3-stjernede hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
3-stjernede hoteller i Hanoi and North

3-stjernede hoteller i Hanoi and NorthFra  75kr

Anbefalede 3-stjernede hoteller i Hanoi and North

 • Ancient Town Hotel
  Fra198krPr. nat

  Ancient Town Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 17 trung yen lane, dinh liet street, hoan kiem dis 19 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 500 meninger fra rejsendeBaseret på 500 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Hanoi. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Ejendommen ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Boligen består af 36 soveværelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Ancient Town Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ancient Town Hotel.

  Se mere
 • Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh
  Fra268krPr. nat

  Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanhstars

  Hanoi, Hanoi and North , 73 to hien thanh, hai ba trung dist -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 15 meninger fra rejsendeBaseret på 15 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Der er i alt 46 soveværelser på Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh. Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh blev fuldstændig moderniseret i 2016. Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Endvidere har Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh en garage til dem, der kommer i bil. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hanoi Boutique Hotel & Spa
  Fra348krPr. nat

  Hanoi Boutique Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , No 7 ngo gach - hang buom 7 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 839 meninger fra rejsendeBaseret på 839 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Hanoi. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Lokaliteten har 40 indbydende værelser. Hanoi Boutique Hotel & Spa blev bygget i 2010. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Hanoi Boutique Hotel & Spa. Receptionsskranken er åben hele dagen. Hanoi Boutique Hotel & Spa har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Gæster vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Denne feriebolig har en række middagsoplevelser. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Lenid De Ho Guom Hotel
  Fra265krPr. nat

  Lenid De Ho Guom Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung streethoan kiem ha noi 38 -
   

  Dette dejlige hotel ligger i Hanoi. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 27. 0 kilometer. Stedet består af i alt 44 dejlige soveværelser. Lenid De Ho Guom Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. De besøgende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Sunny 3 Hotel Hanoi
  Fra268krPr. nat

  Sunny 3 Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 10-12/168 hao nam st -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 47 meninger fra rejsendeBaseret på 47 meninger fra rejsende

  The hotel has the advantage of a great location in the centre of Dong Da District, and spectacular views over the surround crowded streets. It is just 10 minutes to the buzzing lanes of Hanoi's Old Quarter and the enchantment of Hoan Kiem Lake. The hotel is also situated next to Giang Vo International Exhibition Centre, Van Mieu Temple, Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda and many Embassies.

  Se mere
 • La Beaute De Hanoi Hotel
  Fra257krPr. nat

  La Beaute De Hanoi Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , No. 15 trung yen, dinh liet, hoan kiem, hanoi -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1526 meninger fra rejsendeBaseret på 1526 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Hanoi. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 15 soveværelser. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. La Beaute De Hanoi Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen. Gæster, der bor på La Beaute De Hanoi Hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. La Beaute De Hanoi Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Green Diamond Hotel
  Fra184krPr. nat

  Green Diamond Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 96 hang bac streethoan kiem -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 239 meninger fra rejsendeBaseret på 239 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Hanoi. Ejendommen omfatter 22 hyggelige værelser. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig.

  Se mere
 • Angel Palace
  Fra393krPr. nat

  Angel Palacestars

  Hanoi, Hanoi and North , Hang bong str, hang bong ward ,hoan kiem dist. 173 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 691 meninger fra rejsendeBaseret på 691 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Hanoi. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Lokaliteten har 36 indbydende gæsteværelser. Angel Palace blev opført i 2012. Alle der bor på denne ejendom, holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Angel Palace er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Hanoi La Siesta Hotel Diamond
  Fra596krPr. nat

  Hanoi La Siesta Hotel Diamondstars

  Hanoi, Hanoi and North , 32 lo su streethoan kiem district -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1358 meninger fra rejsendeBaseret på 1358 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Hanoi. Boligen kan tilbyde i alt 34 gæsteværelser. Denne ejendom blev renoveret i 2014. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter.

  Se mere
 • Atrium Hanoi Hotel
  Fra142krPr. nat

  Atrium Hanoi Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Dao duy tu street, hoan kiem district 32a -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 59 meninger fra rejsendeBaseret på 59 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Hanoi. Der er i alt 35 værelser på stedet. Atrium Hanoi Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Dette sted har en række middagsoplevelser. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Atrium Hanoi Hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Besøgende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på hotellet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  100  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  10
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination