Hoteller med spa i Hanoi and North

Find på kortet
Hoteller med spa i Hanoi and North

Hoteller med spa i Hanoi and NorthFra  75kr

Anbefalede Hoteller med spa i Hanoi and North

 • Lotte Hanoi
  Fra938krPr. nat

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1831 meninger fra rejsendeBaseret på 1831 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Hanoi. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet kan tilbyde i alt 318 gæsteværelser. Lotte Hanoi er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Hotellet har 24 timers åbent. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsplads ved Lotte Hanoi. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Lotte Hanoi har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Gæster kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Lotte Hanoi.

  Se mere
 • Daewoo Hanoi
  Fra658krPr. nat

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 598 meninger fra rejsendeBaseret på 598 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Hanoi, er en fantastisk mulighed for familier. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20 meter. De 411 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel undergik en renovering i 2005. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Daewoo Hanoi tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Daewoo Hanoi har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. De rejsende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Daewoo Hanoi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Pan Pacific Hanoi
  Fra849krPr. nat

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Thanh nien road ba dinh district 1 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2188 meninger fra rejsendeBaseret på 2188 meninger fra rejsende

  It is a well known area, next to west lake and near to the Hochiminh Mouselium. Along its tree-lined avenues, visitors can shop for lacquer ware, ceramics, silver and embroidery.

  Se mere
 • Sunway Hotel Hanoi
  Fra369krPr. nat

  Sunway Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Pham dinhho street, hai ba trung distric 19 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 959 meninger fra rejsendeBaseret på 959 meninger fra rejsende

  The hotel, located in the heart of the city, is just 45 min away from the Noi Bai International Airport, and is quietly nestled on the fringe of the city's famous old district of Pham Dinh Ho Street.The 145-room boutique hotel is ideal for business and leisure travellers alike. Its soft pastel-hued superior, club classic, junior and executive suites come complete with a separate dressing area, and triple-glazed bay windows that allow for an unrivalled focal point of the historic city. It is also the only hotel in Hanoi to provide purified drinking water direct from the tap.

  Se mere
 • Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort
  Fra590krPr. nat

  Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resortstars

  Ninh Binh, Hanoi and North , No.9 tam coc-bich dong tourist center n/a n/a -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 717 meninger fra rejsendeBaseret på 717 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Ninh Binh. Placeret indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet omfatter 98 hyggelige soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2016. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Alle badeværelser på Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort er handicapvenlige. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Gæster vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Sundheds- og wellness-tilbudet i boligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hanoi Boutique Hotel & Spa
  Fra348krPr. nat

  Hanoi Boutique Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi and North , No 7 ngo gach - hang buom 7 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 839 meninger fra rejsendeBaseret på 839 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Hanoi. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Lokaliteten har 40 indbydende værelser. Hanoi Boutique Hotel & Spa blev bygget i 2010. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Hanoi Boutique Hotel & Spa. Receptionsskranken er åben hele dagen. Hanoi Boutique Hotel & Spa har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Gæster vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Denne feriebolig har en række middagsoplevelser. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Flamingo Dai Lai Resort
  Fra568krPr. nat

  Flamingo Dai Lai Resortstars

  Hanoi, Hanoi and North , Ngoc thanh, phuc yen -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i Hanoi. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen består af i alt 173 dejlige værelser. Flamingo Dai Lai Resort blev bygget i 2012. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Flamingo Dai Lai Resort. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle soveværelser på dette handicapvenlige hotel, har adgang for kørestole. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Hotellet har parkering og garage. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Alle der bor på denne ejendom, kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Takket være fritidstilbuddene i denne bolig, kan besøgende få en sjov oplevelse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Wyndham Garden Hanoi
  Fra308krPr. nat

  Wyndham Garden Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , To huu hh01 -
   

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Hanoi. I alt 112 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Wyndham Garden Hanoi. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. I denne bolig er alle badeværelser handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne bolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Sundheds- og wellness-tilbudet i ferieboligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Gæster vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Tirant
  Fra569krPr. nat

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi and North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 658 meninger fra rejsendeBaseret på 658 meninger fra rejsende

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mere
 • Pullman Hanoi
  Fra1.114krPr. nat

  Pullman Hanoistars

  Hanoi, Hanoi and North , Cat linn street, hanoi 40 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 904 meninger fra rejsendeBaseret på 904 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er specielt designet til familier og er i Hanoi. De 240 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel blev fuldstændig renoveret i 2000. Pullman Hanoi er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Ferieboligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Pullman Hanoi. Denne bolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Pullman Hanoi.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  49  Hoteller - Hanoi and North
Side  1  af  5
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination