rejsende

  The hotel is situated in a center of town, down a small, quiet lane, just one block north of the steps of the St. Joseph's Cathedral and 3 minutes walk to Hoan Kiem Lake. The hotel is located perfectly to explore Hanoi's Old Quarter and only 5 minutes walk from the night market.

  Se mere
 • Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh
  Fra272krPr. nat

  Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanhstars

  Hanoi, Hanoi and North , 73 to hien thanh, hai ba trung dist -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 15 meninger fra rejsendeBaseret på 15 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Der er i alt 46 soveværelser på Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh. Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh blev fuldstændig moderniseret i 2016. Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Endvidere har Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh en garage til dem, der kommer i bil. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sunny 3 Hotel Hanoi
  Fra273krPr. nat

  Sunny 3 Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 10-12/168 hao nam st -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 47 meninger fra rejsendeBaseret på 47 meninger fra rejsende

  The hotel has the advantage of a great location in the centre of Dong Da District, and spectacular views over the surround crowded streets. It is just 10 minutes to the buzzing lanes of Hanoi's Old Quarter and the enchantment of Hoan Kiem Lake. The hotel is also situated next to Giang Vo International Exhibition Centre, Van Mieu Temple, Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda and many Embassies.

  Se mere
 • May de Ville City Centre 2 Hotel
  Fra285krPr. nat

  May de Ville City Centre 2 Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 57 pham hong thai street, ba dinh district, hanoi 57 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 88 meninger fra rejsendeBaseret på 88 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Hanoi. Hotellet kan tilbyde i alt 57 soveværelser. May de Ville City Centre 2 Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. May de Ville City Centre 2 Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. May de Ville City Centre 2 Hotel omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte garagen. En bekvem transportservice stilles til rådighed af boligen. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne feriebolig et perfekt sted for besøgende, der rejser i forretningsøjemed. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne ejendom, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Minerva Church Hotel
  Fra480krPr. nat

  Minerva Church Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , No 9 nha tho street old quarter hoan kiem district 9 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 152 meninger fra rejsendeBaseret på 152 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Hanoi. Boligen omfatter 45 hyggelige soveværelser. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser.

  Se mere
 • RedDoorz Plus near Van Mieu Quoc Tu Giam
  Fra115krPr. nat

  RedDoorz Plus near Van Mieu Quoc Tu Giamstars

  Hanoi, Hanoi and North , 87 nguyen thai hoc street, dong da district -
   

  Dette dejlige hotel er placeret i Hanoi. Boligen består af 30 soveværelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. RedDoorz Plus near Van Mieu Quoc Tu Giam har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i RedDoorz Plus near Van Mieu Quoc Tu Giam. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligEndvidere har RedDoorz Plus near Van Mieu Quoc Tu Giam en garage til dem, der kommer i bil.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  100  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  10
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination