Charmerende hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Charmerende hoteller i Hanoi and North

Charmerende hoteller i Hanoi and NorthFra  52kr

Anbefalede Charmerende hoteller i Hanoi and North

 • Somerset Grand Hanoi
  Fra885krPr. nat

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street 49 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 971 meninger fra rejsendeBaseret på 971 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Hanoi. Ferieboligen har i alt 185 værelser. Dette sted blev opført i 2011. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Somerset Grand Hanoi. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Wyndham Legend Halong Hotel
  Fra657krPr. nat

  Wyndham Legend Halong Hotelstars

  Halong Bay, Hanoi and North , No. 12 halong street, bai chay ward -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 284 meninger fra rejsendeBaseret på 284 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Halong Bay, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 9 kilometer fra havnen. I alt 210 værelser er til rådighed for gæsterne på Wyndham Legend Halong Hotel. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenligt soveværelse på området. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotel
  Fra345krPr. nat

  Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 62 hang be, hoan kiem, hanoi -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 279 meninger fra rejsendeBaseret på 279 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Hanoi. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 350 meter. Det samlede antal soveværelser er 25. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotel. Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotel har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotel tilbyder lufthavnstransportservice. Rejsende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Repræsentanter kan holde et møde i denne ejendom, der er ideel til forretningsrejser. Au Coeur D'Hanoi Boutique Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ancient Town Hotel
  Fra245krPr. nat

  Ancient Town Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 17 trung yen lane, dinh liet street, hoan kiem dis 19 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 500 meninger fra rejsendeBaseret på 500 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette charmerende hotel optimalt for familier. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. I alt 36 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2012. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Ancient Town Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hanoi La Siesta Hotel Diamond
  Fra748krPr. nat

  Hanoi La Siesta Hotel Diamondstars

  Hanoi, Hanoi and North , 32 lo su streethoan kiem district -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1358 meninger fra rejsendeBaseret på 1358 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Hanoi. I alt 34 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette sted blev sidst renoveret i 2014. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Hotellet har 24 timers åbent. Hanoi La Siesta Hotel Diamond har ikke børnesenge efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Hanoi La Siesta Hotel Diamond tilbyder lufthavnstransportservice. Ferieboligen tilbyder sundheds- og wellness-services.

  Se mere
 • Diamond Westlake Suites
  Fra602krPr. nat

  Diamond Westlake Suitesstars

  Hanoi, Hanoi and North , 96 to ngoc van, quang an, tay ho, hanoi -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 192 meninger fra rejsendeBaseret på 192 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Lokaliteten har 175 indbydende værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Endvidere tilbyder Diamond Westlake Suites vugger til småbørn efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Diamond Westlake Suites er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Diamond Westlake Suites. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Boligen tilbyder forretningsfaciliteter. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne bolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Rejsende vil værdsætte et sjovt ophold i ferieboligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Boss Legend Hotel
  Fra494krPr. nat

  Boss Legend Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 21 hang thung, hoan kiem district 21 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 697 meninger fra rejsendeBaseret på 697 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Hanoi. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 100 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 80 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Boss Legend Hotel. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • La Siesta Premium Hang Be
  Fra920krPr. nat

  La Siesta Premium Hang Bestars

  Hanoi, Hanoi and North , Hang be 27 -
   

  Dette dejler ige hotel er i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 600 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 8 kilometer. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 49 soveværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. La Siesta Premium Hang Be har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. I denne feriebolig er alle badegæsteværelser handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Gæsterne vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på La Siesta Premium Hang Be. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh
  Fra272krPr. nat

  Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanhstars

  Hanoi, Hanoi and North , 73 to hien thanh, hai ba trung dist -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 15 meninger fra rejsendeBaseret på 15 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Der er i alt 46 soveværelser på Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh. Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh blev fuldstændig moderniseret i 2016. Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Endvidere har Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh en garage til dem, der kommer i bil. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sunny 3 Hotel Hanoi
  Fra273krPr. nat

  Sunny 3 Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 10-12/168 hao nam st -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 47 meninger fra rejsendeBaseret på 47 meninger fra rejsende

  The hotel has the advantage of a great location in the centre of Dong Da District, and spectacular views over the surround crowded streets. It is just 10 minutes to the buzzing lanes of Hanoi's Old Quarter and the enchantment of Hoan Kiem Lake. The hotel is also situated next to Giang Vo International Exhibition Centre, Van Mieu Temple, Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda and many Embassies.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  56  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  6
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination