4-stjernede hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
4-stjernede hoteller i Hanoi and North

4-stjernede hoteller i Hanoi and NorthFra  75kr

Anbefalede 4-stjernede hoteller i Hanoi and North

 • Sunway Hotel Hanoi
  Fra369krPr. nat

  Sunway Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Pham dinhho street, hai ba trung distric 19 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 959 meninger fra rejsendeBaseret på 959 meninger fra rejsende

  The hotel, located in the heart of the city, is just 45 min away from the Noi Bai International Airport, and is quietly nestled on the fringe of the city's famous old district of Pham Dinh Ho Street.The 145-room boutique hotel is ideal for business and leisure travellers alike. Its soft pastel-hued superior, club classic, junior and executive suites come complete with a separate dressing area, and triple-glazed bay windows that allow for an unrivalled focal point of the historic city. It is also the only hotel in Hanoi to provide purified drinking water direct from the tap.

  Se mere
 • Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort
  Fra590krPr. nat

  Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resortstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , No.9 tam coc-bich dong tourist center n/a n/a -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 717 meninger fra rejsendeBaseret på 717 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Ninh Binh. Placeret indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet omfatter 98 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2016. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Alle badeværelser på Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort er handicapvenlige. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Sundheds- og wellness-tilbudet i boligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Rose Garden Residences
  Fra610krPr. nat

  Rose Garden Residencesstars

  Hanoi, Hanoi and North , 170 ngoc khanh st ba dinh dist 170 -
   

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Hanoi. De 100 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Rose Garden Residences tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Ferieboligen har 24 timers åbent. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Conifer Boutique Hotel
  Fra491krPr. nat

  Conifer Boutique Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 09 ly dao thanh str., trang tien, hoan kiem 9 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 632 meninger fra rejsendeBaseret på 632 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Hanoi. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 300 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Conifer Boutique Hotel har i alt 34 soveværelser. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2011. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Ann Hanoi
  Fra465krPr. nat

  The Ann Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 38a hang chuoi -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 754 meninger fra rejsendeBaseret på 754 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Hanoi. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 6 kilometer fra ferieboligen. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 10. 0 kilometer fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 10. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal soveværelser er 108. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i The Ann Hanoi. Kæledyr må ikke medbringes til The Ann Hanoi.

  Se mere
 • Chalcedony Hotel Hanoi
  Fra324krPr. nat

  Chalcedony Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 4 nguyen truong to street, hoan kiem district 4 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 320 meninger fra rejsendeBaseret på 320 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette dejlige hotel optimalt for homoer. Ejendommen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 4. 0 kilometer borte. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Der er i alt 73 soveværelser på stedet. Chalcedony Hotel Hanoi har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Chalcedony Hotel Hanoi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hoa Binh Hotel
  Fra302krPr. nat

  Hoa Binh Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 27 ly thuong kiet str. 27 -
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 131 meninger fra rejsendeBaseret på 131 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 5 kilometer. Ferieboligen har i alt 103 gæsteværelser. Hoa Binh Hotel undergik en renovering i 2016. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hoa Binh Hotel tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Hoa Binh Hotel har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Flower Garden
  Fra417krPr. nat

  Flower Gardenstars

  Hanoi, Hanoi and North , 46 nguyen truong to street, ba dinh district 46 -
   

  The Flower Garden Hotel is ideally located on Nguyen Truong To Street in Hanoi. The Noi Bai International Airport is 30 minutes and the Hanoi Railway station is about 10 minutes from the location of Hotel Flower Garden in Hanoi.

  Se mere
 • London Hanoi Hotel
  Fra447krPr. nat

  London Hanoi Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Lane 1, tran thai tong street, cau giay district -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 13 meninger fra rejsendeBaseret på 13 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Hanoi. Boligen kan tilbyde i alt 86 gæsteværelser. Hotellet blev opført i 2016. London Hanoi Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. London Hanoi Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder London Hanoi Hotel vugger til småbørn efter anmodning. Denne feriebolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. London Hanoi Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Gæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Fra526krPr. nat

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 127 meninger fra rejsendeBaseret på 127 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Hanoi. Der er i alt 206 værelser på Somerset Hoa Binh Hanoi. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2008. Alle gæster der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Somerset Hoa Binh Hanoi med masser af sundheds- og wellness-muligheder.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  89  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  9
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination