4-stjernede hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
4-stjernede hoteller i Hanoi and North

4-stjernede hoteller i Hanoi and NorthFra  52kr

Anbefalede 4-stjernede hoteller i Hanoi and North

 • Tirant
  Fra650krPr. nat

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi and North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 658 meninger fra rejsendeBaseret på 658 meninger fra rejsende

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mere
 • Hanoi Peridot Hotel
  Fra418krPr. nat

  Hanoi Peridot Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , Bat su, hoan kiem dist 52 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 766 meninger fra rejsendeBaseret på 766 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 40. 0 kilometer fra havnen. Hanoi Peridot Hotel har i alt 50 gæsteværelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Hotellet har 24 timers åbent. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster, der bor på Hanoi Peridot Hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne.

  Se mere
 • Anise Hanoi Hotel & Spa
  Fra322krPr. nat

  Anise Hanoi Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , Quán thánh, hoàn ki?m, hà n?i 22 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 36 meninger fra rejsendeBaseret på 36 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Hanoi. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Indenfor 15 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Det samlede antal værelser er 50. Dette hotel blev sidst renoveret i 2019. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Anise Hanoi Hotel & Spa tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Diamond Westlake Suites
  Fra602krPr. nat

  Diamond Westlake Suitesstars

  Hanoi, Hanoi and North , 96 to ngoc van, quang an, tay ho, hanoi -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 192 meninger fra rejsendeBaseret på 192 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Lokaliteten har 175 indbydende værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Endvidere tilbyder Diamond Westlake Suites vugger til småbørn efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Diamond Westlake Suites er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Diamond Westlake Suites. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Boligen tilbyder forretningsfaciliteter. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne bolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Rejsende vil værdsætte et sjovt ophold i ferieboligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hanoi La Siesta Hotel Trendy
  Fra578krPr. nat

  Hanoi La Siesta Hotel Trendystars

  Hanoi, Hanoi and North , No. 12 nguyen quang bich st., old q -
   

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Hanoi. Det samlede antal værelser er 42. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • Boss Legend Hotel
  Fra494krPr. nat

  Boss Legend Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 21 hang thung, hoan kiem district 21 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 697 meninger fra rejsendeBaseret på 697 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Hanoi. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 100 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 80 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Boss Legend Hotel. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Silk Path Hotel
  Fra662krPr. nat

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district 106 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3531 meninger fra rejsendeBaseret på 3531 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. I alt 106 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Silk Path Hotel. Dette hotel blev opført i 2010. Silk Path Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Silk Path Hotel har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Silk Path Hotel tilbyder lufthavnstransportservice. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Med mange middagsmuligheder, vil denne bolig imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Silk Path Hotel.

  Se mere
 • La Siesta Premium Hang Be
  Fra920krPr. nat

  La Siesta Premium Hang Bestars

  Hanoi, Hanoi and North , Hang be 27 -
   

  Dette dejler ige hotel er i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 600 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 8 kilometer. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 49 soveværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. La Siesta Premium Hang Be har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. I denne feriebolig er alle badegæsteværelser handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Gæsterne vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på La Siesta Premium Hang Be. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Eden Hanoi
  Fra313krPr. nat

  Eden Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 22 doan tran nghiep street 22 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 900 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 500 meter. Lokaliteten har 60 indbydende gæsteværelser. Eden Hanoi blev bygget i 2010. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Eden Hanoi har ikke børnesenge efter anmodning. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Eden Hanoi med masser af sundheds- og wellness-muligheder.

  Se mere
 • Somerset West Lake Hanoi
  Fra483krPr. nat

  Somerset West Lake Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No 254d thuy khue road 254d -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 156 meninger fra rejsendeBaseret på 156 meninger fra rejsende

  The hotel is a 20-minute drive away from Hanoi Train Station and a 40-minute drive away from Noi Bai International Airport.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  79  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  8
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination