Familiehoteller i Hanoi and North

Find på kortet
Familiehoteller i Hanoi and North

Familiehoteller i Hanoi and NorthFra  75kr

Anbefalede Familiehoteller i Hanoi and North

 • Somerset Grand Hanoi
  Fra858krPr. nat

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Hai ba trung street 49 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 971 meninger fra rejsendeBaseret på 971 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Hanoi, er dette enestående hotel optimalt for familier. Somerset Grand Hanoi har i alt 185 soveværelser. Denne bolig blev bygget i 2011. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Gæster, der bor på Somerset Grand Hanoi, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Boligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Lotte Hanoi
  Fra938krPr. nat

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1831 meninger fra rejsendeBaseret på 1831 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Hanoi. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet kan tilbyde i alt 318 gæsteværelser. Lotte Hanoi er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Hotellet har 24 timers åbent. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsplads ved Lotte Hanoi. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Lotte Hanoi har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Gæster kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Lotte Hanoi.

  Se mere
 • Daewoo Hanoi
  Fra1.118krPr. nat

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 598 meninger fra rejsendeBaseret på 598 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20 meter. De 411 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel undergik en renovering i 2005. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Daewoo Hanoi tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Daewoo Hanoi har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Daewoo Hanoi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Vision Premier Hotel & Spa
  Fra181krPr. nat

  Vision Premier Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , 41 phu doan str, hoan kiem dist, hanoi 41 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 471 meninger fra rejsendeBaseret på 471 meninger fra rejsende

  Der er udsigt over Vision Premier Hotel & Spa, der ligger 3 minutter til fods fra Lago Hoan Kiem. Oferecendo quartos bem equipados, com ar condicionado, en propriedade de 8 andares também oferece WiFi gratis som dukker.Hotellet blev bygget i 8 minutter og blev bygget i 5 minutter og blev bygget i 5 etager. Der er 10 minutter til togstationen, og der er ca. 10 minutter til togstationen. Der er ca. 15 minutter til togstationen. O Aeroporto Internacional Noi Bai Fica en 35 km væk en 40 minutter fra Carro.Decorados com bom gosto, os quartos aqui irá proporcionar aos hóspedes uma TV de tela plan a cabo, frigobar e area de estar. Da der er tale om et privatliv, er det ligestillet at udnytte de faglige friheder og chinelos de banho.No Vision Premier Hotel & Spa, der er indrettet til at modtage en 24-timers check-ind sted. Et organiseringsorgan og en kompensation for indkomst er uden betyd

  Se mere
 • Ancient Town Hotel
  Fra198krPr. nat

  Ancient Town Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 17 trung yen lane, dinh liet street, hoan kiem dis 19 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 500 meninger fra rejsendeBaseret på 500 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Hanoi. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Ejendommen ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Boligen består af 36 soveværelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Ancient Town Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ancient Town Hotel.

  Se mere
 • Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort
  Fra590krPr. nat

  Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resortstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , No.9 tam coc-bich dong tourist center n/a n/a -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 717 meninger fra rejsendeBaseret på 717 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Ninh Binh. Placeret indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet omfatter 98 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2016. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Alle badeværelser på Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort er handicapvenlige. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Sundheds- og wellness-tilbudet i boligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Flamingo Dai Lai Resort
  Fra568krPr. nat

  Flamingo Dai Lai Resortstars

  Hanoi, Hanoi and North , Ngoc thanh, phuc yen -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i Hanoi. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen består af i alt 173 dejlige værelser. Flamingo Dai Lai Resort blev bygget i 2012. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Flamingo Dai Lai Resort. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle soveværelser på dette handicapvenlige hotel, har adgang for kørestole. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Hotellet har parkering og garage. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Alle der bor på denne ejendom, kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Takket være fritidstilbuddene i denne bolig, kan besøgende få en sjov oplevelse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Tirant
  Fra472krPr. nat

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi and North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 658 meninger fra rejsendeBaseret på 658 meninger fra rejsende

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mere
 • Silk Path Hotel
  Fra696krPr. nat

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3531 meninger fra rejsendeBaseret på 3531 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Der er i alt 106 værelser på Silk Path Hotel. Denne ejendom blev etableret i 2010. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Hotellet har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt soveværelse. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Alle der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Silk Path Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Med mange middagsmuligheder, vil Silk Path Hotel imødekomme behovene fra alle typer gæster. Silk Path Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Pullman Hanoi
  Fra1.114krPr. nat

  Pullman Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Cat linn street, hanoi 40 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 904 meninger fra rejsendeBaseret på 904 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i Hanoi. De 240 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel blev fuldstændig renoveret i 2000. Pullman Hanoi er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Ferieboligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Pullman Hanoi. Denne bolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Pullman Hanoi.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  25  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination