Hoteller med spa i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller med spa i Hanoi and North

Hoteller med spa i Hanoi and NorthFra  52kr

Anbefalede Hoteller med spa i Hanoi and North

 • Pan Pacific Hanoi
  Fra1.017krPr. nat

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Thanh nien road ba dinh district 1 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2188 meninger fra rejsendeBaseret på 2188 meninger fra rejsende

  It is a well known area, next to west lake and near to the Hochiminh Mouselium. Along its tree-lined avenues, visitors can shop for lacquer ware, ceramics, silver and embroidery.

  Se mere
 • Hanoi Boutique Hotel & Spa
  Fra281krPr. nat

  Hanoi Boutique Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , No 7 ngo gach - hang buom 7 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 839 meninger fra rejsendeBaseret på 839 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Hanoi. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Det samlede antal gæsteværelser er 40. Dette sted blev bygget i 2010. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hanoi Boutique Hotel & Spa har ikke børnesenge efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Gæster, der bor på Hanoi Boutique Hotel & Spa, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæsterne kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Gæster kan drage fordel af ejendommens catering. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Alle gæster der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Tirant
  Fra650krPr. nat

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi and North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 658 meninger fra rejsendeBaseret på 658 meninger fra rejsende

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mere
 • Flamingo Dai Lai Resort
  Fra444krPr. nat

  Flamingo Dai Lai Resortstars

  Hanoi, Hanoi and North , Ngoc thanh, phuc yen -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Hanoi. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. De 173 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Flamingo Dai Lai Resort blev opført i 2012. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Alle soveværelser i Flamingo Dai Lai Resort har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Flamingo Dai Lai Resort tilbyder parkering og garagefaciliteter. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. De besøgende kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De besøgende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Flamingo Dai Lai Resort.

  Se mere
 • Daewoo Hanoi
  Fra667krPr. nat

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 598 meninger fra rejsendeBaseret på 598 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Hanoi. Stedet, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20 meter. I alt 411 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Daewoo Hanoi. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Hotellet har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Daewoo Hanoi. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Denne feriebolig er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Daewoo Hanoi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Anise Hanoi Hotel & Spa
  Fra322krPr. nat

  Anise Hanoi Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , Quán thánh, hoàn ki?m, hà n?i 22 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 36 meninger fra rejsendeBaseret på 36 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Hanoi. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Indenfor 15 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Det samlede antal værelser er 50. Dette hotel blev sidst renoveret i 2019. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Anise Hanoi Hotel & Spa tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Diamond Westlake Suites
  Fra602krPr. nat

  Diamond Westlake Suitesstars

  Hanoi, Hanoi and North , 96 to ngoc van, quang an, tay ho, hanoi -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 192 meninger fra rejsendeBaseret på 192 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Lokaliteten har 175 indbydende værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Endvidere tilbyder Diamond Westlake Suites vugger til småbørn efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Diamond Westlake Suites er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Diamond Westlake Suites. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Boligen tilbyder forretningsfaciliteter. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne bolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Rejsende vil værdsætte et sjovt ophold i ferieboligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Lotte Hanoi
  Fra959krPr. nat

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1831 meninger fra rejsendeBaseret på 1831 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Hanoi. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Der er i alt 318 gæsteværelser på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Lotte Hanoi. Der findes en parkeringsplads. Gæster, der bor på Lotte Hanoi, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Dette hotel er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Gæster kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der er ikke tid til at kede sig i denne ejendom takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • La Siesta Premium Hang Be
  Fra920krPr. nat

  La Siesta Premium Hang Bestars

  Hanoi, Hanoi and North , Hang be 27 -
   

  Dette dejler ige hotel er i Hanoi. Med en beliggenhed indenfor 600 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 8 kilometer. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 23. 0 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 49 soveværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. La Siesta Premium Hang Be har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. I denne feriebolig er alle badegæsteværelser handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Gæsterne vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på La Siesta Premium Hang Be. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • May de Ville City Centre 2 Hotel
  Fra285krPr. nat

  May de Ville City Centre 2 Hotelstars

  Hanoi, Hanoi and North , 57 pham hong thai street, ba dinh district, hanoi 57 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 88 meninger fra rejsendeBaseret på 88 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Hanoi. Hotellet kan tilbyde i alt 57 soveværelser. May de Ville City Centre 2 Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. May de Ville City Centre 2 Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. May de Ville City Centre 2 Hotel omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte garagen. En bekvem transportservice stilles til rådighed af boligen. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne feriebolig et perfekt sted for besøgende, der rejser i forretningsøjemed. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne ejendom, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  56  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  6
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination