Charmerende hoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Charmerende hoteller i Hanoi and North

Charmerende hoteller i Hanoi and NorthFra  75kr

Anbefalede Charmerende hoteller i Hanoi and North

 • Somerset Grand Hanoi
  Fra858krPr. nat

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street 49 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 971 meninger fra rejsendeBaseret på 971 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette enestående hotel optimalt for familier. Somerset Grand Hanoi har i alt 185 soveværelser. Denne bolig blev bygget i 2011. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Gæster, der bor på Somerset Grand Hanoi, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Boligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Fra2.048krPr. nat

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7881 meninger fra rejsendeBaseret på 7881 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 5 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Der er i alt 210 værelser på stedet. Dette sted blev fuldt moderniseret i 2007. Sofitel Legend Metropole Hanoi er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Der er ikke 24 timers åben reception. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige værelser. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle besøgende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Ancient Town Hotel
  Fra198krPr. nat

  Ancient Town Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 17 trung yen lane, dinh liet street, hoan kiem dis 19 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 500 meninger fra rejsendeBaseret på 500 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Hanoi. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Ejendommen ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Boligen består af 36 soveværelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Ancient Town Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ancient Town Hotel.

  Se mere
 • Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort
  Fra590krPr. nat

  Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resortstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , No.9 tam coc-bich dong tourist center n/a n/a -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 717 meninger fra rejsendeBaseret på 717 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Ninh Binh. Placeret indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet omfatter 98 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2016. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Alle badeværelser på Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort er handicapvenlige. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Sundheds- og wellness-tilbudet i boligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh
  Fra268krPr. nat

  Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanhstars

  Hanoi, Hanoi and North , 73 to hien thanh, hai ba trung dist -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 15 meninger fra rejsendeBaseret på 15 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Der er i alt 46 soveværelser på Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh. Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh blev fuldstændig moderniseret i 2016. Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Endvidere har Nesta Hanoi Hotel - To Hien Thanh en garage til dem, der kommer i bil. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Ann Hanoi
  Fra465krPr. nat

  The Ann Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 38a hang chuoi -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 754 meninger fra rejsendeBaseret på 754 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Hanoi. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 6 kilometer fra ferieboligen. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 10. 0 kilometer fra ferieboligen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 10. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal soveværelser er 108. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i The Ann Hanoi. Kæledyr må ikke medbringes til The Ann Hanoi.

  Se mere
 • Sunny 3 Hotel Hanoi
  Fra268krPr. nat

  Sunny 3 Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 10-12/168 hao nam st -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 47 meninger fra rejsendeBaseret på 47 meninger fra rejsende

  The hotel has the advantage of a great location in the centre of Dong Da District, and spectacular views over the surround crowded streets. It is just 10 minutes to the buzzing lanes of Hanoi's Old Quarter and the enchantment of Hoan Kiem Lake. The hotel is also situated next to Giang Vo International Exhibition Centre, Van Mieu Temple, Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda and many Embassies.

  Se mere
 • Chalcedony Hotel Hanoi
  Fra324krPr. nat

  Chalcedony Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , 4 nguyen truong to street, hoan kiem district 4 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 320 meninger fra rejsendeBaseret på 320 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette dejlige hotel optimalt for homoer. Ejendommen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 4. 0 kilometer borte. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Der er i alt 73 soveværelser på stedet. Chalcedony Hotel Hanoi har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Chalcedony Hotel Hanoi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Wyndham Garden Hanoi
  Fra308krPr. nat

  Wyndham Garden Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , To huu hh01 -
   

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Hanoi. I alt 112 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Wyndham Garden Hanoi. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. I denne bolig er alle badeværelser handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne bolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Sundheds- og wellness-tilbudet i ferieboligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Gæster vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Fra526krPr. nat

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 127 meninger fra rejsendeBaseret på 127 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Hanoi. Der er i alt 206 værelser på Somerset Hoa Binh Hanoi. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2008. Alle gæster der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Somerset Hoa Binh Hanoi med masser af sundheds- og wellness-muligheder.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  58  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  6
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination